RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Paşa Team İş Başında... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7377)

dizel45 07-04-2010 15:06

deyzeoğlu balıklar güzelmiş şansın hep böyle olsun

adolomorola 07-04-2010 16:48

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 80241)
Vallaha 4 kişi Karareise gittik arkadaşlarla.Onlar sabaha kadar arabada yattı,ben hırsımdan sabaha kadar olta attım ama belki 50-60 adet bedeni denizde bıraktım yılmadım usanmadım tekrar yaptım ama nafile benim için kra avcılığı sona ermiştir.Bundan sonra tekne avcılığı rulaz....

Bizde aslında Karareise gidecektik fakat rüzgarın ters eseceginden dolayı rotayı zeytineline çevirdik.
Bu kadar beden koparmanıza çok şaşırdım doğrusu Organizasyon yapacagımız yerde hiç takılmıyor keşke oraya olta atsaydınız hep en azından yiyecek balığınızı kesin yakalardınız neyse her şey nasip en azından stresinin atmışsınız ;)

adolomorola 07-04-2010 16:50

Alıntı:

dizel45 tafarından gönderildi (Mesaj 80295)

Bir dahaki avda sende geleceksin hiç şansın yok :)

Hasan BALIKÇI 07-04-2010 18:11

Alıntı:

dizel45 tafarından gönderildi (Mesaj 80295)

sağol tertip:D:D:D:D:Dbidaha sende gel emi;)

nevzat 07-04-2010 18:31

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 80112)
sen paslandın nevzat biladerim;)olta atmayıda unutmuşsundur :Dbi ara gelde sana biraz kurs vereyim :D:Dilerde lazım olcak ;)

He he heee yavaş atın tekmesi pek olur derler Hasan abi anladın sen onu;)

Hasan BALIKÇI 07-04-2010 18:51

Alıntı:

nevzat tafarından gönderildi (Mesaj 80328)
He he heee yavaş atın tekmesi pek olur derler Hasan abi anladın sen onu;)

sen arı kovalamaktan balığa gidemiyonki:D:D:Dondan diyom ben bu gidişle paslancan :D:D

ADNAN 07-04-2010 20:48

Hasooooo isparozlara yem etme beniiii :) :).

Hasan BALIKÇI 07-04-2010 20:50

Alıntı:

ADNAN tafarından gönderildi (Mesaj 80375)
Hasooooo isparozlara yem etme beniiii :) :).

ben seni biliyom nelere yem etçem :Dşu organizasyon bi geçsin gör bak :D:D

ADNAN 07-04-2010 20:52

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 80241)
Vallaha 4 kişi Karareise gittik arkadaşlarla.Onlar sabaha kadar arabada yattı,ben hırsımdan sabaha kadar olta attım ama belki 50-60 adet bedeni denizde bıraktım yılmadım usanmadım tekrar yaptım ama nafile benim için kra avcılığı sona ermiştir.Bundan sonra tekne avcılığı rulaz....

Aydın karareis de sabah kadar olta attım hiç takılmadı aynı oltayı 1 hafta sonra üşendım değiştirmeden ürkmezde de kullandım sanırım yanlış bir yerde avlandınız. yılmadan devam bende 3-4 sene evvel sitemızden arkadaşlarla karadan asla demiştık ama 24-25 nısanda muhabetler mangallar :) diye düşünmeye başladım bile saygılar.

Anıl ÜNALAN 07-04-2010 22:08

Alıntı:

ADNAN tafarından gönderildi (Mesaj 80379)
Aydın karareis de sabah kadar olta attım hiç takılmadı aynı oltayı 1 hafta sonra üşendım değiştirmeden ürkmezde de kullandım sanırım yanlış bir yerde avlandınız. yılmadan devam bende 3-4 sene evvel sitemızden arkadaşlarla karadan asla demiştık ama 24-25 nısanda muhabetler mangallar :) diye düşünmeye başladım bile saygılar.

Doğru yerde doğru zamanda doğru tecrübelere dayanarak av yapıldığında karadan her zaman denilebiliyormuş demi Adnan abicim :) Herşey nasip değil bazen tecrübelerden yararlanmak gerekiyor.. Kendi tecrübelerinizin yetmediği yerde Hasan Balıkçı geliyorr :)

Saat 10:34.