![]() |
Hadi afiyet olsun hepimize :D:D
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] heh sımdı oldu :D:D:D |
Mustafa abi sanırım son sorumu görmedin çayların arasında kaynadı gitti oda şimdi sen fiber tabanlı bot fiber bir tekneden daha mı güvenli diyorsun?aslında bazı markaların 7-8 kişilik olanları var ama fiyatlar normal bi tekne ile aynı gördüğüm kadarıyla ve bunlara herhangi bir belge lazımmı ötb,adb,motor vergisi vs
|
evet ben kacar herkeze ıyı aksamlar dılerım yarına gorusmek uzere
|
Selamun Aleyküm Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar..;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Nasıl gidiyor :soru: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Nasıl kaptanlığım iyimi ?:D:D:D Yok be Aydın'ın ne botumuz nede ufakta olsa bir teknemiz var :'(:'(:'( |
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu botu alsam 5 kişi rahat avlanırım heralde birde kaç hp bi honda motor lazım buna? |
Alıntı:
Aleyküm selam Öner'im. Hoşgeldin. Olacak olacak, ufakta olsa bir botumuz olacak. Az daha sabır kardeşim ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Nişan nasıl geçti :soru: |
Cümletten hayırlı geceler.
Necati abinin tekneye mazotu koyun istediğiniz yere götürsün sizi yahu :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İyidi Öner nasıl olsun.
Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah. Yok yok Necatinin biraz düşük model bir teknesi var Öner. Ben gördüm geçenlerde :) |
Alıntı:
Buyrunuz teknenin konusu [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ahanda Necatinin teknesi :) |
Alıntı:
|
Ya bu ne pes doğrusu hakikatten süper bi düşünce denizciliği nasıl bu teknenin batmaz demi ufaklarındna imal etselerde bizde edinsek :)
|
Hadi herkese iyi geceler dilerim.
Ben yatayım artık. Yoksa sabah kalkamıyorum. Kalın sağlıcakla ... |
Arkadaşlar bana musade malüm yarın iş var :(
Hepinize ALLAH Rahatlık versin En güzel geceler sizlerin olsun ;) |
Alıntı:
Alıntı:
Herkese iyi geceler ;) |
Alıntı:
|
Cümneten iyi geceler abiler görüşmek üzere..
|
Necati abi bi yardımcı olurmusun bize sen bu konuda tecrubelisin
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 300.000.000$ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 230.000.000$ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 2000.000.000$ abi senin tekneden sipariş almıyolar bizde bunlardan alalım dedik nasıldır yakıtları kullanımı akıl ver bize :) |
Cümleten Selamunaleyküm..
Hayırlı işler bol kazançlar.. Gününüz aydın olsun.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sen bilirsin ama benim arkadaşkta var bir tane kelepir.. İstersen onu alalım..250,000 $ tanıdık misali .. Hem bu az yakıyor.. Unutmadan bir özelle-iğini daha söyleyeyim.. Bu yat aynı zamanda DENİZALTI..;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
Eyvallah Mustafa kardeşim .. Sanada hayırlı işler olsun bakalım.. Ne o akşam konun bayağı hareketliymiş.. Bir daha fotoları tek tek koy olurmu .. |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Evvet Sabah çayları.. Afiyet olsun.. 5 Dk.. müsade.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 18:53. |