RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Organizasyonlar (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=35)
-   -   22-23 Nİsan Organİzasyonu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2743)

ramazanuçar 18-04-2007 10:26

arkadaşlar yanlış anlaşılmasın lütfen ben tamamen izmirdeki arkadaşları düşünerekten oy kullanmıştım.maalesef çok istememe rağmen organizasyona katılamıyorum.

cevat2 18-04-2007 11:00

arkadaşlar,ben kısmetse çocuklara izin alıp cuma sabahı yola cıkacağım ve bodruma geçeceğim.bir akrabamda 1 gece kalıp oralardan balık denemesi yapacağım sonra adaya döneceğim son karar nedir 22mi 23 mü ?bende ona göre adaya döneyim.bu arada bodrumda kıyıdan nerelerden atayım? çifliklerin orayamı gitsem?başka denenmiş avlak varmı?aramızda tecrübesi olan?:rolleyes:

giritli 18-04-2007 11:09

Cevat abi kesin olmamakla birlikte %95 22/nisan da olucak organizasyon...tabi bir aksilik olması durumunda da sizi buralarda boş bırakmayız...;)

Güven ÖZYELDAN 18-04-2007 11:25

Alıntı:

cevat2 tafarından gönderildi
arkadaşlar,ben kısmetse çocuklara izin alıp cuma sabahı yola cıkacağım ve bodruma geçeceğim.bir akrabamda 1 gece kalıp oralardan balık denemesi yapacağım sonra adaya döneceğim son karar nedir 22mi 23 mü ?bende ona göre adaya döneyim.bu arada bodrumda kıyıdan nerelerden atayım? çifliklerin orayamı gitsem?başka denenmiş avlak varmı?aramızda tecrübesi olan?:rolleyes:

cevat abi güvercinlik tarafından iri mırmır lidaki ve karagöz tutmuşlardı bundan 1 ay kadar önce arkadaşlar istersen bir dene o tarafı...

Taygun KOCABIYIK 18-04-2007 19:27

Şimdilik Katılanlar

Katılanlar
---------
Metin (TheLeade ) - Eşrefpaşadan geliyor tüplü uno ile
Serkan Karınca (discus) - Eşrefpaşadan geliyor şahin ile (telefonu isteyenlere telefonu özelden atabilirim)
Kıvanç Türkol (kturkol) ve Kıvanç junyor - narlıdereden
Erhan Karasu (er35han) - Gaziemirden geliyor arabası büyük sayılırmış tel: 0532 5159872
Onur Şengün (giritli) - Esenderede gerekirse tospa ile katılıcak
Muvaffak İşmen (mufi) - Ayrancılar neyle gelicek allah bilir :D
Cevat Ergin (cevat2) - Taaaaa Bursadan katılıyor
Bendeniz bozyaka ssk civarlarından katılıyorum bisikletim bile yok :)

av yeri önerilerine açığız bu arada nevale işinide programlayalım balık olmazsa aç kalmayalım :)

gokseldbuga 18-04-2007 19:57

cevat abi,
güvercinlik balık çiftlikleri,
bitez (lidaki ve çipura başlamıştır)
çiftlik köyü, güzel tertemiz kefal, çipura,
daha var tabiiki ama buraları dene derim öncelikle

mufi 19-04-2007 06:08

bugün bir cenazemiz var bahsettiğim komşumun..herhangi bir sorun olmaz ise hafta sonuna...
ki olacagını tahmin etmiyorum..aslında sizlerle olmayı özledim
Karabağlar Orcaner in önüne gelebilirm.. oradan alabilecek arkadaş varsa ne mutlu bana
Erhan kardeşim gelirse Gaziemire gelirim kipa /miğros/tansaş önünden alabilirse ne mutlu bana..

er35han 19-04-2007 15:12

Alıntı:

mufi tafarından gönderildi
bugün bir cenazemiz var bahsettiğim komşumun..herhangi bir sorun olmaz ise hafta sonuna...
ki olacagını tahmin etmiyorum..aslında sizlerle olmayı özledim
Karabağlar Orcaner in önüne gelebilirm.. oradan alabilecek arkadaş varsa ne mutlu bana
Erhan kardeşim gelirse Gaziemire gelirim kipa /miğros/tansaş önünden alabilirse ne mutlu bana..

BAŞINIZ SAĞOLSUN MUVAFFAK ABİ,ARKADAŞINIZMIŞ ÜZÜLDÜM.
PAZAR SABAHI İÇİN SENİNLE BULUŞMA YERİMİZ SENİN İÇİNDE UYGUN OLURSA GAZİEMİR TANSAŞ KARŞISI OLSUN.ARABAM BEYAZ WW TRANSPORTER.SEVGİLER SAYGILAR......:)

mufi 19-04-2007 17:12

22, nisan saat 12 de ..[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
gayet iyi hava gösteriyor.. az esinti kuzeyli demekki yarımadanın güney sahillerinden iş yaparız..bademler/azmakbaşından alaçatıya kadar kıyılardan (tabii o güne kadar değişmez ise. ki zannetmiyorum zira yüksek basınc 20 sinden itibaren başlıyor)

cevat2 19-04-2007 19:31

arkadaşlar,ben kısmetse sabah yola çıkıyorum.yarın akşam bodrum,karaincirde olacağım.bir akşamsuyu yaparım,cumarteside oralarda takılacağım.pazar erkenden buluşma noktasına doğru yola çıkacağım tago veya muvaffak abi, özelden telleri verirseniz cumartesi akşam arayayım nerde buluşulacak? belki nete giremem.

Saat 08:16.