RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6272)

musty 29-04-2010 15:04

[quote=Aydın35;82794]Abi teşekür ederim hoşbulduk.

Mustafa abi saol abi hamdolsun halimize sende iyisindir inşallah.Sen zahmet etmeseydin abi ben koyardım çayları :)[/QUO

hamdolsun iyiyim kardeşim işler ayna çal çal oyna :) yok bu sefer benden çaylar buyrun :)

Aydın35 29-04-2010 15:20

[quote=musty;82795]
Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 82794)
Abi teşekür ederim hoşbulduk.

Mustafa abi saol abi hamdolsun halimize sende iyisindir inşallah.Sen zahmet etmeseydin abi ben koyardım çayları :)[/QUO

hamdolsun iyiyim kardeşim işler ayna çal çal oyna :) yok bu sefer benden çaylar buyrun :)

Abi bunada şükür. yaz geldi ondan durgunlaşmıştır sanırım biraz inşallah daha iyi olur can sıkmanın anlamı yok.Ha hiç olmazsa benim gibi çeker kepengi yürürsün :)(ALLAH göstermesin sadece şakaydı)

Necati ARAT 29-04-2010 15:44

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Yine iş bize düştü ..
Birgün gelir sizinde çaylarınızı içerim nasıl olsa..
Afiyet olsun..

Necati ARAT 29-04-2010 15:47

Ben kaçar Mesai bitti ..
Sizlere keyifli sohbetler..
Akşamınız güzel geceniz hayırlı olsun..
Kalın sağlıcakla..

musty 29-04-2010 15:48

[quote=Aydın35;82796]
Alıntı:

musty tafarından gönderildi (Mesaj 82795)

Abi bunada şükür. yaz geldi ondan durgunlaşmıştır sanırım biraz inşallah daha iyi olur can sıkmanın anlamı yok.Ha hiç olmazsa benim gibi çeker kepengi yürürsün :)(ALLAH göstermesin sadece şakaydı)

öyle kardeşim Allah kimsenin düzeninin bozmasın yok durgunluk değilde 1 ay sonra tekrar başlar piyasa hareketlenir kardeşim

musty 29-04-2010 15:49

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 82802)
Ben kaçar Mesai bitti ..
Sizlere keyifli sohbetler..
Akşamınız güzel geceniz hayırlı olsun..
Kalın sağlıcakla..

saollasın Necati abicim sana hayırlı akşamlar kendine iyi bak hoşçakal:)

Aydın35 29-04-2010 15:50

Ne iş yapıosun mustafa abi?

musty 29-04-2010 15:58

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 82805)
Ne iş yapıosun mustafa abi?

kardeşim ayna dedimya:D şaka bir yana cam ve ayna işleme tesisimiz var kardeşim senin iş kardeşim

Aydın35 29-04-2010 16:01

Alıntı:

musty tafarından gönderildi (Mesaj 82808)
kardeşim ayna dedimya:D şaka bir yana cam ve ayna işleme tesisimiz var kardeşim senin iş kardeşim

prdn kaçırmışım ben gaziemir serbest bölgede delphi otomotiv fabrikasında kablo ağı üretiminde çalışıyorum abi.Hani şu senin arabanın stop lambasından farına kadar, aküsünden benzin göstergesine, sunroofuna kadar bütün kablo ağını biz üretiyoruz :)

musty 29-04-2010 16:05

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 82809)
prdn kaçırmışım ben gaziemir serbest bölgede delphi otomotiv fabrikasında kablo ağı üretiminde çalışıyorum abi.Hani şu senin arabanın stop lambasından farına kadar, aküsünden benzin göstergesine, sunroofuna kadar bütün kablo ağını biz üretiyoruz :)

biliyorum kardeşim sizin fabrikanın işlerini 3-5 sene yanlış hatırlamıyorsan yapmıştık lavabolara aynalar taktık fakat bizim gittiğimiz yer enjektör bölümüydü :)

Aydın35 29-04-2010 16:10

Alıntı:

musty tafarından gönderildi (Mesaj 82811)
biliyorum kardeşim sizin fabrikanın işlerini 3-5 sene yanlış hatırlamıyorsan yapmıştık lavabolara aynalar taktık fakat bizim gittiğimiz yer enjektör bölümüydü :)

benim çalıştığım fabrikanın yukarı tarafında bir delphi daha var oranın adı delphi diezel motorla ilgili teknolojik çalışmalar yapıolar orası ayrı bi dünya türkiyedeki tek diezel delphi fabrikası belki oraya gitmişsindir sen abi

musty 29-04-2010 16:34

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 82813)
benim çalıştığım fabrikanın yukarı tarafında bir delphi daha var oranın adı delphi diezel motorla ilgili teknolojik çalışmalar yapıolar orası ayrı bi dünya türkiyedeki tek diezel delphi fabrikası belki oraya gitmişsindir sen abi

evet kardeşim orası çünkü bizim gittiğimiz yer enjektör fabrikasıydı kardeşim orası hastane gibiydi tertemiz her yer

Aydın35 29-04-2010 16:44

Alıntı:

musty tafarından gönderildi (Mesaj 82816)
evet kardeşim orası çünkü bizim gittiğimiz yer enjektör fabrikasıydı kardeşim orası hastane gibiydi tertemiz her yer

doğrudur abi bende hiç gitmedim oraya ama biizm fabrikada haddindne fazla temiz adamlar sırf bu çevre disiplinini çalışana öğretmek için dışardan bi şirket tutmuşlar eğitimciler gelip çevre bilinçlendirmesi yapıyolar senede 2 defada gelip denetliyorlar çalışanları soru filan soruyolar en sevdiğim yanıda bu olsa gerek çevresini seven insanlar

musty 29-04-2010 17:01

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 82818)
doğrudur abi bende hiç gitmedim oraya ama biizm fabrikada haddindne fazla temiz adamlar sırf bu çevre disiplinini çalışana öğretmek için dışardan bi şirket tutmuşlar eğitimciler gelip çevre bilinçlendirmesi yapıyolar senede 2 defada gelip denetliyorlar çalışanları soru filan soruyolar en sevdiğim yanıda bu olsa gerek çevresini seven insanlar

tabiki kardeşim aslan yattığı yerden belli olur derler ya geçen haftaki tanışma şenliğinde Karareis teki görüntü ne güzel temizlemişler değerli arkadaşlar çevreyi bumudur budur benim en hoşuma gitmeyende abicim denize çıkıyorsun sonra bir bakıyon sağın solun heryerin torba yem çuvalları arkadaş teknende yermi kaplayacak dimi bende toparlıyorum tek tek kepçeyle ulaşabildiğim yerleri biraz duyarlı olmak gerek

Aydın35 29-04-2010 17:10

Alıntı:

musty tafarından gönderildi (Mesaj 82820)
tabiki kardeşim aslan yattığı yerden belli olur derler ya geçen haftaki tanışma şenliğinde Karareis teki görüntü ne güzel temizlemişler değerli arkadaşlar çevreyi bumudur budur benim en hoşuma gitmeyende abicim denize çıkıyorsun sonra bir bakıyon sağın solun heryerin torba yem çuvalları arkadaş teknende yermi kaplayacak dimi bende toparlıyorum tek tek kepçeyle ulaşabildiğim yerleri biraz duyarlı olmak gerek

Haklısın abi dediğin gibi organizasyonda Hasan Abilerin durduğu yer çok temizdi zaten o günde sağdan soldan torba toplayıp imha ettiler fakat benim bulunduğum nokta gerçekten yürekler acısıydı viski şişesinden bira şişesine torbadan çuvala ne ararsan mevcuttu ben bile kendimden utandım bu kadar duyarsızlık iyi değil dünyanın kuyusunu biz kendi ellerimizle kazıyoruz lafa geldimide kalkıp ahkam kesiyoruz bu birleşme ufaktan büyüğe doğru gidicekki bir işe yarasın en küçük varlık biziz kirletici olarak biz kendimizi bilsek bu böyle gitse zaten fabrikalarından tutunda her yere yayılır çünkü kaleyi içten fethetmiş oluyoruz çevreye duyarlı bireyler olarak ne diyelim ALLAH sonumuzu hayır etsin mustafa abim.dünyanın gideceği nokta tartışılır böyle olursa..Ama bundan sonra her neye gidersem gideyim vaktimin bir bölümünü insanların attıkları çöpleri toplayarak geçiricem sonuçta buda bi vatan borcu benim gözümde

musty 29-04-2010 17:21

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 82821)
Haklısın abi dediğin gibi organizasyonda Hasan Abilerin durduğu yer çok temizdi zaten o günde sağdan soldan torba toplayıp imha ettiler fakat benim bulunduğum nokta gerçekten yürekler acısıydı viski şişesinden bira şişesine torbadan çuvala ne ararsan mevcuttu ben bile kendimden utandım bu kadar duyarsızlık iyi değil dünyanın kuyusunu biz kendi ellerimizle kazıyoruz lafa geldimide kalkıp ahkam kesiyoruz bu birleşme ufaktan büyüğe doğru gidicekki bir işe yarasın en küçük varlık biziz kirletici olarak biz kendimizi bilsek bu böyle gitse zaten fabrikalarından tutunda her yere yayılır çünkü kaleyi içten fethetmiş oluyoruz çevreye duyarlı bireyler olarak ne diyelim ALLAH sonumuzu hayır etsin mustafa abim.dünyanın gideceği nokta tartışılır böyle olursa..Ama bundan sonra her neye gidersem gideyim vaktimin bir bölümünü insanların attıkları çöpleri toplayarak geçiricem sonuçta buda bi vatan borcu benim gözümde

zaten herkes bunun bilinçinde olsa zaten bu yere varılmaz kardeşim benim insan bulunduğu ortamı temiz bırakmalı

Aydın35 29-04-2010 17:24

Mustafa abi biz senle iyi eküri olduk ha bizi burda gören lafa pek muhabbete takılmıyo bunlar kafamızı şişirir diye :D

musty 29-04-2010 17:25

iyi akşamlar cümleten Allah a emanet olun benden paydon:) görüşmek üzere hoşçakalın

Aydın35 29-04-2010 17:25

Alıntı:

musty tafarından gönderildi (Mesaj 82824)
iyi akşamlar cümleten Allah a emanet olun benden paydon:) görüşmek üzere hoşçakalın

ALLAH a emanet abi kendine iyi bak

musty 29-04-2010 17:29

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 82823)
Mustafa abi biz senle iyi eküri olduk ha bizi burda gören lafa pek muhabbete takılmıyo bunlar kafamızı şişirir diye :D

yok be kardeşim daha konuşaçağımız bir sürü konu var muhabbettin böylesi güzel kardeşim kaçın kaçın :D:D:D

Aydın35 29-04-2010 17:53

abi senin ev dükkanın üstünde heralde iyi akşamlar dion 5 dakka sonra gene burdasın :)asansörle direk evemi çıkıyon nabıon :D

Necati ARAT 30-04-2010 07:03

Cümleten Selamunaleyküm..
Hayırlı işler bol kazançlar..
Gününüz aydın olsun..

Murat ADAK 30-04-2010 07:55

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 82874)
Hayırlı işler bol kazançlar..
Gününüz aydın olsun..

Aleykümselam Necati abi.
Hayırlı CUMA lar.

musty 30-04-2010 08:38

günaydın abiler hayırlı cumalar hayırlı işler bol kazançlar cümleten

Kamil ESEN 30-04-2010 08:45

Herkese hayırlı günler.Hayırlı Cumalar..

musty 30-04-2010 09:06

hayırlı cumalar kamil abi

Yağız DEMİR 30-04-2010 11:11

hayırlı cumalar tatıl gunu gelıyor herkez balık avına hazırlanıyor sanırım :D:D:D:D:D:

Necati ARAT 30-04-2010 12:53

Alıntı:

Murat ADAK tafarından gönderildi (Mesaj 82875)
Aleykümselam Necati abi.

Alıntı:

Murat ADAK tafarından gönderildi (Mesaj 82875)
Hayırlı CUMA lar.

Eyvallah Muradım..
Seninde Cuman Mubarek olsun..
Alıntı:

musty tafarından gönderildi (Mesaj 82877)
günaydın abiler hayırlı cumalar hayırlı işler bol kazançlar cümleten

Eyvallah Mustafam..
Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 82878)
Herkese hayırlı günler.Hayırlı Cumalar..

Eyvallah Kamil abim..
Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 82895)
hayırlı cumalar tatıl gunu gelıyor herkez balık avına hazırlanıyor sanırım :D:D:D:D:D:

Eyvallah Yağızım..
Tatil geldide Hava müsade edecek mi bakalım..:D

Necati ARAT 03-05-2010 08:34

Yeni bir haftada herkeze
Hayırlı işler bol kazançlar dilerim..

Kamil ESEN 03-05-2010 08:41

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 83077)

Yeni bir haftada herkeze
Hayırlı işler bol kazançlar dilerim..

Aleykümselam Necati, sanada hayırlı işler.

Necati ARAT 03-05-2010 08:45

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 83078)
Aleykümselam Necati, sanada hayırlı işler.

Sağolasın abim hoş geldin..
Keyifler yidir işallah..

Murat ADAK 03-05-2010 09:14

Cümleten Selemunaleykum.
Tüm dostlara hayırlı haftalar.
Hayırlı işler.

Necati ARAT 03-05-2010 09:15

Alıntı:

Murat ADAK tafarından gönderildi (Mesaj 83088)
Cümleten Selemunaleykum.
Hayırlı işler.

Aleykümselam Muratım ..
Hoşgeldin ..
sanada hayırlı işler olsun..

Kamil ESEN 03-05-2010 09:22

Alıntı:

Murat ADAK tafarından gönderildi (Mesaj 83088)
Cümleten Selemunaleykum.
Hayırlı işler.

Aleykümselam pehlivanım, sanada hayırlı işler.

Murat ADAK 03-05-2010 09:30

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 83090)
Aleykümselam pehlivanım, sanada hayırlı işler.

Abi nezaman güreşiyoruz:D:D:D

Kamil ESEN 03-05-2010 09:44

Alıntı:

Murat ADAK tafarından gönderildi (Mesaj 83091)

Aklımı kaybedersem düşünürüz..:P:P

Murat ADAK 03-05-2010 09:46

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 83092)

Necati abi zeytin yağına sponsor olcak inşallah:D:D:D

Kamil ESEN 03-05-2010 09:48

Alıntı:

Murat ADAK tafarından gönderildi (Mesaj 83093)

Necati zeytin yağı fabrikası alsa yok çare.Çok istiyorsa kendi güreşsin:)

Necati ARAT 03-05-2010 09:54

Alıntı:

Murat ADAK tafarından gönderildi (Mesaj 83091)

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 83092)

Alıntı:

Murat ADAK tafarından gönderildi (Mesaj 83093)

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 83094)
Necati zeytin yağı fabrikası alsa yok çare.Çok istiyorsa kendi güreşsin:)

Ben aklımı hiç kaybetmedim..:oha:

Muradım zaten eski güreşcilerden..;)

Ben ancak senin le güreşirim kamil abi ..:P

Zeytinyağlarıda benden..
:D:D:D

musty 04-05-2010 07:07

selamunaleykum cümleten gününüz mutlu ve huzurlu geçmesi dileğiyle tüm abiler arkadaşlar :)

Saat 04:24.