![]() |
Alıntı:
Bizim amaç balıktan ziyade, stresi atalım, hem keşif yapalımdı. İyi oldu, paçaları sıvadım soktum suya ayakları, sonra toprağa bastım attım negatif enerjiyi toprağa :D |
Alıntı:
Ve Aleyküm Selamm Kardeşim .. Hoş geldin.. Sanada hayırlı işler ... |
Alıntı:
Karpuz kabuğu dedimde.. Suya düşmüşmü ki sen girdin bakem suya?? |
Alıntı:
|
Alıntı:
eyvah eyvah.. Daha ısınmamışmı??:hıııı::D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet haklısın Önümüzdeki günlerdede yağmur gözüküyor.. Org a kadar ısınması lazım ..;) |
Tagooo bak şu BB kodlarına resim koyacağım koyamıyorum bak bunu..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Evet beyler biraz uyanalım.. Canı isteyen çay .. Canı isteyen Kahve içsin .. Buyurun Afiyet olsun.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
Alıntı:
Abi ben buralardayım ama kimsenin sesi çıkmıyor baksana .. Canım sıkıldı vallaha .. Pazartesi oldu kimsenin paylaşımı yok.. Yahu kimse balığada mı gitmedi.. |
Herkese hayırlı günler,hayırlı işler.Buyrun bu gün çayları ben ısmarlayım.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Günaydınlar, hüüüüoooppp !, Kamil çay şahane olmuş....
|
Cümleten selamunaleyküm..
Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. Alıntı:
Çay şifa gibi geldi sabah sabah.. Sanada hayırlı işler.. Alıntı:
Dişin için de geçmişler olsun .. Hayırlı işler .. |
:) hani çay yokmu???
hepinize iyi günler hayırlı işler dilerim dostlar.. |
Cümletten hayırlı günler, hayırlı işler bol güneşler :)
Rıdvan abim kahve sana orta şekerli... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
Alıntı:
Rıdvan abim Taygun kardeşim.hoş geldiniz.. kendiniz pişirip kendiniz içiyorsunuz.. Bize yok mu?? |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Necati abim sana semaverde çay ;) |
Alıntı:
|
Cümleten selamunaleyküm.
Tüm dostlara hayırlı günler. |
Aleyküm selam kardeşim.Sanada hayırlı günler.Hayırlı işler.
|
Yağmur varmı İzmir de?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
nereden bilirsin benim semaverden sevdiğimi .. Emeğine sağlık.. |
Alıntı:
Kardeşim biraz geç oldu ama Hoş geldin.. Bu sefer benim ocak biraz aptalladı onunla uğraştım.. Hayırlı işler olsun.. |
Alıntı:
Bu ocaklarla napcaz bende bilmiyorum.:hıııı: |
Alıntı:
Bende anlamadım.. |
hayır akşamlar arkadaşlar iyi sohpetler
|
Alıntı:
herkese hayırlı akşamlar hoş sohbetler.:) |
nasılsın hasan abi keyfiniz yerindedir inşsallah
|
oooo kralım nasılsın bu aralar ıldıra ne olmuş böle çokk kısır pasalar istirahatta sanırım
bu cumartesi yeni planlarım var acil toplanalım |
Alıntı:
senin keyifler nasıl :) |
Alıntı:
|
valla şükür abi saglımızda bir terslik yok .sadece ıldır cok verimsız 2 aydır bu hafta nasipse zeytin
eline gitcez bizim bot takımıyla |
Alıntı:
|
hasan abi ıldırda bir gariplik var çözemedim ya tamamen kyı yapmadı pasalar açıkta yada bizde bir sorun var hayırlısı demek gliyor içimden ama alıştık paşalara
|
Alıntı:
|
inşallah hasan abi tanişmak isterim sizinle botumda arka tarafta kral 1 yazıyo o benim hasan abi
|
gercekten bir gariplik var hasan abi ıldır benim çok iyi av yaptıgım meramdan birisi
konum olarakta bana baya uygun biz 4 5 bot tek araçla gidiyoruz indirmesi bindirmesi rahat olunca ıldırı genelde ön planda tutuyoruz ama 2 aydır çok verimsiz yani bize göre av yok karagör ispaoz bunlarda bizim istedigimiz balıklar degil.... phayırlısı olur insallah hasan abi |
Alıntı:
|
Saat 04:22. |