RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Beklenen Trofe Paşa (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8210)

Erhan ÇUKURLU 13-10-2010 12:01

Hasan abi sen artık bu işleri bırak abi. Kılıç avında görmek isiyoruz artık seni.
Valla helal olsun abi daha da diyecek birşey yok...

Erhan ÇUKURLU 13-10-2010 12:03

Abi tebrik ederim söylenebilcek birşey yok. Derya Danası bunlar.. Maşallah...

Hasan BALIKÇI 13-10-2010 19:13

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 93808)
HASAN ABI tebrık ederım masallah valla o balıgı yakaladıgını bılmesem derım kı hadıbeeee ne yakalamsı :D:D:D
ama nerede ne zaman yakaladıgını bıldıgım gordugum ıcın nedıımmm heytbeee PAŞAA BE PAŞAAAAAA diyim :D:D:D

kimi kişiler var bazı sıtelerde kordonda yakaladıgı balıgı baska yerde yakalamıs gıbı gosterıp kendılerıyle ovunuyo
ama dedıgım gıbı ben balıga senın gıbı emek verıp yakalayan ustaya usta derım ole surku dısı yerlerden yakalayıp baska yerde yakalamıs gıbı gosterenlere bır sey dıyemem cunku bır sey demek gelmez ıcımden
sen anladın abım nedemek ıstedıgımı :D:D:D:D

eeee yakındır daha ne trofeler gelecek gorecez :D:D:D ne demıstık

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN

yağız ım teşekkürler .:)biz kendi işimize bakıyoruz herkes dilediği yerde tutar dillediğini yazar boşverelim bizim keyfimizde rahatımızda yerinde.;):)

Hasan BALIKÇI 13-10-2010 19:16

Alıntı:

Erhan ÇUKURLU tafarından gönderildi (Mesaj 94043)
Hasan abi sen artık bu işleri bırak abi. Kılıç avında görmek isiyoruz artık seni.
Valla helal olsun abi daha da diyecek birşey yok...

Alıntı:

Erhan ÇUKURLU tafarından gönderildi (Mesaj 94044)
Abi tebrik ederim söylenebilcek birşey yok. Derya Danası bunlar.. Maşallah...

erhan çok sağol kardeşim.:)hazır olun bir ara beraber çıkçaz :);)

ukg79 16-10-2010 12:28

Bana kalırsa bu paşaların Hasan abiye büyük bir ilgisi var anlaşılan .Hasan abi senmi onların kokusunu alıyorsun yoksa onlarmı senin kokunu alıyor bi açıklama bekliyorum.Tebrikler emeğine sağlık.:helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:

Hasan BALIKÇI 19-10-2010 20:42

Alıntı:

ukg79 tafarından gönderildi (Mesaj 94180)
Bana kalırsa bu paşaların Hasan abiye büyük bir ilgisi var anlaşılan .Hasan abi senmi onların kokusunu alıyorsun yoksa onlarmı senin kokunu alıyor bi açıklama bekliyorum.Tebrikler emeğine sağlık.:helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:

ulaş kardeşim çok teşekkürler.:)bende anlayamıyorum neden?:)nedense benim oltama sadece bu güzel yaratık yani paşa geliyor başka balık tutamıyom diye bende üzülmüyorum deyil hani bazen.:);)bi açıklaması olsa hemen açıklıcamda ne bileyim galiba süleyman abimizin dediği gibi bal küpü varmış :Dben sadece biraz ballı ve şanslıyım galiba :);)

mazhar üzümcü 20-10-2010 23:36

dostum böyle avlarının daim olması dileği ile sevgiler mazhar üzümcü

Hasan BALIKÇI 21-10-2010 17:10

Alıntı:

mazhar üzümcü tafarından gönderildi (Mesaj 94480)
dostum böyle avlarının daim olması dileği ile sevgiler mazhar üzümcü

Aynı güzelliklerin seninde yaşaman dileğimle çok sağol :)inşallah daha iyileri sizlerin olur.:)

Saat 12:38.