![]() |
Penn Special Senator 114 H
hmmm renk konusunda biraz da sır versen diyorum :) Bu arada hafta sonuna kadar yurtdışı seyahatım var ve mevcut 3 cıkrık makinama 1 tane daha ilave etmek istiyorum.Penn Special Senator 114 H kırmızı olan hakkında bir yorum yapabilirmisin ?
|
Can,senin senator e fiyat ve makineye muadil olarak kullandıklarım,MITCHELL 6/0 GL RIPTIDE ve PENN 310GTI modeli var.Special Senator kullanmadığım için bilemiyorum ama bu fiyat aralıklardaki ürünler için fikrimi sorarsan Penn in 320GT2 al derim,hatta sana havalesini yollayayım mümkünse bana da getir derim :)
Ama,özellikle sizin oralarda derin su ve büyük balık için,şayet bütçende el veriyorsa fiyat-performans olarak Shimano nun iki hızlısı olan TLD 30 II mutlaka al derim,rüya gibi makine valla. |
shimanonun tld 30 iki viteslisini ebayden mağalesef kaçırmıştım.tercihim aslında oydu ama sana bir link vereyim 137.-€ ya ki 200 küsürlerden indirmişler bana çok cazıp geldi.Ben aynı zamanda yabancı bir forumda üyeyim ve herkes bana penn senatör modelini tavsiye etti..dilersen sanada getirebilirim
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] dilersen bana özelden telefonunu ver bir görüşelim |
ok dir, yazdım can,özel e bakabilirsin.Aşağıdaki linktenden de performansı ile ilgili yazıyı okuyabilirsin.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
yazıyı okudum ..teşekkür ederim makina hakkındaki yorumlar hep olumlu yanında belki ileride Power-Handle alırım sanırım onun fiyatı da 30.-€ gibi bir rakam tutuyor. Eğer kafanda bir makina varsa getirme şansım tabiiki olur..ben tercihimi yine de 114 üzerine yoğunlaştırdım weil die Übersetzung eben etwas besser ist und mir die Rolle auch empfohlen wurde :) ..iş kaldı balıklara ve bize :)
|
1 Eklenti(ler)
Selam arkadaşlar,aşağıda downrigger ile avlanma düzeneğini gösteren güzel bir örnek,
|
1 Eklenti(ler)
Şimdi de bu ya da farklı düzenekler de kullanabileceğiniz canlı yem yada ölü balığı nasıl takılacağını gösteren resimler
|
erol abi ellerine sağlık...gördüğüm en ilginç ve bi okadar güzel balık takma yöntemi...vallahi suda ben görsem buna saldırırım...
|
Arkadaşlar,
resimlerde görünen kılavuz silikon kafayı kendinizde yapabilirsiniz.Bunun için genelde canlı-yem olarak sardalye kullanacaksanız içlerinden en büyük kafaya sahip olanını seçin.Numune balığın kafasını zeminden yarım santim yukarıda yatay şekilde pozisyonlandırın.Şimdi elinize silikon tabancasını alıp kafa formunu vermek için balığın kafasına sıkmaya başlayın,gereken düzeltmeleri el ile yapın.Sıkılan silikonun alt kaideden rahat ayrılabilmesi içinde zamini yağlayın.Silikon tahmini hava şartlarına göre 15 saatte tam kuruma gösterir.Kuruyan parçayı sardalyeden çekip alın,ufak tefek düzeltmeleri de bir falçada yardımı ile yapabilirsiniz,sevgilerimle |
Verdiğiniz tüm bilgiler için çok teşekkürler,fakat ben kendi adıma aradan geçen bu süre içinde sırtı ile yaptığınız avları merak ediyorum.Ayrıca biraz arsızca olacak belki ama ,lütfen bilgi vermeye devam edin.Sayenizde öğrendiklerime devam etmek istiyorum.Saygılar...
|
Saat 10:37. |