![]() |
[quote=Aydın35;82794]Abi teşekür ederim hoşbulduk.
Mustafa abi saol abi hamdolsun halimize sende iyisindir inşallah.Sen zahmet etmeseydin abi ben koyardım çayları :)[/QUO hamdolsun iyiyim kardeşim işler ayna çal çal oyna :) yok bu sefer benden çaylar buyrun :) |
[quote=musty;82795]
Alıntı:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Yine iş bize düştü .. Birgün gelir sizinde çaylarınızı içerim nasıl olsa.. Afiyet olsun.. |
Ben kaçar Mesai bitti ..
Sizlere keyifli sohbetler.. Akşamınız güzel geceniz hayırlı olsun.. Kalın sağlıcakla.. |
[quote=Aydın35;82796]
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ne iş yapıosun mustafa abi?
|
Alıntı:
kardeşim ayna dedimya:D şaka bir yana cam ve ayna işleme tesisimiz var kardeşim senin iş kardeşim |
Alıntı:
|
Alıntı:
biliyorum kardeşim sizin fabrikanın işlerini 3-5 sene yanlış hatırlamıyorsan yapmıştık lavabolara aynalar taktık fakat bizim gittiğimiz yer enjektör bölümüydü :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
evet kardeşim orası çünkü bizim gittiğimiz yer enjektör fabrikasıydı kardeşim orası hastane gibiydi tertemiz her yer |
Alıntı:
|
Alıntı:
tabiki kardeşim aslan yattığı yerden belli olur derler ya geçen haftaki tanışma şenliğinde Karareis teki görüntü ne güzel temizlemişler değerli arkadaşlar çevreyi bumudur budur benim en hoşuma gitmeyende abicim denize çıkıyorsun sonra bir bakıyon sağın solun heryerin torba yem çuvalları arkadaş teknende yermi kaplayacak dimi bende toparlıyorum tek tek kepçeyle ulaşabildiğim yerleri biraz duyarlı olmak gerek |
Alıntı:
|
Alıntı:
zaten herkes bunun bilinçinde olsa zaten bu yere varılmaz kardeşim benim insan bulunduğu ortamı temiz bırakmalı |
Mustafa abi biz senle iyi eküri olduk ha bizi burda gören lafa pek muhabbete takılmıyo bunlar kafamızı şişirir diye :D
|
iyi akşamlar cümleten Allah a emanet olun benden paydon:) görüşmek üzere hoşçakalın
|
Alıntı:
|
Alıntı:
yok be kardeşim daha konuşaçağımız bir sürü konu var muhabbettin böylesi güzel kardeşim kaçın kaçın :D:D:D |
abi senin ev dükkanın üstünde heralde iyi akşamlar dion 5 dakka sonra gene burdasın :)asansörle direk evemi çıkıyon nabıon :D
|
Cümleten Selamunaleyküm..
Hayırlı işler bol kazançlar.. Gününüz aydın olsun.. |
Alıntı:
Hayırlı CUMA lar. |
günaydın abiler hayırlı cumalar hayırlı işler bol kazançlar cümleten
|
Herkese hayırlı günler.Hayırlı Cumalar..
|
hayırlı cumalar kamil abi
|
hayırlı cumalar tatıl gunu gelıyor herkez balık avına hazırlanıyor sanırım :D:D:D:D:D:
|
Alıntı:
Alıntı:
Eyvallah Muradım.. Seninde Cuman Mubarek olsun.. Alıntı:
Eyvallah Mustafam.. Seninde Cuman Mubarek olsun.. Alıntı:
Eyvallah Kamil abim.. Seninde Cuman Mubarek olsun.. Alıntı:
Eyvallah Yağızım.. Seninde Cuman Mubarek olsun.. Tatil geldide Hava müsade edecek mi bakalım..:D |
Cümleten Selamunaleyküm..
Yeni bir haftada herkeze Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Keyifler yidir işallah.. |
Cümleten Selemunaleykum.
Tüm dostlara hayırlı haftalar. Hayırlı işler. |
Alıntı:
Aleykümselam Muratım .. Hoşgeldin .. sanada hayırlı işler olsun.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Ben aklımı hiç kaybetmedim..:oha: Muradım zaten eski güreşcilerden..;) Ben ancak senin le güreşirim kamil abi ..:P Zeytinyağlarıda benden..:D:D:D |
selamunaleykum cümleten gününüz mutlu ve huzurlu geçmesi dileğiyle tüm abiler arkadaşlar :)
|
Saat 04:24. |