![]() |
Alıntı:
Allah daha iyi etsin şükür bende iyiyim abicim kolay gelsin abicim... |
cümneten selamınaleyküm hayırlı işler bol kazançlar abiler ,ablalar,kardeşler rastgelsin herkese..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Cümleten selamunaleyküm ..
Gününüz aydın işleriniz hayırlı olsun.. |
Biraz aradan sonra bol güneşli Isparta'dan tüm gönül dostlarıma hayırlı ve bol kazançlı gün diliyorum.:)
|
Alıntı:
Nerelerdesin bakalım.. Dünya turuna mı çıktın yoksa.. Biraz daha gençleşmiş gördüm sen.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kızmadım ama üzüldüm.. Bu kadar sevdiğin insanlar varken.. insan bir arar selam verir ağırlarız .. Bir çipura ikram ederiz be abi .. neyse bir dahaki sefere böyle yapma olurmu .. Allah sıhhat versinde tekrarlarsın işaallah.. |
Alıntı:
|
herkese hayırlı akşamlar hoşçakalın kendinize iyi bakın :) ...
|
Cümleten selamunaleykum.
Cumanız mübarek olsun. |
Alıntı:
Aleyküm selam... Muradım.. Seninde cuman mubarek olsun.. Tüm dostlara hayırlı işler bol kazançlar.. |
Tüm gönül dostlarıma hayırlı Cumalar diliyorum.:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
aleykümselam Murat abi Necati abi Hasan abi ve diğer ablalar ve abiler gününüz güzel geçsin hayırlı cumalar...:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sinolar nasıl:D |
Alıntı:
Sen geldin İzmirde güneş açtı.;) |
Alıntı:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Buyrun abiler çaylaaarrrrrr... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hişşştttt ..
Ne kaynatıyorsunuz bakayım.. İşi bıraktınız balık muhabbetimi başladı .. Herkeze hayırlı işler hayırlı cumalar.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
valahi çok güzel manzarası var su anda körfezin.. Buyur gel manzarada bir kayfe içelim.. |
hayırlı geceler dostlar
|
Gününüz ve haftanız aydın olsun işleriniz rast gitsin dostlar.:)
|
Alıntı:
İyi istirahatler mi diyeyim..:confused: İyi keyiflermi..:confused: Takaüt olmak başka bir şey sanırım..:oha: bizde görebilecekmiyiz o zamanları acaba..:'(:D:D:D:D |
Cümleten Selamunaleyküm sevgili dostlar..
Yeni bir hafta başında herkeze hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. |
Cümleten Selamunaleyküm sevgili dostlar..
Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. |
Aleyküm selam Necati.Sanada hayırlı işler..
|
Alıntı:
Sanada iyi dersler.. |
Kaynanamın suratı gibi:hıııı: kapalı ve yagmurlu Isparta'dan tüm dostlara hayırlı bir gün diliyorum.:)
|
Alıntı:
Aynı duygular ile bende sana hoş geldin diyorum Hasan abim.. İzmirde şu anda senin kaynanayı görmüş kadar oldum.. Çünki burasıda kapalı arasıra yağmurlu..:D:D:D Keyifler iyidir işaalah.. |
Selam hayırlı aksamlar
|
Saat 04:31. |