RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Site Organizasyonları (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Rastgelsin.org 1. Tekne Organizasyonu Katılımcı Listesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7606)

Hasan BALIKÇI 21-05-2010 21:13

Alıntı:

yenal45 tafarından gönderildi (Mesaj 85140)
abi ne olta ne yem bunun için bi bilgi veririseniz seviniriz hasan abi iğnede önemli yemleri nereden teğmin edicez

olta bilgilerini süleyman abi günü yaklaştığında söyleyecektir.;)yem konusuna gelincede sponsorumuz liman yemci (tufan) den temin edebiliriz kıyı organizasyonunda olduğu gibi adresi ve tel numaralarını tekrardan bildireceğiz;)

Emre 22-05-2010 02:44

Hasan abicim merhaba Bende organizasyonda yer almak istiyorum 15 aydır oltalarımı denizinn derin sularına bırakamadım malum askerlik işte :) hem benim içinde çok güzel bir tanışma faslı olacak... Benim Bir Tek Araç Sıkıntım var manisadan gelicek olan araçlarda boş yer varsa benide almaları çok makbule geçer.. :)
(Emre TEMTEK)

Taygun KOCABIYIK 22-05-2010 11:37

Alıntı:

Emre tafarından gönderildi (Mesaj 85148)
Hasan abicim merhaba Bende organizasyonda yer almak istiyorum 15 aydır oltalarımı denizinn derin sularına bırakamadım malum askerlik işte :) hem benim içinde çok güzel bir tanışma faslı olacak... Benim Bir Tek Araç Sıkıntım var manisadan gelicek olan araçlarda boş yer varsa benide almaları çok makbule geçer.. :)
(Emre TEMTEK)

Sadıcım hoşgeldin hayırlısı olsun öncelikle :)
Manisadan gelecek birçok abimiz var seni orda bırakmayız merak etme :)

Emre 22-05-2010 12:22

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 85154)
Sadıcım hoşgeldin hayırlısı olsun öncelikle :)
Manisadan gelecek birçok abimiz var seni orda bırakmayız merak etme :)

Hoşbulduk sadıcım çok sağolasın allah sanada Askere sağ salim gidip gelmeyi nasib etsin...

xnode 22-05-2010 14:11

Alıntı:

The Lunatic tafarından gönderildi (Mesaj 84547)

Boyumuz posumuz da şöyle :D

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

:D :D :D :D :D :D :D
Espriyi fena halde kaçırmışlar, gülmekte kırıldım ben burada :)
Benim boyum 1.90, posumu tam olarak bilmiyorum ben de katılabiliyor muyum organizasyona... :D: deli:

Hasan BALIKÇI 22-05-2010 17:00

Alıntı:

Emre tafarından gönderildi (Mesaj 85148)
(Emre TEMTEK)

emre kardeşim hoşgeldin ve askerliğinin hayırlısı ile bittiğini öğrenincede sevindim.:)geçmiş olsun kardeşim.;)
elbette manisadan epey arkadaşlarımız katılım gösterecek oradaki olanlar sana yardım edeceklerdir ;)bilhassa kamil ve öner biladerim destek olurlar:)

bu arada seninlede tanışmak çok keyifli olacaktır.;)

adolomorola 22-05-2010 17:02

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 85168)
emre kardeşim hoşgeldin ve askerliğinin hayırlısı ile bittiğini öğrenincede sevindim.:)geçmiş olsun kardeşim.;)
elbette manisadan epey arkadaşlarımız katılım gösterecek oradaki olanlar sana yardım edeceklerdir ;)bilhassa kamil ve öner biladerim destek olurlar:)

Emre arkadaşımın işi halledilmiştir...;)

Emre 22-05-2010 17:05

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 85168)

Bende organizasyonu sabırsızlıkla bekliyorummm, ÖNER ABİCİM SAĞOLASIN :helal:

Hasan BALIKÇI 22-05-2010 17:13

Alıntı:

Emre tafarından gönderildi (Mesaj 85170)
Bende organizasyonu sabırsızlıkla bekliyorummm, ÖNER ABİCİM SAĞOLASIN :helal:

hiç bir rastgelsin üyesi yolda kalmaz emre kardeşim.;)bundan sonrada hiç kalmaz :)her üye çok kıymetli dostlarımızdır.:)hele tanıştıktan sonrada bağımlı olunuyor:D:D

bu arada öner çok sağol biladerim.:)

kaptankarabulut 22-05-2010 19:38

Evet ya Hasan kardeşim bu RASTGELSİN sitesi insanda bağımlılık yapıyor.Ama inan ki çok güzel bir bağımlılık. İnsan yeni yeni dostlar kazanıyor.Zaman gelecek TÜRKİYE'NİN 81 ilinden dostlarımız olacak....

Saat 10:48.