![]() |
Cümleten selamunaleyküm..
Hayırlı işler Bol kazançlar dilerim.. Alıntı:
Sanada hayırlı işler dilerim.. |
Alıntı:
aleykumselam teşekkur ederim Necati abicim sanada hayırlı işler desem mi kolay desem daha iyi sanırım kolay gelsin abicim :) |
Alıntı:
Kardeşim sen bilirsin artık.. Mustafa bak şimdi yanlış anlama .. Sabah kahveyi açan çayları demler servisi yapar..;) Şöyle orta demli Tavşan kanı bir çay istesem nasıl olur??;) |
Alıntı:
tabiki abicim nedemek buuyruuun çaylar geldiii :) tavşan kanı bunlar buyruun Necati abi kaç şeker :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hani bana çay yok mu? :) :) |
Alıntı:
Ne işin var senin bu saatte karada bakayım şimdi denizde olman gerekindi Hava çok güzel.. Yoksa gökan götürmedimi seni :D:D:D Çayları Mustafaya söyledik ama çay gelmeden şeker sordu .. Ona kalırsak yandık.. Neyse ben yapmıştım zaten.. Buyurun bakalım afiyet olsun.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
:)çaylar var da görüntü yok bende Necati abicim :Do yüzden :)soğumuş çaylar :) buyrun geldiii |
Alıntı:
Benim kalfa ortalarda yok..:((Murat ADAK) Sanırım Çerez Kavuruyor..:) Onu çıraklıktan aldım kalfalığa getirdim çay ocağında.. Maaşınada zam yaptım..:D:D Ocağa ne zamandır bir çırak arıyordum..:) Tam senin bu işi kıvıracağını düşündüm ama düşüncelerim de biraz yanıldım..:oha: Hele bir Muradım gelsin..Senin onun ellerıne bırakacağım..;) Biraz sana intibak versin..Sonra ikinize Çay ocağını Devredeyim.. Olmamı??;):D:D:D:D |
Hayırlı işler Bol kazançlar dilerim.. Keyifli forumlar.. |
Alıntı:
Hayırlı günler. |
Alıntı:
Vay kardeşim hoş geldin..:helal: Bak hele dün seni nasıl aradım Kahvede biliyormusun ?? Yukarıdaki mesajlara bir baksana ..:oha: Mustafayı sana çırak olarak alacaktık ocağa .. Çay yapmayı bilmiyor..:'(:'( Sende izinliydin..Çayları ben yaptım..:) İyiki varsın kardeşim..:helal::helal: Yoksa halimiz nice olur bilmem..;):D:D:D |
Selam Dostlar
Hayırlı aksamlar dilerim sohbetiniz daim olsun insallah:) |
Alıntı:
Fedai Abim Kahvenin yolunu öğrenmişsin bakıyorum.. Hoş geldin abi.. Ben ancak sabah gelebiliyorum kahveye uğradığımda bir kahveni içerim artık.. Tekrar hoş geldin abim.. |
Hayırlı işler Bol kazançlar dilerim.. Keyifli forumlar.. |
Alıntı:
Sanada hayırlı işler hayırlı günler. |
Alıntı:
Muradım Hoşgeldin.. Sanada hayırlı işler.. Ocak sağlamsa patlat iki çayda 2 Beşlik bozalım..;) |
Selamlar herkese.
iyi günler hayırlı işler bol kazançlar versin inşallah Allah. Selam Necati . Selam Murat . Nasılsınız bakalım görüşmeyeli ? :) |
Alıntı:
Şür Allaha İyilyiz be abi buralardayız işte.. sen nasılsın..? İstirahat mi?? |
Teşekkürler Necatim.
iyiyim bende. Evet nasipse yatacağım şimdi. Hatta yatayım artık :) Hadi sizlere bol muhabbetler iyi günler. Görüşmek ümidiyle. |
Alıntı:
Sanada iyi istirahatler.. |
aleykümselam Necati abi ve abiler kardeşler hayırlı işler bol kazançlar olsun :)
|
Alıntı:
Sanada hayırlı işler olsun.. Keyifler iyidir işaallah.. |
Alıntı:
hoşbulduk Necati abicim hamd olsun koşturuyoruz iş oldumu yapıyoruz olmadımı 1. sanayide dolaşıyorum arkadaşları :)idare ediyoruz maçı senin keyifler nasıl abicim |
Alıntı:
Televizyon seyredip internette dolaşıyorum.. Yanlış anlama sadece iş amaçlı işte anladın sen onu..:D:D:D |
Alıntı:
Allah daha iyi etsin abicim senin işte zor bütün gün otur ben duramam oturduğum yerde bakıyom iş yok hemen komşulara kaçarım arkadaşlara bir çay kahve sonra tekrar dükkana :) |
Alıntı:
Necati Kardesim Bende sabah seni beklerim cayın hazır olur bu ara cok calısmakdan nete uzun zamandır gıremedım ama artık sızler burdasınız daha cok zaman ayırmaya calısacagım ve en kısa zamanda yanınızdayım kardesım:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet abim ne zaman geliyorsun o zaman?? Gelene kadar bekletmiyeyim ben seni .. Yinede Buyur bir çayamı iç.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
Ne yani yalan mı söylüyorum.. sanki sen bilmiyorsun..:D:D:D |
Alıntı:
Alıntı:
Sabah yola cıkacam zonguldaga aksam donecem kısmetse:) Bu arada ozel mesaj atamıyorum bır ılgılenırsen ısdedıgın seyı yazıcam kardesım adresım deyısdı evet:) |
Alıntı:
Abi gerekli ayarlamaları tekrar gözden geçirdim.;) Ancak siteye üye olurken yazdığın eski mail adresin olduğundan sıkıntı devam edebilir.. Ama sen tekrar bir özel atmayı dene .. Olmadı mail adresinide değiştirelim..;) |
Alıntı:
Bende bakayım sende lutfen bır kontrol et yınede:) |
Alıntı:
Sanırım sorun kalmadı.. |
Tüm dostlara günaydınlar.. Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. Cumanız Mubarek olsun.. |
Alıntı:
Tüm dostlara hayırlı CUMA lar. Bakıyorum yazlıkları çekmişsin:D:D:D |
Alıntı:
aleykümselam Necati abi Murat abi hayırlı işler hayırlı cumalar bol kazançlar ...:) |
Alıntı:
Hoş geldin.. Sanada hayırlı işler olsun.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Saat 04:27. |