RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Makara - Makinelerle İlgili Herşey (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=66)
-   -   Hangi Makina (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=390)

balıkcı 20-03-2006 10:06

1 Eklenti(ler)
Dün pazar martın 19u yani burada her sene mart ayında sadece balıkcıların malzeme alıp-satabileceği bir nevi bit pazarından dört tane makine,bir kamış,bir çanta ve bir çok küçük malzemeler satın aldım toplam 110 euro harcama yapmışım makinelerden üçü DAM,ın öteki makina çok enteresan 25 euro ve 10x10 paket kanca ile beraber 25 euroya aldım yeni olan makinanın piyasa fiyatını bilmiyordum internetten bu makinanın sitesine girdim birde ne göreyim makinanın gerçek fiyatı 179 euro işte balıkcı şansı bu her zaman balık avlanmaz ara sırada böyle avlarda gerçekleşmeli,makinanın markası EXORİ-35 X line,9 bilyeli titan kaplamalı 5.3:1 devirli makina saat gibi işliyor.

levrek 20-03-2006 16:14

Selam Selim,
malzeme dükkanını ne zaman açıyorsun,maşallah yani,bol bol balık yakalarsın onlarla inşallah,sevgilerimle

sbasaran 20-03-2006 19:29

ben de iki takım çıkrık ve kamış almayı düşünüyorum.(haldunla halledecez gerçi ama) size gelsek bulabilirmiyiz. erolun dediği gibi bir an önce açın da dükkanı sizden alalım. görünüşleri gerçekten güzel makinalarmış
güle güle kullan. bol avlarda...

balıkcı 20-03-2006 20:02

Alıntı:

levrek tafarından gönderildi
Selam Selim,
malzeme dükkanını ne zaman açıyorsun,maşallah yani,bol bol balık yakalarsın onlarla inşallah,sevgilerimle

Erol bu bende bir nevi hastalık oluşturdu her ay belli bir alış verişim oluyor bakalım nereye kadar sürecek bu hastalık gerçi şikayetçi değilim ama killer doldu boş yer kalmadı.

balıkcı 20-03-2006 20:07

Alıntı:

sbasaran tafarından gönderildi
ben de iki takım çıkrık ve kamış almayı düşünüyorum.(haldunla halledecez gerçi ama) size gelsek bulabilirmiyiz. erolun dediği gibi bir an önce açın da dükkanı sizden alalım. görünüşleri gerçekten güzel makinalarmış

Önceden bilgim olsaydı sizede bakardım pazar günki satış yapılan yerden bir kaç malzeme,gerçekten çok güzel malzemeler vardı vede normal fiyatlardan ucuz olunca insan dayanamayıp alışveriş yapıyor istemedende olsa, artık bir dahaki seneye kadar beklemelisiniz.

Taygun KOCABIYIK 21-03-2006 00:03

Selim abicim güle güle kullan makinalarını inşallah baboçko balıklar alırsın

balıkcı 21-03-2006 08:37

Taygun makinayı aldık almasınada daha balığa çıkamadık,asıl şöyle 10 kg lık bir sazan takılırsa oltaya o zaman göreceğiz bu makinanın marifetlerini.

ilhanmania 21-03-2006 20:32

Ben banax almayı dusunuorum..Sİzce nasıl???

Anıl ÜNALAN 21-03-2006 23:07

Alıntı:

sbasaran tafarından gönderildi

Süleyman abi sen yanlış anladın durumu erol abi selim abinin malzemesi bollaştı artık dükkan bile açar anlamında sölemiş sende gerçekten dükkan aççaklar sanmışın :D

tepreş 24-03-2006 15:50

malzeme hakkında

iyi forumlar.
benim bir sorum olacak balık avı malzemelerı hakkında gereklı acıklamaları yapmısınız tesekurler. bız ıstanbul veya ankaradan malzemelerı yenı sezon ıcın tamamlamak ıstıyoruz, bızlere adres verırısenız memnun oluruz ıyı calısmalar

Saat 08:46.