RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Organizasyonlar (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=35)
-   -   organizatörlerimizin dikkatine :) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=4880)

Lethe 17-06-2008 09:43

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 53002)
Hadi bakaLım uzun zamandır süren uykunuz bitsin öss yi de atLattım artık kimse tutamaz beni :) Hasooo bana çupra tuttur :D Şeref başkanım da güzeL baLıkLar tutturtçakmış hadi bakaLım canLanın Listeye başLıyaLım ;)

Emri vakiLerLe Listeye başLadım

1-) Hasan baLıkçı
2-) ŞEREF BAŞKAN
3-) Ertan Abi (ıskorpit)
4-) EroL abi (Levrek)
5-) Ulaç ÇEKİÇ (Lethe)
6-) Taygun (İmBat)
7-) Hüseyin Caner BaLıkçı
8-) ANIL (Ben)
9-) Serkan Karınca (discus)
10-) Kıvanç abi.
11-) ADNAN DİNSEL (yüce organizatör)

Hadi bakaLım devamı sizden geLsin. Listeye yazdığım kişiLerden yan çizen oLursa yakarım bu gezegeni :D

Ee Anıl, nasıl geçti sınav?

iskorpit 17-06-2008 10:33

haydi bismillahhh...cabuk biri bana nezaman nereye gidiceğimizi söylesin yeter artık dayanamıyorum:):) bu arada anılcım insallah sınavın iyi geçmiştir güzel biyer tutturursun!! adnan abim otobüs işinide hallediver birzahmet abi,hasan abimi gören varmı bu sıralar işlerimi yoğun yoksa bizemi küstü özledik onu coook :(:(:(

Anıl ÜNALAN 17-06-2008 10:43

İyi sayıLır abiLerim sonucu bekLiyoruz işte umarım güzeL bi yerLere kapağı atarız.

Hadi bakaLım Listede oLmayanLardanda buraya yanıt bekLiyoruz herkes organizasyonumuza katıLsın..

Konumuz duyuruLar böLümündeydi ziyaretçiLerinin duyuruLar böLümünü görememesinden doLayı konuyu organizasyonLar böLümüne taşıyorum ziyaretçiLerimizdende iLgi göreLim biraz :)

şeref-başkan 17-06-2008 12:52

Organizasyona bazı sebeblerden dolayı gelemiyeceğimi bildirerek gidecek olan arkadaşlara şimdiden bol avlar diliyorum

halim20 17-06-2008 14:26

anıl inşallah sınavın iyi geçmiştir.. istediğin yeri kazanırsın..

kturkol 17-06-2008 15:46

Siz bu organizasyonu hala yapamadınız mı? :'(

hadin bakalım bir gayret.

ben katılamayacağım ancak katılacak olan arkadaşların sayısı yeter sayıyı çoktan geçmiş.

Birileri sahiplensin artık şu organizasyonu.

!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????

Anıl ÜNALAN 17-06-2008 15:49

Alıntı:

kturkol tafarından gönderildi (Mesaj 53017)
Siz bu organizasyonu hala yapamadınız mı? :'(

hadin bakalım bir gayret.

ben katılamayacağım ancak katılacak olan arkadaşların sayısı yeter sayıyı çoktan geçmiş.

Birileri sahiplensin artık şu organizasyonu.

!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????

Sensiz oLmaz kıvanç abi hadi seni de bekLiyoruz bi ateşLeyici de sensin bahane istemiyom özLedim sizinLe baLık tutmayı :)

kturkol 17-06-2008 15:53

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 53018)
Sensiz oLmaz kıvanç abi hadi seni de bekLiyoruz bi ateşLeyici de sensin bahane istemiyom özLedim sizinLe baLık tutmayı :)

Anıl benim katılımım önemli değil. bunca insan katılmak istiyor büyüklerde ses yok.

Yaf millet nerdesiniz? kanınız mı dondu bu sıcaklarda?:deli:

hadin canlanın biraz.

zetinlerde üç çiftlik patlamış heryer balık kaynıyormuş.:P:deli:

ADNAN 17-06-2008 21:31

Hadi Bakalim !!!!!

Şimdi şeref beyın 1-teknesi kaç kişi alır, 2-2 tekne olursa tam kaç kişi rahat olarak avlanabiliriz, cumartesi geceden gidersek pazarda öğlen dönersek kalabalık ta olursak yine hep beraber otobüs ayarlarsak yemini herkez kendine göre alırsa vs...yine toplanmış toplu kıyım yapmış oluruz diye düşündüm Konuyla ilgii şeref bey e ilgi ve alakasından dolayı tşk ederiz, bu kadar uğraştıktan sonra önemli bişey olsa gerek diye düşündüm, hayırlısı olsun. bizler yine ne olursa olsun toplu kıyım :) yapar yine avlanmaya gideriz ama benim araba alt takım arızasından dolayı zeytıneli tarafına gitmek çok tehlikeli olacağından teklif bile edemiyorum sevgi ve saygılarımla .....

Anıl ÜNALAN 17-06-2008 23:05

Alıntı:

ADNAN tafarından gönderildi (Mesaj 53029)
Şimdi şeref beyın 1-teknesi kaç kişi alır, 2-2 tekne olursa tam kaç kişi rahat olarak avlanabiliriz, cumartesi geceden gidersek pazarda öğlen dönersek kalabalık ta olursak yine hep beraber otobüs ayarlarsak yemini herkez kendine göre alırsa vs...yine toplanmış toplu kıyım yapmış oluruz diye düşündüm Konuyla ilgii şeref bey e ilgi ve alakasından dolayı tşk ederiz, bu kadar uğraştıktan sonra önemli bişey olsa gerek diye düşündüm, hayırlısı olsun. bizler yine ne olursa olsun toplu kıyım :) yapar yine avlanmaya gideriz ama benim araba alt takım arızasından dolayı zeytıneli tarafına gitmek çok tehlikeli olacağından teklif bile edemiyorum sevgi ve saygılarımla .....

Organizatör sensin hadi bakaLım bundan sonrası senin işin. Listeyi sen hazırLa , davetLeri yoLLa herkese hadi hadi organizatör dediğin boş durmaz :D

Otobüse ortak anLaşıLır herkes ücretini verir yemLer ve yiyecekLer herkes kendine ait oLur geçen seferki gibi ortak aLıncak diye sağLıkLı oLmayan yemLeri aLmak zorunda kaLmayız ;)

Saat 12:49.