RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   ANILAR (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Rasgelsin ailesi... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=1948)

turna 11-04-2014 18:59

Hüseyin bey iyiki varsınız, sizin sayenizde site ayakta duruyor, sabah günaydın, akşam hayırlı geceler,başka konu yok turnaya daha gitmedim , ilk işim siteye rapor yazmak olacak.

Hayırlı akşamlar.

hus213 11-04-2014 21:35

Alıntı:

turna tafarından gönderildi (Mesaj 131423)
Hüseyin bey iyiki varsınız, sizin sayenizde site ayakta duruyor, sabah günaydın, akşam hayırlı geceler,başka konu yok turnaya daha gitmedim , ilk işim siteye rapor yazmak olacak.

Hayırlı akşamlar.

Hayırlı geceleriniz olsun Mehmet beyciğim benim pc benim gibi yaşlandı yenilenmesi gerekiyor format atmaktan bıktım her iki üç günde bir format atmak mecburiyetinde olduğumdan bazı konulara yetişemiyorum yoksa daha çok konuları buraya taşımak isterim malum emeklinin almış olduğu sadece karnını doyurmaya yarıyor düşüncemdeki pc ye ayıracak imkan maalesef yok bu nedenden işte (günaydın) veya (hayırlı akşamlar) la yetiniyorum ilginiz için teşekkürler sağlıcakla kalınız.Bir de Site sahibi kim medaratörler kimler hiç bir bilgimiz yok bu siteden başka birkaç balıkçı sitesine daha üyeliğim mevcut oralarada takılıyorum vakit geçiriyoruz işte.Bolgüneşli ve de[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

hus213 12-04-2014 07:27

günaydınlar[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

turna 12-04-2014 18:50

Hayırlı akşamlar, yarın pazar balaığa gidenlere rastgele

hus213 13-04-2014 09:57

günaydınlar rasgeleyin bu günkü kahvaltı oglumdan onunellerinden hazırlandı[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

hus213 06-05-2014 08:47

günaydınlar rasgeleyin

hus213 12-05-2014 11:18

merhaba canlarım hayırlı bir hafta olsun rasgeleyin

hus213 13-05-2014 07:00

7-12 İzmir ''boot İZMİR'' den görüntüler

08.05.2014 günü ilk ziyaretimi yaptığım boot İZMİR fuarını 11.05.2014 pazar günü tekrar giderek daha olumlu bir ziyaret etme imkanını yakaladım fakat daha önceki yıllara göre bu fuarı beğenmedim İzmir gibi bir dünya iline yakışmamış yeteri kadar ne tanıtım nede faydalanılacak enstromanlar vardı birde ilgisizlik almış başını gitmiş neyse bu tabi benim görüşüm gidip görenler benim gibi düşünmeyebilirler

hus213 13-05-2014 15:49

hayırlı akşamlar

Bazen, HERŞEYİ AKIŞINA BIRAKMAK gerekir. Su akıp yolunu bulsun diye..
Bazen, ağlamak gerekir. Güçsüzlük sananlara inat, rahatlamak için..
Bazen, kimseyi dinlemeyip içinden geleni yapmak gerekir. Mutlu olmak için..
Bazen, SUSMAN gerekir. BÜYÜKLÜĞÜN SEN DE KALDIĞINI anlamaları için..
Bazen, görmezden gelmen gerekir. Sonradan olanları görmek için..
Bazen, sana değer vermeyenlerin hayatından ÇEKİP GİTMEN GEREKİR . TEK BAŞINA DA MUTLU OLABİLECEĞİNİ herkese KANITLAMAK İÇİN ..
Ve bazen, yokluğunda seni özleyen birilerinin olduğunu bilmen gerekir.
Çıkarsız, hesapsız, her ne olursan ol SENİ ''SEN '' olduğun için SEVEN BİRİLERİNİN olduğunu hissetmen için...

hus213 14-05-2014 18:30

hayırlı akşamlar bu gün her ne kadar hayırlı ise

Saat 15:13.