RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Avlaklarımdan Karareis (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6621)

discus 14-01-2010 22:22

canım abim manisaya selamlar...

delvel 14-01-2010 22:28

manisalı abi/kardeş aramıza hoşgeldiniz.
imza ayarlarınızı yaparsanız size hitabda kusur etmemiş oluruz.
kalıcı olmanız dileğiyle..

Hasan BALIKÇI 14-01-2010 22:51

Alıntı:

anti.balıkçı tafarından gönderildi (Mesaj 69268)
Bizde Manisalı olarak o gün orada olacağız inşallah
Benimde sözüm söz.

herzaman başımızın üzerinde yeriniz var :)ama kiminle muhatab olduğumuzu bilsek diyorum ;)imza ayarlarınızı da yapsanız hitap şeklimiz daha güzel olur :)

BEN MANİSA DAKİ DOSTLARIMI ÇOK SEVİYORUM ;)

mutlupiroglu 14-01-2010 22:54

gerçek balık sevdalıları

Alıntı:

gerence tafarından gönderildi (Mesaj 69110)
Sayın Murat Gürpınar ;
Bu tür görüşmeler her zaman üzmüştür beni. Hele içerisinde tehdit içeren sözler bulunursa daha çok üzer ve taraf yapar insanları ister istemez..!:(
Konuyu tesadüfen gördüm ve hiçte hoş olmadığını söylemeliyim size bir büyüğünüz olarak.!
Sizi hiç tanımıyorum ama Hasan arkadaşımızla Kemeraltında uzun çaylı kahveli sohbetlerimiz, ortak dostlarımız, paylaşımlarımız olmuştur... Hemen herkesçe sevilen sayılan bir dost, bir o kadar da kıskanılan iyi bir paşacı olarak bilinir;) Bence :helal: bir avcı kendisi ve bir o kadar da keyifli bir kişi..:) Bu Hasan Balıkçı arkadaşımızı yakından tanıyanların fikri tabi, sizi bilemem...
Her neyse ; karşılıklı bu tür yazışmalarla keyif alınması, ayrıca diğer arkadaşların bilgilendirildiği , deniz ve tatlısu amatör balık avcılarının yaşadıklarını, tuttuklarını paylaşıma açması gereken bu sayfalarda gerginlik yaşanmaması dileklerimi herkese iletiyorum...
Lütfedip yazının tamamını okuma zahmetinde bulunan tüm arkadaşlara da ayrıca teşekkür ediyorum...
Bol ve keyifli muhabbetlere inşallah:)

merhabalar,
ben hasan balıkçı ve serkan karınca ile tesadüfen tanıştım.bu adamlar beni,ne iş yaptığımı,nereli olduğumu kısacası benim hakkımda hiçbirşey bilmeden çok samimi ve dostane davrandılar.bizi rahat ve samimi kılan tek ortak şey balık tutkusu idi.
ben şunu düşünürüm;
balık sevdası olan biri doğaya son derece saygılıdır,doğaya saygılı olan insan çevresine saygılıdır,çevresine saygılı olan insan bilerek kimseyi ne kırar nede incitir.
başta bu iki arkadaşa ve tüm gerçek balık tutkunu arkadaşlara selamlar.

discus 14-01-2010 22:57

Alıntı:

mutlupiroglu tafarından gönderildi (Mesaj 69320)
merhabalar,
ben hasan balıkçı ve serkan karınca ile tesadüfen tanıştım.bu adamlar beni,ne iş yaptığımı,nereli olduğumu kısacası benim hakkımda hiçbirşey bilmeden çok samimi ve dostane davrandılar.bizi rahat ve samimi kılan tek ortak şey balık tutkusu idi.
ben şunu düşünürüm;
balık sevdası olan biri doğaya son derece saygılıdır,doğaya saygılı olan insan çevresine saygılıdır,çevresine saygılı olan insan bilerek kimseyi ne kırar nede incitir.

mutlu abim sana ve yengemede selamlar saygılar.buyur kahveye gel çıraklarım çay ikram etsin abi:)

Hasan BALIKÇI 14-01-2010 23:10

Alıntı:

mutlupiroglu tafarından gönderildi (Mesaj 69320)
merhabalar,
ben şunu düşünürüm;

mutlu kardeşim elimizden geleni yapmaya çalışmıştık sadece :)dahada iyi olabilirdi biliyorsun o gün :)mutlaka daha iyisini göreceğiz ;)

levrek 15-01-2010 00:05

Merhaba Arkadaşlar,
bilindiği gibi beş parmağın beşi de bir değildir.Birçok arkadaşımız yaratılan tartışmaya karşı duygu ve düşüncelerini ifade eden mesajları ile yazılması gerekenleri gayet güzel bir şekilde dile getirmişler.Bu forumun oluşturulma nedeni,gönül birliği yapmış olan tüm kişilerin bilgi ve deneyimlerini aktaracak bir paylaşım ortamı yaratmak idi.Fotoğraflar çekip yayınladık,takım düzenekleri çizdik,deneyimlerimizi en ince ayrıntılarına kadar anlattık,gazete-dergi kupürlerini taratıp mesajlarımıza ekledik,hatta ortak bir avlak haritası bile oluşturduk.
Yasal olmayan av ve avcılıklarla ilgili bildirimlerde bulunduk.Bütün bu paylaşımların yanı sıra
Hasan Arkadaşımın Team i ile birlikte av yapacak oldukları bölgelerdeki pet şişe vb. atıkları toplayıp imha ettikleri fotoğraflarla sabittir.Tabi ki bu fotoğraflar ,bakın biz böyle bir iş yapıyoruz diye çekilmedi,sadece kıyılarımızın nasıl bir çöplüğe dönüştürüldüğünü belgelemek için çekilmiştir.
Belli dönemlerde bazı parmaklar böyle farklılıklar yaratmak isterler,ancak görünen o ki,diğer parmaklar bu durumda birbirlerine daha çok yakınlaşıp kaynaşır,sevgilerimle

levrek 15-01-2010 00:26

Bahsi geçen bölge

1 Eklenti(ler)
Bilgilendirme bakımından paylaşılamayan bu yerin izohips olarak deniz haritasını ekliyorum

Hasan BALIKÇI 15-01-2010 21:16

sağol dostum

Alıntı:

levrek tafarından gönderildi (Mesaj 69370)
Merhaba Arkadaşlar,
bilindiği gibi beş parmağın beşi de bir değildir.Birçok arkadaşımız yaratılan tartışmaya karşı duygu ve düşüncelerini ifade eden mesajları ile yazılması gerekenleri gayet güzel bir şekilde dile getirmişler.Bu forumun oluşturulma nedeni,gönül birliği yapmış olan tüm kişilerin bilgi ve deneyimlerini aktaracak bir paylaşım ortamı yaratmak idi.Fotoğraflar çekip yayınladık,takım düzenekleri çizdik,deneyimlerimizi en ince ayrıntılarına kadar anlattık,gazete-dergi kupürlerini taratıp mesajlarımıza ekledik,hatta ortak bir avlak haritası bile oluşturduk.
Yasal olmayan av ve avcılıklarla ilgili bildirimlerde bulunduk.Bütün bu paylaşımların yanı sıra
Hasan Arkadaşımın Team i ile birlikte av yapacak oldukları bölgelerdeki pet şişe vb. atıkları toplayıp imha ettikleri fotoğraflarla sabittir.Tabi ki bu fotoğraflar ,bakın biz böyle bir iş yapıyoruz diye çekilmedi,sadece kıyılarımızın nasıl bir çöplüğe dönüştürüldüğünü belgelemek için çekilmiştir.
Belli dönemlerde bazı parmaklar böyle farklılıklar yaratmak isterler,ancak görünen o ki,diğer parmaklar bu durumda birbirlerine daha çok yakınlaşıp kaynaşır,sevgilerimle

teşekür ederim erol dostum.bundan sonra dahada fazla gayretle herzaman olduğu gibi çevreye duyarlı olarak bilgi ve destek ile paylaşımlarda bulunacağım :)kimsenin kuşkusu olmasın.

güzel olanı güzel yaparak ;)

ayrıca harita içinde teşekkürler dostum

ADNAN 15-01-2010 23:32

Dostlar, reyting meselesi bu olsa gerek, :) maşallah 8 inci sayfa rekor oldu galiba hepinizin heycanını bilen birisi olarak anlıyorum, bence bu son olsun, bir ara hepinizi balığa götüreceğim ... NO COMMENT......

Saat 15:18.