![]() |
Alıntı:
|
Hemen abi :)sen iste yeterki hele o trofelerin hikayesini bir güzel anlatıcaksan semaveri masaya yanaştırayım abi :)
|
Alıntı:
|
hadi aydıııın çaylar nerde abim :D:D
|
geldi abiiiiiiiii buyrunnnn çaylarrr abi çay resmi koyuluyomu ben bulamadımda :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Abi süper ya hayatımda hiç sırtı yapmadım son günlerde çağımızın av metodu jigginge fazlasıyla odaklanmış durumdayım nerden bi yazı bulursam defalarca okuyorum en kısa zamanda gerekli alet kombinasyonlarını ve luresleri edinip bu konuda tecrübe kazanmak istiyorum karadan yapmaya çalıştığım avların çoğunda hüsran yaşadım insan bu balıklarıda görünce fena halde imreniyor.Ama kara avınıda bırakmış değilim tabi benim için avcılığın her türlüsü mübah bu konuda kendime bir arşiv hazırlama aşamasındayım yabacı sitelerden tutunda yerel sitelere kadar paylaşımın olduğu her yerde araştırma yapıyorum inşallah bir gün hep beraber avlanma şansımız olurda görürüz yakından şu sinoları :)
|
oh oh maşalllaaaaah allah muhabetinizi bozmasın :soru::soru:
|
Eyw Hasan abi buyur gel abi bi çay daha vereyim sana :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hasan abi ortamı abi?
|
geldi bol köpüklü hacı bekir lokumlu osmanlı türk kahvesiiiiiiiii.....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Anladım abi yanlız bildiğim kadarı ile botlarda 2,99 mt den sonra kayıt gerektiriyor?Şimdi benim evimin altında 5-6 metre tekneyi kolayca alıcak bir garajım var planım ondan böyleydi bütçe konusuna gelince eğer tam kararımı verirsem bütçemide ona göre ayarlıcam.Abi o bahsettiğin aliminyum katlanır tekneyi diorsan gördüm reklamını ALLAHA emanet gidiyor abi daha çok göl işi gibi açık denize çıkmaya kalktınmı taklaya gelmiyelim abi onla?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Buyrun çaylarda benden olsun :) |
abi nerden eklenio bulamadım varmı öle üstündne duman tüten bir çay resmi ekliyivereyim :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] buda benden olsun bakalım becerebıldımmı :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 09:31. |