![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hos geldin:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
herkeze gunaydın
acıl bır konuyla acıyorum gunu ozurdılerım murat adak kardesımızın tanıdıgı tepecık ssk hastanesınde yatıyort ve 12 ünite kana ıhtıyac var bununla ılgılı konu actım oradan gereklı bilgileri bulabılırsınız |
Alıntı:
|
Herkese hayırlı günler bol kazançlar.
|
Hayırlı cumalar dilerim arkadaslar..
|
Puslu ve kaynanam gibi soguk Isparta'dan günaydınlar dostlar.:)
|
Alıntı:
|
Herkese iyi akşamlar bir sorum vardı yarın tekne ile balığa gitmek için hava müsaitmi sizce bi yorum yaparsanız sevinirim.
|
Cümleten Selamunaleyküm..
Yeni bir hafta yeni bir başlangıç.. Bu yeni zamanlarda Herkeze hayırlı işler .. Bol kazançlar dilerim.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Eyvallah aydınım keyifyer nasıl .. Bir yaramazlık yok değil mi?? |
necati abı bakıyom bugun 4 gunun acısını cıkarmıssın valla ya zmadıgın yer kalmamıs heee :D:D:D:D:D
bende sımdı cıkıyom 2 sat sonra gorusuruk |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tamam kardeşim Nae yapapayım yönetici olarak heryeri gözden geçirdim.. Kaçan varmı diye iştima yaptım..:D:D:D Burayamı gelecesin?? ne zaman geleceksin.. |
Alıntı:
Sana şimdiden hayırlı işler olsun.. Valla bende iyiyim şükür 5 günlük tatil iyi geldi .. Zıpkın gibi buradayım işte görüyorsun.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
yok abı erken cıkacaktım vaz gectım hava cok sıcak yawww bızım ılker oglen gelmıs dun avlandıgımız yere bırazdan onun yanına gıderım bakar oradan ıse gecerım |
Cümleten selamunaleyküm..
Hayırlı işler Bol kazançlar dilerim.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sende hoş geldin.. |
Cümleten selamun aleyküm.
Tüm dostlara hayırlı günler hayırlı işler. İşlerim dolayısıyla uzun zamandır siteye giremiyorum. Anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyorum. SAYGILARIMLA. |
Alıntı:
Ve Aleykümselam kardeşim hoşgeldin .. Hayırlı işler bol kazançlar .. Kardeşim iş önemli tabiiki Ekmek Kazanılacak bir şekilde ..;) Yeterki arada bir yüzünü göster bende ararım..;) Merakta koma bizi..:helal: Bu arada sen gittin gideli kahve iyice tehnalaştı kimse gelmez oldu..:hıııı: Bir yolunu bul Part Time mi çalışırsın artık bilmem..:rolleyes: Kal sağlıcakla ..;) |
selamlar herkese hayırlı aksamlar arkadaslar
|
Selamlar herkese.
Selam Onur sanada iyi akşamlar. |
Cümleten Selamunaleyküm..
Hayırlı işler Bol kazançlar Dilerim.. Hayırlı Haftalar.. |
Herkese hayırlı haftalar dilerim, C.tesi gece Ildırı avımız son derece güzel geçti, resimleri ayarlayıp konu açıp sizlerlede paylaşacağım kalın sağlıcakla..
|
Alıntı:
Burak abi maaşallah.. Sen keyifli anları yaşadı isen sorun yok .. ama resimleri 4 gözle bekliyorum.. |
Bol fırtınalı ve saganak'tanda öte yagmurlu Isparta'dan tüm gönül dostlarıma hayırlı ve bol kazançlı bir hafta diliyorum.:)
|
Alıntı:
Keyifler iyidir işallah.. Gerçi hava dediğin gibi ise evde hapis durumu var gibi.. Kaynanan yanında değildir işaallah..:D:D |
Alıntı:
|
Saat 09:54. |