![]() |
Sen takarsında yakışmazmı be abim:D:D:D.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bi tören yapsaydınız bari:D
|
Alıntı:
ne töreni :D:Dulaaa adamlar cesedimize tükürdü beeeeh :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
He vallaha .. Ama dur .. Şehitler mezartaşsız olmaz.. Vereyim mi siparişlerini.. |
Abi ALLAH gecinden versin ama ..
Sembolik olarak mezar taşın hazır.. Aynısından kendimede yaptırıyorum..:D:D:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
Selamlarrrrrr eyy ahalııııı :)
|
Alıntı:
ÇÜNKİ:.... SEN ÖLMEDİN HALA KALBİMİZDESİN..:D:D:D |
Alıntı:
Yeni avatarın nasıl.. Hoşuna gitti mi?? |
Allah gecinden versin
Necati abi sen işi değiştir Bu iştede iyisin maşşallah;) Ben çok beğendim:helal: BAKALIM HASAN ABİ BEĞENECEKMİ:D:D:D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
artık kısmet bakalım :) dıyorum o kadar balıka gıdıyom bır denız kızı yakalayamadım ::d:d:d yakalasam o denız kızını hemen evlenecem dıyom arkadaslara ınandıramıyom vallaa :d:d:d:d:d |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben yapacam o beğenmiyecek hee..:hıııı: Soralım ... -Abi nasıldı Mezar taşı ..:soru::soru: |
ben musade ıster aksam nobet var yatayım bıraz haberlesırız kendınıze ıyı bakın selametle
|
Alıntı:
Bunca sene denizde aradın ama sanırım karada bulacaksın nasibini .. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz... Zamanla göreceğiz artık gelişmeleri.. |
Alıntı:
Tek paşa ile kapatacağım o kelini sen merak etme ..:D:D |
Alıntı:
Len kaldı 2 saat ne yatması aptal gibi olursun .. Yatma işte muhabbet güzel zarar ediyor kahve kaç zamandır.. |
Alıntı:
bu arada super haberlerım var denız kızına kalmayacam :) :D:D:D:D |
Alıntı:
:D :D :D servıs senden :D :D :D :D |
Alıntı:
Anladın sen onu .. Kardeş gelen kahve giden çay diyor.. Birde siz ısmarlayıverin beeee....:hıııı: |
1 Eklenti(ler)
hadi kardeş nerede çaylar..
Ama neyse al sana kahve.... |
Ocakçı başı sensin abi kusura bakma:D:D:D
|
sanırım bu uykunu anca açar..:soru: :D:D:D:D
|
Alıntı:
Çıraklar sizsiniz.. Bak resti çekerim.. KAPATIRIM LEN BURAYI....:D:D:D:D |
necatı abı bır mesaj var hosuma gıtmeyen ılgılenırsenız sevınırım. :(
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
Gereği yapılmıştır ..;););) |
Alıntı:
ellerın dert gormesın.:helal: |
herkese iyi akşamlar bol sohbetler
|
iyi akşamlar ümit abim okuttun mu paşaları yemekte:D afiyet olsun abi
|
selamlar ıyı akşamlar
|
Cümleten selamunaleyküm..
Günaydınlar.. Hayırlı işler Bol kazançlar .. |
Günüz aydın işleriniz rast gitmesi dileklerimle.
|
Alıntı:
Hasan abim hoş geldin keyifler iyidir işallah..:helal::helal: Ispartada havalar nasıl..:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Vallaha bende suç yok.. Bizim irtebatımızı kesenler utansın..;););) Yoksa sen unutulacak, Tekaüt adammısın be yaaa..:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Senin her sabah verdiğin selamını özledim buna inan.. Bu platformda da Özel dostları görmek bana büyük haz veriyor.. Her zaman başım üzeresin bunu unutma.. |
Saat 04:17. |