![]() |
Alıntı:
Serkan'ım teşekkürler......:D Beni ve Sevgili Muavffak abi'yi hakemliğe önermişsin ama.........Beni ,sağolsun bizim gibi balıkçılık ile ilgilenen ''tanımadığım bir kişi'' hiç bir şeye benzetememiş....Bu da nereden çıktı derseniz; Bende hepimiz gibi kaçamak yapıp balığa gittikten sonra ''yaşadıklarımı'' sizlerle paylaşmak için; çektiğim acizane videoları ''youtube'' ye yüklüyorum...Ve hep beraber benim çalışmalarıma veya bu tür diğer dostlarımızın çalışmalarına bakıyoruz.... Ama nedenini bilemediğim bir şeyden dolayı ''bir kişi'' bu çalışmalardan rahatsız olmuş......Halbuki, ben ve bütün arkadaşlarımızın hiç kimseye ispat edecek bir şeyi olduğunu veya hiçbirimizin diğer kişilerden ''Affrerinnnn'' almak gibi gayretleri olduğunu da zannetmiyorum.İşin özü bence dostluk ve paylaşım olmalı..... Aşağıdaki linklerde benim çalışmalarım var....Ama yapılan yorumlar seviyesiz gibi.....:( [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
bunlar reklam kokan hareketler.... sahada görelim sizleri masa başında değil beyler izin koparalım önce ben soracağım size onurcum bence şimdiden gidip tutmaya başlasınlar yazık olacak arkadaşlara şimdiden ağlama seslerini duyuyorum sanki :D :D :D
|
İshak abicim adamın yorumlarını okudum ama bunlar yorum değilki be abicim...
DANGALAK DANGALAK konuşmuş işte sen neden ciddiye alıp da tatlı canını üzüyorsun ki...yada arkadaşın biryerinlerden kaşıntısı olsa gerek...baksana ne j.......g doktorumusun diye sorduğuna göre...;) :oha: |
İshak abinin çalışmalarını zevkle takip ediyoruz ,ve dahasını da istiyoruz herzaman.nerde geçiyor bu yorumlar ben okumadım
|
Alıntı:
|
Kim bu hı...r yahu,şuna güzel bir cevap yazayım.
|
:artist: hasan bey allah nasip ederse bende varım. benim de kış hazırlığım oldukça yüklü:D :D evel allah ineriz de çıkarız da. beni hangi takıma koyceniz bakem.
|
İshak abi aynı şahıs benim ve hasan abinin videolarınada ileri geri yorumlar yazmıştı bunları dikkate alman bile çok saçma izleyen binlerce kişi yorum yazmamış 1 tane kendini bilmez yazmış ne olur? ben yorumlarını kontrol panelinden sildim hiç muhattap olup cevap bile vermedim.
|
Alıntı:
kalbımızın bı köşesıne koyarız evelallah kıvanç kardeşım.merak etme şımdıkı olduğu gıbı herzaman sızler gıbı dostlara yerımızde,yerımde vardır başım üstünde. saygılar |
ishak abıcım bu kışı eğer hakıkaten balıkçı olsaydı yorum yapmazdı.kendısı ne yakalamışkı görelım.dılersede gelsın görüşelım.saygılı olmak lazım yanılmıyorsam.saygılar
|
Saat 20:23. |