![]() |
Alıntı:
elinizde magellan explorist 500 serisine ait bir cihaz varsa size messenger üzerinden gönderebilirim tabi bu cihaz yoksa harita yine işinize yaramayacaktır. |
Alıntı:
|
Ben son zamanlarda maxsea diye bir programı kullanıyorum. En temel farklılığı 3 boyutlu görüntü alabiliyorsunuz. Buda balık avlamaya giderken işime yarayacağını düşünüyorum. Daha tam işe yarayacakmı yaramayackmı bilemiyorum.
İsteyen arkadaş olursa linklerini yayınlayabilirim. Mapsend Bluenav'da güzel bir program ancak hangisi olursa olsun haritayı okuyabilmek çok önemli. Derinlik haritalarındaki çizgilere dikkat edlirse daha verimli avlar yaşanır. |
MaxSea 10.1.3.2 Linki
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
vermiş olduğunuz linklerdeki paylaşımlar, V34MAP1.1 Mediterranean Sea East bölge haritasını da kapsıyor mu? Ayrıca içerik olarak VECTOR,3D Data ve STD Satellite Pictures de dahil midir,yani program ful mudur? sevgilerimle |
Bu dosyalarda hem program hemde tüm dünya haritası mevcuttur. Dosyaları rar'dan çıkardığınızda 1,24 GB sadece cm93 haritası çıkacaktır. Kalanı ise programdır. Programın aktivasyonu için gereken yardımı yapabilirim. Bildiğim kadarı ile uyfu görüntüleri yok.
|
Eyvallah Yusuf Hocam,sağol
|
Yusuf Hocam birazcık daha güneye sarkıp, çeşme çiftlikköy açıklarını da verirseniz çok sevinirim.teşekkürler
|
Alıntı:
|
selamlar beyefendi
bendeniz geçirdiği felç nedeniyle biraz erken emekli oldum. tek kol işe yarıyor allahtan da balıkçılıkla oyalanma şansım var. bölge haritasını istirham etsem mümkün olur mu acaba. teşekkür ederim. saygıyla |
Saat 06:28. |