![]() |
Bu gün nasipse,arkadaşlar dün balıktaydı.Bende kahveye çıkmadım akşam..
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Buyrun abiler çaylarınız. |
Bir öncekiler biraz açık olmuş bunlar demli. |
Murat ben kahve alayım kardeşim.Dünkü balık avının yorgunluğunu atamadım üstümden.;)
|
Buyur abi kahven hazır;). Ah be abi balığa gitsekte yorulsak:D:D:D |
Muratım,balıkta sana çay ve kahve hayatta yaptırmam.;)Orda çaylar benden.teşekkürler kardeşim.
|
He Heytt
Çaylar kahveler havalarda dolaşıyor.. Muratım teşekkürler .. ellerine sağlık.. |
Buldun hazır çayı nasılda he heyt çekersin demi.:P:P
|
Necati abiden organizasyonda sakızlı türk kahvesi istiyoruz :D alıştırdı bizi bir kere :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Onu orada yaklaşık 100 kişiye hazırlayıp ikram etmekte sorun yaşarız.. Yokk ben hazırlar ikramda ederim dersen hallederiz..;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Eee kardeşim o zamanda Kahvenin ne tadı olacak..:hıııı: Köpüğü yok..:( Ama kamil abimin dediğini yaparsak biraz sorunu çözebiliriz ..;) Üzerine BADEM ÜFELERİZ..;):D:D:D:D |
ALEYKÜM SELAM Necati,hepinize iyi günler dilerim dostlar.
hafta sonu hava raporuna bakan varmı? bakmaya vakit bulamadımda :) |
Alıntı:
Hafta sonu hava şimdilik iyi gibi 3-4 arası ama birazdaha düşecekmiş gibi görünüyor. |
Alıntı:
Hayırdır İşler sıkışık değil sanırım balık planları yapıyorsun .. Havaya bende baktım .. Poseidon ve Wingru birbirini tutmuyor ,, Poseydon 3-4 kuzey diyor.. Wingru ise 2-3 poyraz diyor.. Tabbiki pazar günü için..;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
baktım işlerin biteceği yok battı balık yan gider dedim :D:D:D desteğin için teşekkürler dostum. |
necati yöneticim 24 25 nisan organizesi için hareket saati 24 dünde saat kaç olacak sevgiler mazhar üzümcü
|
hayır akşamlar iyi sohpetler
|
Alıntı:
|
sagol hasan abi nasılsın
|
Bugün süpriz olsun kahveyi ben açayım dedim ;) Herkese hayırlı günler,hayırlı mesailer... Cumanız mubarek olsun....... |
Cümleten Selamunaleyküm ..
Gününüz aydın Cumanız Mubarek olsun .. Hayırlı işler bol kazançlar.. Alıntı:
Vay Ümit kardeşim ..Hoşgeldin.. Cuman Mubarek olsun.. Gerçekten süpriz oldu.. ;) Sanada hayırlı işler dilerim..;) |
Alıntı:
Sizde istediğiniz zaman İstediğiniz saatte organizasyon alanında bulunabilirsiniz.. Organizasyonu 2-3 gün kala Zaten katılımcı arkadaşlarada yol tarifindede ayrıca bulunacağım.. Salgılar.. |
Hayırlı Cumalar herkese.
İşlerinizi ve kazancınız iyi olsun . |
Alıntı:
Seninde Cuman mubarek olsun.. iyi istirahatler.. |
hepinize iyi hafta sonları dilerim dostlar,balığa gidecek arkadaşlarada rasgelsin diyorum.
|
Cümleten Selamunaleyküm..
Yeni bir hafta yeni bir başlangıç.. Herkeze hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. Evetttt Sınav sitresi 2 aylığına bitti .. Kimle ne zaman balığa kaçıyoruz:soru: Deyiverin bakem bana..:);):helal::helal::helal::D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Abim teşekkürler.. Sınav pek iyi geçmedi ama hiç olmazsa sitresi attım..:D:D 1 Tane kaldı bir verebilsem şunu .. abi yokmu senin Ankarada tanıdıkların :D:D:D Bir el atıver hocam şu işe..;) |
Ankara da tanıdık varda ufak işlerle uğraşmıyorlar.:D:D:D
|
Alıntı:
Ufak olsa ben 2 seneden beri uğraşırmıyım.. Çoook büyük bir mesele bu abiiiiiiii.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Olmuyor abi olmuyor..:hıııı: Yaş geçti ..:oha: Böyle hesap kitaba aklım ermiyor..:( Ben anca garip bir memur olarak maaş hesabı yapabilirim bu saatten sonra..:'(:'(:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sen ne yaptın.. Balığa mı gittin yoksa.. |
Alıntı:
Saat 3 gibi gidip 5 gibi döndük o kısıtlı sürede bir tane mırmır aldım eh işte denebilecek boyda ama hava çok fırtınaydı belki düzgün olsa biraz daha skor yapabilirdim :) |
Alıntı:
Ben 14:30 da girdim sınava .. Ama siz iyi yapmışsınız .. Helal olsun.. Bende sınav çıkışı Hasan abileri karşıladım. kahvede oturup halleştik .. Balıkları gördük..;) |
Cümleten selamunaleyküm.
Tüm dostlara hayırlı haftalar. Hayırlı işler. |
Saat 04:29. |