![]() |
Herkese Merhaba
Casio AW-82 modelinden babamda da mevcut fakat türkçe kullanma kılavuzu olmadığından henüz kullanamadık. Rica etsem benim mail adresine de gönderebilir misiniz ? [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Teşekkürler .... |
banada türkçe kullanım kılavuzunu gönderirmisiniz? [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] tşkrlr
|
saatte otomatik ışık ve telefon hafızası yok sizinkilerde var mı?
|
arkadaşlar ben antalyada oturuyorum enlem ve boylam derecesini nasıl giricem?yardım ederseniz sevinirim...
|
iyi günler bende bu gün saati denemeye ankara göl başına gidiyorum evet ben bu enlem ve boylam derecesini nasıl giriliyor diye sordum ama hiç kimse yardım etmedi hepinize teşekkür ederim
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu adrese türkçe kılavuzunu gönderirsen sevinirim
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu adrese türkçe kılavuzunu gönderirsen sevinirim
|
slm kardeş saatin aynısı bende de var fakat sağlıklı kullanamadım türkçe kullanma klavuzunu bana da yollarsan ya da link ölmüş yenilersen sevinirim
adresim [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
kullanım klavuzu
herkese selamlar
Ben de saati aldım fakat bi türlü ayarlayamıyorum Türkçe Kullanım klavuzu için bana da yardımcı olursanız çok sevinirim.Herkese rast gelsin selamlar ve sevgiler mail adresim [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
banada göderirmisiniz?gale_hosam@hotmail.com tşkrlr
|
Saat 12:49. |