![]() |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sizce hangisi daha mantıklı... |
Alıntı:
|
Çağdaş hepsi olabilir. sonuçta buradaki seçim tamamen senin hangisini ortamda daha iyi görebileceğinle ilgili. en üstteki sanırım mantar top. eğer öyleyse daha ağır olduğundan uzun mesafeli atışları daha rahat yapabilirsin onunla eğer böyle bir amacın varsa. yoksa pek bir fark olacağını sanmıyorum.
iğne konusunu da kullanacağın yem balığının büyüklüğün göre belirle. ayrıca benim tercihim uzun palalı düz iğnedir levrek için. ama başka şekilde kullanıp verim alan da olabilir tabii... |
tamam katiti saolasın artık ava hazırım sanırım artık :d
|
Çağdaş en kısa zamanda Levrek resimlerini bekliyoruz
|
inşallah abim burda sizlere kiloluk levreklerin resimlerini paylaşmak nasip olur...
|
şöyle bir alba sitesini gesdim fakat canlı yem için incemi kalınmı iğne kullanacagıma karar veremedım..bi abi kalın ve duz iğne önerdi..sizce nasıl olmalı??
|
Arkadaşlar canlı yem takılışı için baska bir yöntem daha farkettim..Şuna bir bakın,,sizce nasıl???
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Çağdaş, artık şu levrekleri avlamaya git,yoksa bulamayacaksın onları,senden kiloluklarını yakalamanı bekliyoruz,yöntem güzel,sevgilerimle
|
:d saol abi,,inşallah..Ben bu yöntemi baska bir sitede buldum paylaşmak amaçlı koydum..BEnim yontemım tamamdır yani abi o konuda bir sorun yok ;)
|
Saat 23:25. |