RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Nasıl Bilirsiniz? (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=538)

Anıl ÜNALAN 22-02-2006 00:30

Can abi çok teşekkür ederim ama kızları çok seviyo demişin benim kızlara olan ilgim balıklara olan ilgimin yarısı bile değildir..

HALDUN YALIMLI 22-02-2006 01:14

Sami'ye

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

rüzgar2 tafarından gönderildi
Var var olmazmı..Yada ben yanlış foto gördüm...Sırf bu yüzden dalamıyormuş...Ağırlık falan kar etmiyormuşş.Arkadaşları Haldun niye dalmıyorsun deyince kırıldım abi deyip konuyu göbeğinden uzaklaştırıyormuş.Arkadaşlarıda neye kırıldığını anlamıyorlarmış..Ayıp olur dedikodu yaptık...Tagun da bir Haldun abi bende dalmak istiyorum nasıl malzeme alırım deyince dökmüş işini tabi Bizim Taygunda kızarmış çocuk bu konu nasıl açıldı diye....Seko bunları sen oku Haldun okumasın...

Sami :P sırf seni yalancı çıkarmamak için bir resimimi gönderiyorum.SAYGILARIMLA

rüzgar2 22-02-2006 01:22

Yürü be Haldun ne keyif o kıskandım vallaha..İç bakalım iç...Göbek olayına gelince harbiden iyi tahmin etmişim Taygun kıskansın.... :D

Abi acilen spora başlamalısın...(Diyene bak..)

Bir Dost 22-02-2006 12:21

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
Can abi yorumların için teşekkürler.
Demişsin ki herkesle iyi geçiniyor. Bunun yönetici olmamla bir ilişkisi yok. Genel olarak insanlarla iyi geçinirim. Kimsenin tavuğuna kışt demem, uzlaşmacı bir adamımdır.
Fazla yorum yapmamam konusunda ise şunu söylemek istiyorum "biliyosan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar" sözünü kendime prensip edinmişimdir. Biliyorsam konuşurum bilmiyorsam pek yorum yapmam. Balık muhabbeti olursa susmam ama aynı hikayeyi 10 sefer anlatıp karşımdakine ezberletmeden rahat etmem :D

Sevgili Taygun herkesle iyi geçinmeni yöneticiliğine dayamak istemedim arada bir virgül olmalıydı yorum fazla yapmayayım derken bunu vurgulamak istemişim Selim abinin virgüllerinden birtanesini araya koydum yanlış anlama sakın yöneticiliğinle hiç bir alakası yok seni bilirim ....

Bir Dost 22-02-2006 12:25

Alıntı:

DiZzY tafarından gönderildi
Can abi çok teşekkür ederim ama kızları çok seviyo demişin benim kızlara olan ilgim balıklara olan ilgimin yarısı bile değildir..

Oğlum ben adamı fotografından anlarım bir adam manken gibi duruyor ve objektife bakmıyorsa o adam kızlarla acayip ilgilidir gel anlaşalım kızlara olan ilginle balıklara olan ilgin fifti fifti anlaştıkmı??

Bir Dost 22-02-2006 12:28

Haydaa Anıla cevap verdik te Haldun abide aynı durmuş;;;ama yok bee Haldun abinin göbeyi var.O belli oldu

HALDUN YALIMLI 22-02-2006 19:07

1 Eklenti(ler)
Sami kardeş bu resim senin için orjinal olarak yayınlanıyor :) :) :) :) :)

rüzgar2 22-02-2006 20:47

Haldun işte sen busun ya..İlk resimin photoshoplu olduğunu anlamıştım zaten...Ne söyleyim konduramadım o göbeği sana.. :deli:

katiti 23-02-2006 02:30

abi benim göbek de photoshop aslında ama öyle güzel yapmışlar ki namussuzlar, gerçek hayatta görenler de göbek var zannediyorlar :deli: :deli: :deli: .

aserkansatı 23-02-2006 20:05

Haldunum hangisi fotoshop bu resimlerin?Vah vah vah... :'( :'( :'(

Saat 00:44.