RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6272)

Denizkızı35 28-04-2010 08:52

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 82586)
Valla Bahar kardeşim..
Sen bilirsin ama benim arkadaşkta var bir tane kelepir..
İstersen onu alalım..250,000 $ tanıdık misali ..
Hem bu az yakıyor..

Unutmadan bir özelle-iğini daha söyleyeyim..
Bu yat aynı zamanda DENİZALTI..;)

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

ya ben gokhana dedım bu işi bilse bilse necati abim bilir diye....
Müsait bi zamanda gidelim bi görelim şunu. :)
günaydınlar abi.Keyifler iyidir inşallah.
Herkeze keyifli sohbetler.

Necati ARAT 28-04-2010 08:56

Alıntı:

denizkızı35 tafarından gönderildi (Mesaj 82603)
ya ben gokhana dedım bu işi bilse bilse necati abim bilir diye....

Alıntı:

denizkızı35 tafarından gönderildi (Mesaj 82603)
Müsait bi zamanda gidelim bi görelim şunu. :)
günaydınlar abi.Keyifler iyidir inşallah.
Herkeze keyifli sohbetler.

Hoşgeldin Bahar kardeşim..
Saat 12:30 da süleyman abim geliyor yanıma ..
Yoksa yinemi berabersiniz..
Haber verinde ona göre hazırlanayım bari..

Şükür Allaha iyiyim şükür..
Yeni Videoları yayınladım..
İşim bitti 1 hafta istirahati hakettim sanırım..
Çok yorgunum çookkkk ama Tabiiki Tatlı bir yorgunluk..

Aydın35 28-04-2010 15:02

Herkese Selamın aleyküm cümneten hayırlı işler bol kazançlar.

Necati ARAT 28-04-2010 15:07

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 82641)

Aleykümselam aydın kardeşim hoş geldin..

musty 28-04-2010 15:14

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 82641)

aleykümselam Aydın kardeşim dükkanı kapatacaz :D nerelerdesin :)

Aydın35 28-04-2010 15:16

Abi bakıyorumda maşallahın var gece gündüz burdasın :)işteydim abi yeni geldim bende eve mesajını gördüm botlara bakıyordum sen iyisindir inşallah işlerinde iyidir?

Murat ADAK 28-04-2010 15:23

Buyrun arkadaşlar çaylaaaarrrrrrrr.

musty 28-04-2010 15:24

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 82644)
Abi bakıyorumda maşallahın var gece gündüz burdasın :)işteydim abi yeni geldim bende eve mesajını gördüm botlara bakıyordum sen iyisindir inşallah işlerinde iyidir?

hoşgeldin Aydın bende müsaitim iş yerinde o yüzden dolayı buralardayım şimdilik iyiyim kardeşim seni sormalı :)

Denizkızı35 28-04-2010 15:25

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 82605)

Hoşgeldin Bahar kardeşim..
Saat 12:30 da süleyman abim geliyor yanıma ..
Yoksa yinemi berabersiniz..
Haber verinde ona göre hazırlanayım bari..

Şükür Allaha iyiyim şükür..
Yeni Videoları yayınladım..
İşim bitti 1 hafta istirahati hakettim sanırım..
Çok yorgunum çookkkk ama Tabiiki Tatlı bir yorgunluk..

ne yapıyon sen necati abi 1 hafta istirahat biz ne yaparız sensiz 1 aksam izin olur belki :) denizler sensiz olmaz hafta sonu hava güzel :)

musty 28-04-2010 15:25

Alıntı:

Murat ADAK tafarından gönderildi (Mesaj 82646)

saollasın Murat abi bu iyi geldi :)

Denizkızı35 28-04-2010 15:26

Cok teşekkürler murat bey

Aydın35 28-04-2010 15:30

Alıntı:

musty tafarından gönderildi (Mesaj 82647)
hoşgeldin Aydın bende müsaitim iş yerinde o yüzden dolayı buralardayım şimdilik iyiyim kardeşim seni sormalı :)

Abi saol bende iyiyim iş güç işte.Dün bana gönderdiğin marka vardı brig abi botlar arasında orta halli olan bir tek o bot var.Zodianc ınkilere baktım 4,20si 10 milyar :oha: yanlız bu briginde 4,20 ve üzeri modellerinde katlanabilir aliminyum taban ve fiber taban mevcut diil şimdi fiber veya aliminyum olan başka bir marka arıyorum.Sea starın botları çok ucuz hatta baya bi ucuz brige göre aralarında yaklaşık 2milyar fark var anlayamadım çokmu kalitesiz yoksa marka parasımı diğerinde?Birde wind diye bir marka var 6,30 bir botu var aliminyum tabanlı fiyat çok makbul 13 kişilik 4,300 tl bence eğer kaliteside güzel bu paraya süper bot derim sen ne dersin mustafa abi?

Necati ARAT 28-04-2010 15:32

Alıntı:

Alıntı:

Kardeşim teşekkürler..
Ellerine sağlık...

Necati ARAT 28-04-2010 15:33

Alıntı:

denizkızı35 tafarından gönderildi (Mesaj 82648)
ne yapıyon sen necati abi 1 hafta istirahat biz ne yaparız sensiz 1 aksam izin olur belki :) denizler sensiz olmaz hafta sonu hava güzel :)

Sağolasın bahar kardeşim..
Hayırlısı ..
Deniz güzel duygusal yönden kötüyüm..
2 hafta daha deniz kenarına inmem artık..

musty 28-04-2010 15:39

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 82651)
Abi saol bende iyiyim iş güç işte.Dün bana gönderdiğin marka vardı brig abi botlar arasında orta halli olan bir tek o bot var.Zodianc ınkilere baktım 4,20si 10 milyar :oha: yanlız bu briginde 4,20 ve üzeri modellerinde katlanabilir aliminyum taban ve fiber taban mevcut diil şimdi fiber veya aliminyum olan başka bir marka arıyorum.Sea starın botları çok ucuz hatta baya bi ucuz brige göre aralarında yaklaşık 2milyar fark var anlayamadım çokmu kalitesiz yoksa marka parasımı diğerinde?Birde wind diye bir marka var 6,30 bir botu var aliminyum tabanlı fiyat çok makbul 13 kişilik 4,300 tl bence eğer kaliteside güzel bu paraya süper bot derim sen ne dersin mustafa abi?

kardeşim benim şu an kullanmış olduğum bot sea star 3.50 fiber taban ben memnunum 2. botum brıg 4.20 baltic modelini kullandım ıiçi 97 cm 100cm gibiydi fakat 4.60 cm bilmiyorum sen iyice bak hatta Kemeraltı na gittiğin zaman araştır bire bir araştırman daha sağlıklı sea star da güzel bot fakat brig kadar değil kardeşim zodiac a gerek yok bence çünkü sonuçta zevk işi zevkinde ucuzu olmaz seni brig yada sea star bi hayli zaman götürür en önemlisi de kullanmayı bilmek kardeşim :)

Aydın35 28-04-2010 15:43

Bu fiber tabanlı botu suya nasıl indiriyorsun abi?römorklamı gidiyosun yani o fiber kısım tek parça halindemi çıkıyor yoksa arabanın üstüne filanmı bağlıyorsun?

musty 28-04-2010 15:49

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 82656)
Bu fiber tabanlı botu suya nasıl indiriyorsun abi?römorklamı gidiyosun yani o fiber kısım tek parça halindemi çıkıyor yoksa arabanın üstüne filanmı bağlıyorsun?

yok kardeşim römork um var çok basit ve pratik ben tek başıma kolayca 15dk içerisinde römork a alıp sudan çıkartıyorum canım kardeşim temin yazmayı unuttum alacağın botun evrakları yani fatura ce belgesi tam olmalı ve fatura senin üzerine olmalı 2. el alsan bile bunlara çok dikkat et 2. elde hemen noterden satışını üzerine alman gerekir

Aydın35 28-04-2010 15:53

Alıntı:

musty tafarından gönderildi (Mesaj 82658)
yok kardeşim römork um var çok basit ve pratik ben tek başıma kolayca 15dk içerisinde römork a alıp sudan çıkartıyorum canım kardeşim temin yazmayı unuttum alacağın botun evrakları yani fatura ce belgesi tam olmalı ve fatura senin üzerine olmalı 2. el alsan bile bunlara çok dikkat et 2. elde hemen noterden satışını üzerine alman gerekir

Hadi ya römorka almak bu kadar basitmi bende 3-4 tane adam lazım olur diye düşünüyordum tmmdır abi bot konusunda hemfikir olduk şöle 4,50 den büyük fiber tabanlı bişi bulmaya çalışıcam eğer çok temiz bir fiber tabanlı denk gelirse ve evrakalrıda tam olursa o zmn 2. el düşünebilirim şu anda 2.el düşünmüyorum o yüzden genede saol abi şimdi birde 20hp motorları araştırayım biraz

musty 28-04-2010 16:04

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 82659)
Hadi ya römorka almak bu kadar basitmi bende 3-4 tane adam lazım olur diye düşünüyordum tmmdır abi bot konusunda hemfikir olduk şöle 4,50 den büyük fiber tabanlı bişi bulmaya çalışıcam eğer çok temiz bir fiber tabanlı denk gelirse ve evrakalrıda tam olursa o zmn 2. el düşünebilirim şu anda 2.el düşünmüyorum o yüzden genede saol abi şimdi birde 20hp motorları araştırayım biraz

kardeşim fiber bot ve 4.50 alırsan bilgin olsun 20 hp zayıf kalabilir götürmez diye bişi yok çok rahat götürür fakat belli bir zaman sonra daha çok hız isteyeceksin :) kendimden biliyorum :) yetmeyecek fakat yine tahminimce 8 -10 mil gibi yaparsın

Aydın35 28-04-2010 16:07

Alıntı:

musty tafarından gönderildi (Mesaj 82661)
kardeşim fiber bot ve 4.50 alırsan bilgin olsun 20 hp zayıf kalabilir götürmez diye bişi yok çok rahat götürür fakat belli bir zaman sonra daha çok hız isteyeceksin :) kendimden biliyorum :) yetmeyecek fakat yine tahminimce 8 -10 mil gibi yaparsın

hmm yani saatte 6-8km yol alabilicem denizde aslında dediğin gibi yetersiz kalıyor ne bu ya saatte 6km :)ben burdan kalkcam arabayla saatte 150-200 km yol yapcam denizde 1 saat beklicem karşıya gidiyim diye :)
ee abi bu iş o zaman sarpa sardı 20hp 4 zamanlı uzun şaft hondalar 8-9 milyardan aşağı yok 4,50 den yüksek fibere 40 hp mi takcaz abi?astarı yüzünden pahalıya geldi vallahi her neyse bakalım araştıralım biraz daha hele ne çıkcak karşımıza

musty 28-04-2010 16:18

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 82662)
hmm yani saatte 6-8km yol alabilicem denizde aslında dediğin gibi yetersiz kalıyor ne bu ya saatte 6km :)ben burdan kalkcam arabayla saatte 150-200 km yol yapcam denizde 1 saat beklicem karşıya gidiyim diye :)
ee abi bu iş o zaman sarpa sardı 20hp 4 zamanlı uzun şaft hondalar 8-9 milyardan aşağı yok 4,50 den yüksek fibere 40 hp mi takcaz abi?astarı yüzünden pahalıya geldi vallahi her neyse bakalım araştıralım biraz daha hele ne çıkcak karşımıza

kardeşim benim ben deniz mili demiştim yani 14km/h --19km/h ortalama gibi bence 4.00 mt iş görür 3 kişi

Aydın35 28-04-2010 16:31

Alıntı:

musty tafarından gönderildi (Mesaj 82663)
kardeşim benim ben deniz mili demiştim yani 14km/h --19km/h ortalama gibi bence 4.00 mt iş görür 3 kişi

anladım abi şimdi bir sitede 2. el fiyatlarına baktım botlar gayet temiz durumda fiyatlarda sıfıra göre çok makbul ama gel gelelim soğudum vallahi bottan en sonudna ahşap pancar motorlu kıstırcam bi tane her ay vercem değnekçiye parayı o olcak gibi

musty 28-04-2010 16:36

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 82665)
anladım abi şimdi bir sitede 2. el fiyatlarına baktım botlar gayet temiz durumda fiyatlarda sıfıra göre çok makbul ama gel gelelim soğudum vallahi bottan en sonudna ahşap pancar motorlu kıstırcam bi tane her ay vercem değnekçiye parayı o olcak gibi

abicim ahşapta her yıl kışlamaya al boyayı kazı vs vs bir sürü iş sen bilirsin kardeşim hayırlısı olsun Aydın ım şimdiden :) iyi kara vermek lazım sonuçta bir kere alınıyor

Aydın35 28-04-2010 16:43

Alıntı:

musty tafarından gönderildi (Mesaj 82666)
abicim ahşapta her yıl kışlamaya al boyayı kazı vs vs bir sürü iş sen bilirsin kardeşim hayırlısı olsun Aydın ım şimdiden :) iyi kara vermek lazım sonuçta bir kere alınıyor

doğru söylüyorsun abi ama ne bileyim botları görünce birde fiyatları görünce tırstım adam gibi 4-5 metre bişi almaya kalksan motoru ile maliyeti 15 lirayı bulcak içimden bir his dediğin gibi iyi arşatır dio bu römorka indirip bindirme olayını fiber teknelerde uygulayabilirmiyiz mustafa abi?3 kişi ile filan?

musty 28-04-2010 16:50

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 82667)
doğru söylüyorsun abi ama ne bileyim botları görünce birde fiyatları görünce tırstım adam gibi 4-5 metre bişi almaya kalksan motoru ile maliyeti 15 lirayı bulcak içimden bir his dediğin gibi iyi arşatır dio bu römorka indirip bindirme olayını fiber teknelerde uygulayabilirmiyiz mustafa abi?3 kişi ile filan?

Aydın fiber in ağırlığına göre değişir olursa 400 kg zorlanırsın fakat olursa 150 200kg daha farklı olur römork e alman araba ya takaman bunlar hep birer faktör kardeşim araba patinaj çekermi yoksa gidermi direk bunları ben sana yaşadıklarım doğrultusunda hepsini hiç üşenmeden anlatırım kardeşim :)

musty 28-04-2010 16:57

hayırlı akşamlar olsun herkese hoşçakalın :)

Aydın35 28-04-2010 17:07

Alıntı:

musty tafarından gönderildi (Mesaj 82668)
Aydın fiber in ağırlığına göre değişir olursa 400 kg zorlanırsın fakat olursa 150 200kg daha farklı olur römork e alman araba ya takaman bunlar hep birer faktör kardeşim araba patinaj çekermi yoksa gidermi direk bunları ben sana yaşadıklarım doğrultusunda hepsini hiç üşenmeden anlatırım kardeşim :)

Doğru birde o etkenler var anladımki bu iş böle şıp diye olcak bi iş değil dediğin gibi iyi araştırmak lazım isteklerimize karşılık verebilicek özelliklerde bir alet almak lazım tahmin edebiliyorum az çok 400kg lık bir römorku bağladınmı arabaya öndne çekerli bi araba bi halta yaramaz diye düşünüyorum römorka alma konusunda ise 12 voltla çalışan 1500 kg çekebilen ucuz vinçlerden gördüm sanırım bu işi baya kolaylaştırır ben gene gezineyim biraz içime sinen birşey olursa sana sorarım abi fikirlerini

Necati ARAT 29-04-2010 07:54

Cümleten Selamunaleyküm..
Gününüz aydın işleriniz bol olsun..

xnode 29-04-2010 08:23

Aleykumselam. Bimukabele.

Kamil ESEN 29-04-2010 09:18

Aleyküm selam..Hayırlı işler herkese..

Necati ARAT 29-04-2010 09:37

[b]
Alıntı:

xnode tafarından gönderildi (Mesaj 82754)
Aleykumselam. Bimukabele.

Hoşgeldin Cem kardeşim..

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 82761)
Aleyküm selam..Hayırlı işler herkese..

Sende Hoşgeldin kamil abim..

Buyurun çaylarınızı ..
Afiyet olsun..

Kamil ESEN 29-04-2010 10:01

Sağol Necati.Organizasyonun ve tadilatın yorgunluğunu atmak için iyi gelecek;)

Necati ARAT 29-04-2010 10:09

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 82767)
Sağol Necati.Organizasyonun ve tadilatın yorgunluğunu atmak için iyi gelecek;)

Abi sen mola verimce bir haber et..
birde yorgunluk Kahvesi yapayım sana ..
Manisanın Meşhur kahvesi Hemde EN CİLVELİSİNDEN..;)

musty 29-04-2010 10:58

merhabalar iyi günler olsun herkese :)

Necati ARAT 29-04-2010 11:38

Alıntı:

musty tafarından gönderildi (Mesaj 82775)
merhabalar iyi günler olsun herkese :)

Hoşgeldin Musafa kardeşim..
Hayırlı işler..

musty 29-04-2010 13:33

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 82778)

Hoşgeldin Musafa kardeşim..
Hayırlı işler..

hoşbulduk Necati abicim teşekkurler sanada kolay gelsin abicim

Aydın35 29-04-2010 14:56

Abilerim,Kardeşlerim cümneten selamınaleyküm hayırlı işler bol kazançlar ALLAH müşterilerinizi daim etsin.

Necati ARAT 29-04-2010 14:58

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 82790)
Abilerim,Kardeşlerim cümneten selamınaleyküm hayırlı işler bol kazançlar ALLAH müşterilerinizi daim etsin.

Ve Aleykümselam kardeşim hoş geldin bakalım..

musty 29-04-2010 15:00

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 82790)

Aleyküm selam kardeşim hoşgeldin nasılsın Aydın bugünde çaylar benden buyurun bende görüntü yok idare edin abiler:)

Aydın35 29-04-2010 15:02

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 82791)

Ve Aleykümselam kardeşim hoş geldin bakalım..

Abi teşekür ederim hoşbulduk.

Alıntı:

musty tafarından gönderildi (Mesaj 82792)
Aleyküm selam kardeşim hoşgeldin nasılsın Aydın bugünde çaylar benden buyurun bende görüntü yok idare edin abiler:)

Mustafa abi saol abi hamdolsun halimize sende iyisindir inşallah.Sen zahmet etmeseydin abi ben koyardım çayları :)

Saat 18:55.