![]() |
Alıntı:
Oh oh iyi maaşallah.. Bende bir an Hasan Abimi genç yaşta kaybedeceğiz diye kormuştum..:D:D |
selamlar Necati hocam son zamanlardaki bireysel aktivitelerimin sıklığından dolayı evde hanım istikametinden rüzgar 5-7, ondan dolayı beni mevcut organizasyona katılımdan mazur görmeni rica eder hayırlı günler dilerim..
|
Alıntı:
Hayırlısı olsun ama daha zamanımızda var..;) Aşağıda bir link veriyorum..;) Linkdeki bilgileri bir uygula belki evdeki muhalefeti yıkabilirsin..;):D:D:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
hava muhalefeti..
Alıntı:
|
burak kardeş yengeye de balık sevgisi aşıla:) al gel yengeyi de üstat süleyman abinin dediği gibi izin derdine son ben öyle yaptım ufaklığa bile aşıladım balık tutmayı :):):):)
|
tuncay abi valla aşıyla falan olsa keşke genede sağol bu sefer olmaz belki bidahakinde görüşürüz mutlak, sağlıcakla kal..
|
Cümleten Selamunaleyküm..
Hayırlı işler bol kazançlar.. Uzun zamandan beri kimse kimseye çay ısmarlamıyor..:P Ocak battı batacak..:hıııı: Ayağınız tekrar alışsın bari ..;) :helal:Buyurun sabah çayları benden.. Afiyet olsun..:helal: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bir çayla kurtulamazsın patron :D
Yemekler senden bu gün :D |
Necaticim, Taygun arkadaşımızın dediği gibi bir çayla kurtulamazsın. Ama ben daha kanaatkarım bir tek sakızlı kahveye fit olurum ne dersin?
Ayrıca benide başına sardırma ben emekliyim biliyorsun. Yani boş gezenin boş kalfası. Sağlıcakla kal. Sevgiler. |
Haa... Necaticim bu arada eklemeyi unuttuğum bir şey daha var. " Kıraathane aç." önerisi yavaş yavaş şekilleniyor galiba.
|
Alıntı:
Tanımamışın o zaman .. |
Alıntı:
Alıntı:
Ama bir hisarönüne gitmek lazım.. En son sakızlıyı Taygun'la Anıl içtiler.. |
kahve bugün tıklım tıklım maşallah:)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
abıler muhabbetınız bol osun keşke bende oralarda olsam ya gıptayla takıp edıyorum sızı cok ozledım boyle ortamları buralarda boyle muhabbetler yok malesef. belkı bı gun goruşuruz kısmetse
|
Cümleten selamunaleyküm..
Hayırlı işler bol kazançlar ve keyifli forumlar dilerim.. |
herkesin iyi bir gün geçirmesi dileğiyle hayırlı işler dilerim..
|
a.s guzellıkler sızın olsunburak ve necati kardeşim hayırlı gunler
|
Alıntı:
|
kıyıdan levrek avı ıle ilgilenen arkadaşlar bu konuda bılgılerını bızımle paylaşırlarmı acaba. levrek zamanı ne zamandır mesela dıp yapısı nasıl olmalı sabah erkenmı cıkmalı ne tur yem kullanmalı olta seçimi nasıl olmalı gibi bu konuda yardımlarınızı beklıyorum armutlu boz burun cıvarında levrek olduğunu biliyorum ancak nasıl tutabiliriz acaba ilgilenenlere şimdiden teşekkurler herkese rastgele
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İbrahim abi bir zaman önce açtığım bir konu vardı Levrek ile ilgili geniş açıklamalı bir konu .. Sanırım buradan istediklerini bulabilirsin.. Link i veriyorum.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Not : İmza ayarlarınını tekrar düzenledim bir yanlışlık varsa bana tekrar dönebilirsin.. |
abi çok teşekkurler eline sağlık bende acaba kım yaptı dıyodum guzel olmuş. bilgi için ayrıca saol. bu sene kafaya koydum bi levrek tutucam abi umarım. nasipse olur cok teşekkurler ilgine.
|
Alıntı:
Faydalı olacaksa sevinirim.. |
kahve cok sessızleşmiş yav. bari ben konuşayım bıraz.kendimden bahsedeyim.ben yalova armutludayım. tamam onu bılıyosunuz zaten .burası gemlık korfezinin cıkışında guzel kuçuk bi ilçe. kışları sessiz sakin yazlarıda o kadar kalabalık oluyo. ben aşağı yukarı 12 senedır burdayım. daha önce ıstanbuldaydım. balık tutma ısteği değil aşkı dıyelim hep vardı ama ıstanbulda o ımkanı bulamadım.armutluya gelıncede o boşluğu doldurma fırsatım oldu.burada zeytınliklerimiz var ve onlarla meşgul oluyorum.yani yazın balık için cok vaktim oluyo.ozellıkle gece avları harika.onceleri sadece ispari tutuyodum.daha sonra sahillere t şeklinde kayalıklar yapıldı ve sargoz da çıkmaya başladı hanı şu karagoze benzıyo.ben onları karagoz zannedıyodum ama bu sıte sayesınde sargoz olduklarını oğrendim. sonra eşkına ve mırmır derken bu işin keyfide buyudu tabi.yalnız 4.5 senedır balıkta buyuk azalma var bariz yani neyse lafı uzatmıyım şimdilik aklımda olanlar bunlaar. herkese saygılar sevgiler ve bereketlı avlaaaar
|
Alıntı:
|
inş her zaman beklerim. super olur inanki sen ara mutlaka ben gelıp alıcam senı tamammı .
|
Alıntı:
|
ha bu arda kendimi tanıtırken unuttum evliyim ve 2,5 ay sonrada bebemiz geliyo inş. doktorun kız demesıne rağmen ben erkek beklıyorum abı ya . bakalım ne olacak tabi sağlıklı olsunda. onemlı olan o.
|
Alıntı:
|
kamil abi oncelıkle davetın için saol. bende çok isterim nasıp dıyelim belli olmaz bakarsın yarın ordayım hayat bu. abi tabi latıfe ediyorum yav evlat ayrılırmı hayırlsını versın hak taala.
|
kamil abi ne işle meşgulsun, balığa ne zaman çıkıyosun. ben bugun nıyetlendım ancak deniz kenarından döndum. su bu sene çok bulanık burda. ılk defa oluyo böyle. bakalım ne zaman duzelecek durum kotu valla sabrım kalmadı. hayırlı akşamlar
|
herkese günaydın, hayırlı cumalar olsun..
|
Cumanız mubarek olsun günüz aydın işleriniz rast gitsin dostlar.:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Cümleten Selamunaleyküm.. Cumanız mubarek olsun.. Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. (Tekaütlerede iyi istirahatler..:D:D) |
Üstüme alındım Necaticim. Dileklerine ben de katılıyorum. Herkese hayırlı günler diliyorum.
|
herkese ıyı hafta sonları, ıyı tatıller ve bereketlı avlar dılıyorum. paylaşımlarınızı beklıyoruz. sevgıler rastgele.
|
Hafif serpintili karışık rüzgarlı bir hafta sonundan sonra herkeze bol güneşli hayırlı işler bereketli avlar ; güzel bir hafta dilerim..
|
günaydın arkadaşlar balığa gidenlerin iyi haberlerini bekliyoruz, Necati hocam oğlanın sınavı iyi geçmiştir umarım, herkese hayırlı haftalar hayırlı işler dilerim..
|
Saat 19:01. |