![]() |
başınız sağolsun muvaffak bey. allahtan ölene rahmet, kalanlara sabır dilerim.
|
arkadaşlar sizlere bol şans ben uzaktayım katılamıyacağım o tarihlerde kendi teknem ile buralarda avlanıcağım rastgele
|
vatan millet için çalışıyoruz....annadınmı...
pazar günü rüzgar eğer böyle ise ki %90 hava budur.. sıcak şimdiden başladı ve pazar günü 25 leri bulacak [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bugün akşama kadar acil onayları/ bilgileri/ verin zira izmir dışındaki arkadaşımız cevat2/Cevat ergin kardşimiz bizim cevabımızı bekliyor.... Lütfen....... |
Yer konusu netleşmeli ilk önce daha sonra buluşma yerini kararlaştırmamız daha kolay olur sanırım. ben her şeye uyarım önemli olan birlikte olmak.
|
Dostlar Merhaba,
Dun ofisimizde yapılan değişiklik sırasında bir suredir duragan vaziyette olan belfıtığım yeniden nuksetti. Gece sabaha kadar yine uyumaksızın gecti. hafta sonu durum ne olur bilemiyorum. Bu yuzden ISTEMEYEREK te olsa bu sefer aranızada olup sizlerle tanisma imkanını kaçıracağım. durumda değişiklik olursa cumartesi aksama hatta girer buradan bilgi veririm. Elimde olmayan sebepten dolayı oluşan aksaklıktan dolayı tum dostlarından özür diliyorum sevgi ve ışıkla kalın |
Muvaffak abicim sana katılıyorum Pazar günü Hava süper olucak:) hatta Gündüz hava sıcaklığı 25 derece gösteriyo...
22 nisan pazar günü için hava durumunu öğrenmek isteyn arkadaşlarım için link'e Tıklamanız yeterli... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
canın sağolsun,daha çok organizasyon olucaktır...kısmet bir dahaki sefere inşallah... |
Metin'im kardeşim, geçmiş olsun....Aman dikkat et kendine......
|
İshak Abi, Onur'cugum, tesekkur ederim, ofisteyim, ve takipteyim, oturdugum yerden kalkamıyorum desem yeridir. Ama, eger duzelme olursa aranızda olmaktan mutluluk duyacağım. duruma bakıp dedigim gibi ctesi mesaj atarım.
Tekrar tesekkurler. Allah kimsenin başına vermesin. Sevgi ve Işıkla kalın |
Sevgili Arkadaşlarım....Benim son durumumun ne olacağı hala belli olmadığı için ondan hiç çıtım çıkmıyor....Çünkü pazar günü hem çeşmeden tekne ile çıkma ihtimalim var; hem de pazar günü kıyıdan gerence taraflarına gitme ihtimalim var....
Yalnız aklıma bir şey takıldığı için de yazmadan edemiyeceğim...Pazar günü balığa yoğun şekilde gidildiği için yem sorunu yaşanacağını tahmin ediyorum.Özellikle mamun' u kasdediyorum... Bence ''özellikle mamun'' düşünenler için yem işini son dakika pazar sabahına bırakmak azıcık risk almak gibi geliyor bana.....İmkanı olanlar, cumartesi akşamüstünden mamun alsalar daha garanti gibi gelecek sanki... Canlı mamunu karton bir kutu içinde içine talaş serperek ''buzdolabının en alt katında--sebzelik'' gibi yerde öldürmeden muhafaza etmek mümkün olmaktadır. Pazar günü balık düşünen arkadaşlarımın dikkatine.... |
Saat 10:24. |