![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hadi bakalım !!
-------------------------------------------------------------------------------- Herkeze hayırlı avlar, bol nasipler diliyorum, önümüzdeki günlerde hasan 64 ün en iyi bildiği 10 yılın üzerinde aynı yerde av yaptığıı yeri biliyoruz, buraya mayıs ayında organızasyon yapmak istedik ama mümkün olmadı, pazar pazar evde oturuyorum ve en uygun zamanda hep beraberce karar vereceğimiz bir tarih te toplanarak cumartesi akşamından gidelim diye bir organıze yapalım mı ? 2 - yada foça ya geçen kış gitmiiştik dilersenız ailecek yapacağımız bir gezi de olabilir foça gezisine gelenler bilirler teknede yemek menüsü de bulunuyor böyle bir organızasyonda olabilir yorumlarınızı bekliyorum tabiki her iki yorumda istenebilir 3 - ayrıca önce biz baylar sonra da ailecek tekne turuda yapılabilir diye de düşünebiliriz .... sevgi ve saygılarımla.. __________________ ADNAN DİNSEL 05.04.1961 -------------------------------------------------------------------------- Organizatör ADNAN beyin başlatmış olduğu HADİ BAKALIM organizazyonun desteklenmesi amacıyla ZEYTİNELİ MERSİNKOYU ORGANİZASYONU İPTAL edilmiştir İptal gerekçesi :Aynı günlerde belkide aynı tarihlerde iki organizasyon peşpeşe OLMAZ |
organizatörümüz adnan abimize teşekkür ederiz.zira kaç gündür kendisini bekliyorduk sesimize karşılık verdi saolsun..sevgili adnan abim organizasyonu zeytinlerde yapıcak olursak şeref abimizde tekne sorun olmaz diye düşünüyorum,yani zeytinlere gidilirse tekne işi kolay şeref abi elinden geleni yapıcaktır.SAYGILARIMLA
|
Hadi bakaLım konumuz tekrardan aktifLeştiriLmiştir. Şeref başkanımızın ve hasan abimizin önderLiğinde bu organizasyonu gerçekLeştirme hedefimize kaLdığımız yerden devam edeLim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hadi bakaLım uzun zamandır süren uykunuz bitsin öss yi de atLattım artık kimse tutamaz beni :) Hasooo bana çupra tuttur :D Şeref başkanım da güzeL baLıkLar tutturtçakmış hadi bakaLım canLanın Listeye başLıyaLım ;)
Emri vakiLerLe Listeye başLadım 1-) Hasan baLıkçı 2-) ŞEREF BAŞKAN 3-) Ertan Abi (ıskorpit) 4-) EroL abi (Levrek) 5-) Ulaç ÇEKİÇ (Lethe) 6-) Taygun (İmBat) 7-) Hüseyin Caner BaLıkçı 8-) ANIL (Ben) 9-) Serkan Karınca (discus) 10-) Kıvanç abi. 11-) ADNAN DİNSEL (yüce organizatör) Hadi bakaLım devamı sizden geLsin. Listeye yazdığım kişiLerden yan çizen oLursa yakarım bu gezegeni :D |
Böhöhöhöyt (recep ivedik gülüşü) ellerimiz pas tutttu hadi balığa gidelim artık :)
Anıl abiiiiiii bize bi yolluk yap :D |
Alıntı:
:D :deli: Allah da seni güldürsün Tagoo :D |
Saat 12:43. |