![]() |
bu saatin analog kısmı nasıl ayarlanıyor?
|
Bende fishing gear AQW-101 D1 aldım enlem ve boylam nasıl giriliyor? anlatırsanız sevinirim teşekkürler...
|
türkçe kılavuz linkini yollarmısınız yada banada mail atarmısınız [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ilginize şimdiden tesekkurler...
|
kılavuzu [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] adresine yollarsanız memnum olurum
|
Bende ilk kez duydum ve araştırdım biraz.
Gitti gidiyorda fiyatı 56 TL yazıyor. Halen Türkçe kullanma klavuzuna ulaşabiliyorsak bende almayı düşünebilirim. :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Özellikleri : CASIO AW82 POPÜLER FISHING GEAR SİLİKON KORDON - 3 Katlamalı Tek Basmalı Klips - Bombeli Cam - 50M Su Geçirmezlik - 12/24 Formatı - Tam Otomatik Takvim - Alarm Tekrar Fonksiyonu - 3 Alarm - Sessizlik Fonksiyonu - Kronometre - Geri Kronometre - 10 Yıl Pil Ömrü - Işık - İkinci Saat - Ay Durum Göstergesi - Avlanma Zamanı 46,80mm x 40,00mm x 13,50mm (H x W x D) x 34gr. |
türkçe Kullanım klavuzu
Türkçe Klavuz olan arkadaşlardan banada gönderen olursa sevinirim.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Şimdiden Teşekkürler. |
türkçe kılavuzu pdf dosyası olarak var,isteyen arkadaşa mail olarak atabilirim.
|
banada gönderirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür edrm.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
arkadaşlar bendede kara avcılıgı için olan awm-701 var ay görünümü tutuyor turkce kılavuzu buluna bilirmi
|
Şu an elimde mevcuttur isteyen olursa bana MSN [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] dan ulaşabilir
|
Saat 07:15. |