RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   6 mayıs zeytinler (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2964)

Taygun KOCABIYIK 09-05-2007 16:44

Alıntı:

giritli tafarından gönderildi
Hasan abicim karşı takım acık güçlü olmuş gibime geldi ama sen bilirsin yinede:P ...resimlerinde herhangi biryerde yayınlanmaması hayırlı olmuş abicim..
mazallah kesin kapatırlardı...tam rütüklük resimler kanımca;)
mavi maviiii masmaviii....:oha:

Abicim mızıkçılık yok mahallenin en büyüğü takımları kurar ona göre maçımızı yaparız :D Hasan abi takımları öyle uygun görmüş öyle olur :D:deli:
Fotoğraf için 80 çupra teklifi geldi o yüzden yayınlamıyorum fazlasını trak diye veren olursa belki yayınlayabilirim :D

er35han 09-05-2007 17:26

hasan abicim maçada yürüyüşe de ava da varım ama önce izin kağıdı almak gerek biliyon:artist: . maç da yaparız, ama serkan kardeşimin takımı maviler bizde kırmızılar olalım:D. haziran 23 te de o güneş altında ne maç yapılır ya:deli:

discus 09-05-2007 18:33

abicim ben maça hakem isterim hakem önerim muvaffak abi ve ishak abi dir...

Hasan BALIKÇI 09-05-2007 19:05

Alıntı:

er35han tafarından gönderildi
hasan abicim maçada yürüyüşe de ava da varım ama önce izin kağıdı almak gerek biliyon:artist: . maç da yaparız, ama serkan kardeşimin takımı maviler bizde kırmızılar olalım:D. haziran 23 te de o güneş altında ne maç yapılır ya:deli:

erhan kardeşım sana her türlü ızın çıkar kanımca.sonra renk konusuda ıkı renk olursa daha ıyı olcak mavı ve mor rakıplerımız olsun bıze beyaz ve beyaz olalım. ne dersın kardeş

Hasan BALIKÇI 09-05-2007 19:08

Alıntı:

discus tafarından gönderildi

serkan kardeşım muvaffak abı ve ishak abıyı ıyı düşunmüşsün:helal: ama senı elımızden kollını bıle kurtaramaz.saygılar

Hasan BALIKÇI 09-05-2007 19:11

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
Abicim mızıkçılık yok mahallenin en büyüğü takımları kurar ona göre maçımızı yaparız :D Hasan abi takımları öyle uygun görmüş öyle olur :D:deli:
Fotoğraf için 80 çupra teklifi geldi o yüzden yayınlamıyorum fazlasını trak diye veren olursa belki yayınlayabilirim :D

tayguncum 80 nekı sen resımlerı yayınla tüm sene yakaladıklarım senın olsun canım kardesım

Hasan BALIKÇI 09-05-2007 19:46

Alıntı:

alacağınız olsun sizlerin ama ben sorarım sizlere hele siz balık yakalayamayın bak nasıl kafa yapacam sizlerle mavi mavi masmaviiii ha...

hiıııııııç bışey soramazsııııın korkutamazsın bızı bız hazırlıklı gelırız.bı hafta öncesı gıder ykalar oraya garantı olsun dıye bağlarız yıne sızı mavı mor gönderırız evelallah gözüm .sen baksana bızım kadroya
canım kardeşım

mufi 10-05-2007 06:33

Alıntı:

ehmm. ehmm..öncelikle sayın üyeler ,bu tür bir olayda hakem pozisyonuna laik görülmem konusunda en içten ve samimi duygularımla siz sevecen arkadaşlarıma ve balıkçılara ve doğa severlere en derin teşekkürlerimi bildirmek ister yanaklarınızdan öperim.(amma uzattım ha)
kısaca: memnuniyetle

giritli 10-05-2007 07:25

abicim isterseniz siz önden gidin 5-10 tane tutun...avans vermiş olalım size:D

Uzm.Dr.Rastgele 10-05-2007 10:53

Alıntı:

Serkan'ım teşekkürler...Ama biliyorsun, ben de hamlık had safhada.....:deli:

Saat 20:11.