![]() |
İşte bendeki olan tüm sahte balıklar yorum sizin :|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
abu garciaa :D
Alıntı:
|
Bu konuda pek bilgim olmadığı için hem elimdeki malzemeleri hemde nerede nasıl verim alırım diye sormak istedim.
Bu rapala için malzemeci levrek avında kullanabileceğimi söyledi. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu yemide turnaya kullanabileceğimi söyledi. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/UR] Levrek,eşkina ve kefal için sahte kullanmak istiyorum.Sizlerden fikir almak istiyorum. |
Balıkçı;
Bu sahteleri neredeyse ben yutacağım...Hepsi çok güzeller sana ve diğer emeği geçen arkadaşlarıma bu çalışmalarından dolatı teşekkür ederim.... |
Saat 23:16. |