![]() |
cümleten hayırlı akşamlar
|
Gününüz aydınlık olsun[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
selamlar kimseler uğradımı diye bir bakmıştım
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Hayırlı akşamlar canlar
|
günaydınlar canlar dünkünü bu güne taşımış olayım hayırlı cumalar
|
|
cümleten hayırlı akşamlar canlar
|
günaydın hayırlı tatiller balığa gideceklere rasgele
|
|
cümleten hayırlı akşamla canlar
|
Gününüz aydınlık kısmetiniz bol şansınız açık olsun.Her keze hayırlı işler bol kazançlar sağlık ve sıhhatler ile yuvalarınızda huzur ve mutluluk eksik olmasın. Balığa gidecekler hayallerinde. Trofe’yi tutmak nasip olsun.Şen ve esenliklerle.Sevgiyle kalın.Rasgelsin.
|
selam canlar ne var ne yok nasıl sağlık sıhhatler yerindemi
|
|
günaydınlar hayırlı iler buyurun kahvaltıya
|
|
selam gelen diden varmı diye uğramıştım
|
cümleten selamunaleyküm canlar hayırlı işler bol kazançlarınız olsun rasgeleyin
|
varmı galen dost olanlardan can olanlardan
|
|
Gününüz aydınlık kısmetiniz bol şansınız açık olsun.Her keze hayırlı işler bol kazançlar
|
|
varmı gelen kimse diye uğradım ama yine yalnızım galiba
|
Günaydınlar hayırlı işler [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
|
merhabalar hayırlı akşamlar
|
Gününüz aydınlık kısmetiniz bol şansınız açık olsun.Her keze hayırlı işler bol kazançlar sağlık ve sıhhatler ile yuvalarınızda huzur ve mutluluk eksik olmasın. Balığa gidecekler hayallerinde. Trofe’yi tutmak nasip olsun.Şen ve esenliklerle.Sevgiyle kalın.Rasgelsin.
|
merhabalar geçerken uğradım varmı gelen giden
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] cümleten hayırlı akşamlar
|
01.12.2014 günü yaşanan
Bu gün eşimin ısrarıüzerine hem vakit geçirmek hemde ufak tefek biraz alış veriş yapalım dedik ve saat 11.00 gibi evden çıktık tomofile bindik Bornova metroda indik tekrar metroya bindik ve Çankayada indik Hisarönü tarafından dışarıya çıktık malum hanımların istek ve talepleri değişik konular oluyor benim hanımda örgü işlerine meraklıdır torununa bir şeyler örmek için yün aradık istediklerini bulamadık tabi amacımız gezmek ve vakit öldürmek orayı burayı dolaşarak geldik Havra sokağına malum balık bahane sohbet şahanede buraya kadar gelipte boş geçmek olurmu hemen cebimden gümüş oltamı çıkardım ve gerekli yere attım 1,5 kg balık hop torbaya girdi biraz daha dolaşalım derken binamızdaki bir sakinimiden tel geldi eşim ile bir yere gidilmesi gerekiyormuş konuştular eve dönüş başladı tabi akşam eve gelir gelmez gümüş oltmla yakalamış olduğum harika sardalyeler beni bekliyor hiç onları üzermiyim gereken yapılıp icabına bakılmıştır daha bolları ve de güzelleri sizlere nasip olsun
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|
cümleten hayırlı akşamlar
|
günaydınlar hayırlı işler bol kazançlar
|
|
günaydın hayırlı işler bol kazançlar rasgeleyin
|
|