![]() |
canım abim manisaya selamlar...
|
manisalı abi/kardeş aramıza hoşgeldiniz.
imza ayarlarınızı yaparsanız size hitabda kusur etmemiş oluruz. kalıcı olmanız dileğiyle.. |
Alıntı:
BEN MANİSA DAKİ DOSTLARIMI ÇOK SEVİYORUM ;) |
gerçek balık sevdalıları
Alıntı:
ben hasan balıkçı ve serkan karınca ile tesadüfen tanıştım.bu adamlar beni,ne iş yaptığımı,nereli olduğumu kısacası benim hakkımda hiçbirşey bilmeden çok samimi ve dostane davrandılar.bizi rahat ve samimi kılan tek ortak şey balık tutkusu idi. ben şunu düşünürüm; balık sevdası olan biri doğaya son derece saygılıdır,doğaya saygılı olan insan çevresine saygılıdır,çevresine saygılı olan insan bilerek kimseyi ne kırar nede incitir. başta bu iki arkadaşa ve tüm gerçek balık tutkunu arkadaşlara selamlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhaba Arkadaşlar,
bilindiği gibi beş parmağın beşi de bir değildir.Birçok arkadaşımız yaratılan tartışmaya karşı duygu ve düşüncelerini ifade eden mesajları ile yazılması gerekenleri gayet güzel bir şekilde dile getirmişler.Bu forumun oluşturulma nedeni,gönül birliği yapmış olan tüm kişilerin bilgi ve deneyimlerini aktaracak bir paylaşım ortamı yaratmak idi.Fotoğraflar çekip yayınladık,takım düzenekleri çizdik,deneyimlerimizi en ince ayrıntılarına kadar anlattık,gazete-dergi kupürlerini taratıp mesajlarımıza ekledik,hatta ortak bir avlak haritası bile oluşturduk. Yasal olmayan av ve avcılıklarla ilgili bildirimlerde bulunduk.Bütün bu paylaşımların yanı sıra Hasan Arkadaşımın Team i ile birlikte av yapacak oldukları bölgelerdeki pet şişe vb. atıkları toplayıp imha ettikleri fotoğraflarla sabittir.Tabi ki bu fotoğraflar ,bakın biz böyle bir iş yapıyoruz diye çekilmedi,sadece kıyılarımızın nasıl bir çöplüğe dönüştürüldüğünü belgelemek için çekilmiştir. Belli dönemlerde bazı parmaklar böyle farklılıklar yaratmak isterler,ancak görünen o ki,diğer parmaklar bu durumda birbirlerine daha çok yakınlaşıp kaynaşır,sevgilerimle |
Bahsi geçen bölge
1 Eklenti(ler)
Bilgilendirme bakımından paylaşılamayan bu yerin izohips olarak deniz haritasını ekliyorum
|
sağol dostum
Alıntı:
güzel olanı güzel yaparak ;) ayrıca harita içinde teşekkürler dostum |
Dostlar, reyting meselesi bu olsa gerek, :) maşallah 8 inci sayfa rekor oldu galiba hepinizin heycanını bilen birisi olarak anlıyorum, bence bu son olsun, bir ara hepinizi balığa götüreceğim ... NO COMMENT......
|
Saat 15:18. |