![]() |
Alıntı:
Müsait bi zamanda gidelim bi görelim şunu. :) günaydınlar abi.Keyifler iyidir inşallah. Herkeze keyifli sohbetler. |
Alıntı:
Alıntı:
Hoşgeldin Bahar kardeşim.. Saat 12:30 da süleyman abim geliyor yanıma .. Yoksa yinemi berabersiniz.. Haber verinde ona göre hazırlanayım bari.. Şükür Allaha iyiyim şükür.. Yeni Videoları yayınladım.. İşim bitti 1 hafta istirahati hakettim sanırım.. Çok yorgunum çookkkk ama Tabiiki Tatlı bir yorgunluk.. |
Herkese Selamın aleyküm cümneten hayırlı işler bol kazançlar.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Abi bakıyorumda maşallahın var gece gündüz burdasın :)işteydim abi yeni geldim bende eve mesajını gördüm botlara bakıyordum sen iyisindir inşallah işlerinde iyidir?
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Buyrun arkadaşlar çaylaaaarrrrrrrr. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Cok teşekkürler murat bey
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Kardeşim teşekkürler.. Ellerine sağlık... |
Alıntı:
Hayırlısı .. Deniz güzel duygusal yönden kötüyüm.. 2 hafta daha deniz kenarına inmem artık.. |
Alıntı:
|
Bu fiber tabanlı botu suya nasıl indiriyorsun abi?römorklamı gidiyosun yani o fiber kısım tek parça halindemi çıkıyor yoksa arabanın üstüne filanmı bağlıyorsun?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ee abi bu iş o zaman sarpa sardı 20hp 4 zamanlı uzun şaft hondalar 8-9 milyardan aşağı yok 4,50 den yüksek fibere 40 hp mi takcaz abi?astarı yüzünden pahalıya geldi vallahi her neyse bakalım araştıralım biraz daha hele ne çıkcak karşımıza |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hayırlı akşamlar olsun herkese hoşçakalın :)
|
Alıntı:
|
Cümleten Selamunaleyküm..
Gününüz aydın işleriniz bol olsun.. |
Aleykumselam. Bimukabele.
|
Aleyküm selam..Hayırlı işler herkese..
|
[b]
Alıntı:
Alıntı:
Buyurun çaylarınızı .. Afiyet olsun.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Sağol Necati.Organizasyonun ve tadilatın yorgunluğunu atmak için iyi gelecek;)
|
Alıntı:
birde yorgunluk Kahvesi yapayım sana .. Manisanın Meşhur kahvesi Hemde EN CİLVELİSİNDEN..;) |
merhabalar iyi günler olsun herkese :)
|
Alıntı:
Hayırlı işler.. |
Alıntı:
|
Abilerim,Kardeşlerim cümneten selamınaleyküm hayırlı işler bol kazançlar ALLAH müşterilerinizi daim etsin.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Saat 18:55. |