![]() |
Alıntı:
Forumda bir çok yerde isimler geçiyor fakat herkesin tercihi farklı yakınlık ve alışkanlık meselesi olarak :) Ustalar yardımcı olucaktır. |
ozur
arkadaslar, forumda baya uzun ir sure gezindikten sonra gordum ve imzami duzelttim , ozur.
sanirim gelecek hafta Ildir mevkiinde tarif edilen yere gidecegiz abimle , (Pinar tesislerinin orasi diye belirtilmis ) |
Hoşgeldiniz...
İsmini yazmadığı için ismen hitap edemediğim arkadaşım,aramıza hoşgeldin.Kontrol panelinde yer alan İmza bölümünden kendini tanımlayabilirsin.İzmir'de balık avlanacak yerleri soruyorsun.Boş kaldıkça site içinde yeralan muhtelif bölümleri incelersen istediğin konu hakkında bolca bilgi edinebilirsin.Kıyıdan avlanmak istersen sana başlangıç olarak Karaburun/balıklı ovanın arkasında yer alan gerence körfezinden başla derim.Rastgelmesi dileğiyle....
|
cevap
saolun , imzami duzenledim fakat sanirim siz de o sirada mesaj gonderdiniz. dun aksam oldukca uzun saatler forumu okudum, cikardigim sonuc asagidadir
1-güllükkörfezindeki kıyı kışla köyünün gök liman mevkii , yada didim akbükün içinden geçip gidecegin kazıklı koyu 2-Kiyikisla (neresidir bilemiyorum) 3-Ildır çıkışından 1-2 Km sonra Pınar balık çiftliklerine varmadan solda yol kıyısı 4-. Çeşme Limanın solundan Çiftlikköy istikametine devam et FENER BURNUNU dönünce sağ taraf 5-karaburun gerence tarafı 6-mordoğanı geçtikden sonra kaynarpınar 7-çeşme dalyan da Sardalya dip kıbrısla levrek ve ak kefal verir. 8-Kışında soğuklarda dalgalı havada güzelbahçe kıyıları tüm kış gece levrek verir alintidir, foruma gonderilen mesajlardan derlenmistir |
dün ksk-alabeyden 3 lidaki 4-5 iri isparoz almıştım
bugünde aynı yerden 1 çupra 1 barbun (15 cm) 1 mırmır 7-8 de isparoz aldım foto göndermek isterdim ama cebimin foto çekim yeri arızalı maalesef :) |
Saat 04:46. |