![]() |
Valla Benİm Bİ ArkadaŞ Da Yakaladi O Baliktan Abİlerİmİz Sargoz OlduĞunu SÖyledİ Bİz De AraŞtirdik SargozmuŞ.
|
Balık kesinlikle mırmırdır.Flaştan çizgileri az belli olmuş o kadar.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Sargos (Diplodus sargus) Karagöz cinsi bir balıktır. Mırmır (Pagellus mormyrus) ise Mercan cinsidir. Onun resmini de aşağıya ekliyorum. Resimler [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] kaynaklıdır. Bu siteyi de tavsiye ederim, gerçekten yararlı... |
Mırmır
1 Eklenti(ler)
Bu da mırmır (Pagellus mormyrus)...
|
SaĞolasin Mert KardeŞ Senİn Resİmler Çok Net İnŞallah Bİz De Yakalariz En Kisa Zamanda...
|
Mert abi aydınlatma için teşekkürler :)
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar Gümüldüre gitmeyi düşünüyom küçük bi liman var açıklara doğru atsak mırmır yada çipura şansımız varmı? Liman içi sıkı isparoz karagöz yapıyo buraya açılan bi de azmak var benim dayı ile yılan balığı bile çektik yorumları bekliyorum...
|
Alıntı:
bu balığı tanıyan yokmu arkadaşlar... rastgelsin... |
Yasin bey selamlar,
Gümüldür, Ürkmez, Doğanbey sahili genelde kumluk olduğu için her zaman mırmır şansınız var. Bu yüzden eğer mırmır hedefliyorsanız seçeceğiniz bölgenin kumluk olması gerekir. Oltanızın hırsızlı olmasında fayda var diye düşünüyorum. Bildiğiniz gibi boru kurdu mırmır için iyi bir yem ama sülünez ve mamunu da ihmal etmeyin derim. Çipura konusunda bişey söyleyemem çünkü benim bildiğim kadarıyla mırmır ile çipuranın habitatları biraz farklı. Ama ikiside gezici balık neden olmasın.Kısmet işi. Umarım iyi bir av yaparsınız. Saygılar |
Saat 08:59. |