![]() |
Alıntı:
|
tamam abi ben bulurum seni inşallah biraz sohpet ederiz
|
abi karareis se gittik bu hafta güzel kordinatlar aldım bir arkadaştan son anda karareis sahilinden dönüş yaptık ıldıra buhafta zeytin eline uzanacagız olmadı karareis denemesi olcak abi..
|
:'(kralım hayırdır nereye gidiyorsun
|
Alıntı:
|
aynen abi önce dostluk
|
Arkadaşlar cümletten selamaleyküm...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
hoş geldin abi :) |
Yaaa işte Hasanım biz bu balıkla dostluğumuzu pekiştirdik
|
Alıntı:
|
yaaa bırakda akşamları bari karaya vursun...
|
katılıyorum abi iyi ve güzel dostluklar bence hayatta en önemli şeylerdir.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
teşekkürederim |
Alıntı:
mesela gün geliyo hiç tanımadığım birine artan yemimi veriyom içimizde kötülük olsa vermem ;) |
eh yakında oda olur yaz geliyo ya akşamlarıda denizde kalırım o zaman o da olur...
|
Alıntı:
yav yılmaz sen veya mustafa bornova -altındağ hattında çalışan yükseli tanıyormusunuz ;)birde tahsin var tasko derler :) |
Alıntı:
|
dogru söylüyon abi denizin ortasında bile insanlar tanımadıgı kişilere rastgelsin diyo
|
abi ben hepsini tanırım
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tamam ben denizin ortasında çayı demlerim sen çizmeleri giyip gelirsin.:D :D :D :D:D:D:D:D:D
|
Alıntı:
|
iyi abi bak yabancılık cekmiyoz
|
Alıntı:
|
arkadaşlar benim uyku saatim geldi sohbetinize doyum olmaz.. size iyi geceler...
|
Hayırlı geceler olsun herkese.
|
dogrusun abi bornova bölgesinde calışan cogun u tanırım abi aşşagı yukarı 18 yıl oldu bu işteyim
|
hayırlı geceler hoş heldiniz
|
Alıntı:
|
Alıntı:
hakkat siz organizasyona gelmiyonuzmu ?botlarla katılın ne güzel olur hem herkesle tanışmış olursunuz ;) |
organizasyona katılacaksanız isimlerinizi yazdırın jandarma almaz içeri ;):D
|
abi davetin icin cok teşekkürler tabiki gelmek isteriz bizim işimiz itibariyle şu anda geliriz dememiz cok zor takdır edersın.daha 2 hafta var bizim işimizi biliyon abi son anda şöför arkadaşlar kayış atıyo araba bize kalıyo .önümüzdeki hafta kesin belli olur abi calışıp calışmıcamız sana bildiririm .bizede yer ayırdıgın icin tekrar teşekkürler
|
İyilik güzellik Hasan abi.
Geçiyordum uğradım :) Sizleri sormalı asıl. Zeytineli haberleri aldım PAŞA TEAM'dan :) |
teşekkürler hasan abim katılmak isteriz işimizi ayarlaya bilirsek mutlaka sizinle tanışmak için orada oluruz
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 17:22. |