RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6272)

Necati ARAT 31-05-2010 13:29

Alıntı:

HasanSenerdi tafarından gönderildi (Mesaj 85774)
Eyvallah benim can kardeşim evet hava gerçekten kaynanamdan bile kötü amaaa çok şükür kaynanam burada degil kendi evinde ya birde kaynanamda burada olupta bende eve kapanmış olsaydım:'(:deli:;) demekki beterin beteri var deyip oturmak lazımm.:helal:

Oh oh iyi maaşallah..
Bende bir an Hasan Abimi genç yaşta kaybedeceğiz diye kormuştum..:D:D

brkknc 31-05-2010 15:15

selamlar Necati hocam son zamanlardaki bireysel aktivitelerimin sıklığından dolayı evde hanım istikametinden rüzgar 5-7, ondan dolayı beni mevcut organizasyona katılımdan mazur görmeni rica eder hayırlı günler dilerim..

Necati ARAT 31-05-2010 15:30

Alıntı:

brkknc tafarından gönderildi (Mesaj 85782)
selamlar Necati hocam son zamanlardaki bireysel aktivitelerimin sıklığından dolayı evde hanım istikametinden rüzgar 5-7, ondan dolayı beni mevcut organizasyona katılımdan mazur görmeni rica eder hayırlı günler dilerim..

Burak abi seni gayet iyi anlıyorum..;)
Hayırlısı olsun ama daha zamanımızda var..;)
Aşağıda bir link veriyorum..;)
Linkdeki bilgileri bir uygula belki evdeki muhalefeti yıkabilirsin..;):D:D:D

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Kamil ESEN 31-05-2010 15:34

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 85789)

Tutuyormu bari taktikler:)

brkknc 31-05-2010 15:40

hava muhalefeti..

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 85789)

sağol, yazı pek güzel ama benim karne kötü:D:D, hepsini kullandım zaten yeni bişeyler bulmam lazım..

Tuncay GÜNAY 31-05-2010 18:22

burak kardeş yengeye de balık sevgisi aşıla:) al gel yengeyi de üstat süleyman abinin dediği gibi izin derdine son ben öyle yaptım ufaklığa bile aşıladım balık tutmayı :):):):)

brkknc 31-05-2010 19:20

tuncay abi valla aşıyla falan olsa keşke genede sağol bu sefer olmaz belki bidahakinde görüşürüz mutlak, sağlıcakla kal..

Necati ARAT 01-06-2010 07:12

Cümleten Selamunaleyküm..
Hayırlı işler bol kazançlar..

Uzun zamandan beri kimse kimseye çay ısmarlamıyor..:P
Ocak battı batacak..:hıııı:
Ayağınız tekrar alışsın bari ..;)

:helal:Buyurun sabah çayları benden.. Afiyet olsun..:helal:

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Taygun KOCABIYIK 01-06-2010 07:45

Bir çayla kurtulamazsın patron :D
Yemekler senden bu gün :D

ali rıza acar 01-06-2010 08:20

Necaticim, Taygun arkadaşımızın dediği gibi bir çayla kurtulamazsın. Ama ben daha kanaatkarım bir tek sakızlı kahveye fit olurum ne dersin?
Ayrıca benide başına sardırma ben emekliyim biliyorsun. Yani boş gezenin boş kalfası.
Sağlıcakla kal. Sevgiler.

ali rıza acar 01-06-2010 08:23

Haa... Necaticim bu arada eklemeyi unuttuğum bir şey daha var. " Kıraathane aç." önerisi yavaş yavaş şekilleniyor galiba.

Necati ARAT 01-06-2010 08:57

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 85870)
Bir çayla kurtulamazsın patron :D
Yemekler senden bu gün :D

Kardeş bir yemekle mi korkutuyon beni ..
Tanımamışın o zaman ..

Necati ARAT 01-06-2010 08:58

Alıntı:

ali rıza acar tafarından gönderildi (Mesaj 85875)
Necaticim, Taygun arkadaşımızın dediği gibi bir çayla kurtulamazsın. Ama ben daha kanaatkarım bir tek sakızlı kahveye fit olurum ne dersin?
Ayrıca benide başına sardırma ben emekliyim biliyorsun. Yani boş gezenin boş kalfası.
Sağlıcakla kal. Sevgiler.

Alıntı:

ali rıza acar tafarından gönderildi (Mesaj 85876)
Haa... Necaticim bu arada eklemeyi unuttuğum bir şey daha var. " Kıraathane aç." önerisi yavaş yavaş şekilleniyor galiba.

Alirıza abim her zaman buyur gel öğleden sonra kahveleri içelim..
Ama bir hisarönüne gitmek lazım..
En son sakızlıyı Taygun'la Anıl içtiler..

delvel 02-06-2010 21:44

kahve bugün tıklım tıklım maşallah:)

iboarmutlu 02-06-2010 21:50

abıler muhabbetınız bol osun keşke bende oralarda olsam ya gıptayla takıp edıyorum sızı cok ozledım boyle ortamları buralarda boyle muhabbetler yok malesef. belkı bı gun goruşuruz kısmetse

Necati ARAT 03-06-2010 07:03

Cümleten selamunaleyküm..
Hayırlı işler bol kazançlar ve keyifli forumlar dilerim..

brkknc 03-06-2010 07:11

herkesin iyi bir gün geçirmesi dileğiyle hayırlı işler dilerim..

iboarmutlu 03-06-2010 12:27

a.s guzellıkler sızın olsunburak ve necati kardeşim hayırlı gunler

Necati ARAT 03-06-2010 13:03

Alıntı:

iboarmutlu tafarından gönderildi (Mesaj 86047)

Eyvallah ibrahim abim sanada keyifli forumlar dilerim..

iboarmutlu 03-06-2010 13:06

kıyıdan levrek avı ıle ilgilenen arkadaşlar bu konuda bılgılerını bızımle paylaşırlarmı acaba. levrek zamanı ne zamandır mesela dıp yapısı nasıl olmalı sabah erkenmı cıkmalı ne tur yem kullanmalı olta seçimi nasıl olmalı gibi bu konuda yardımlarınızı beklıyorum armutlu boz burun cıvarında levrek olduğunu biliyorum ancak nasıl tutabiliriz acaba ilgilenenlere şimdiden teşekkurler herkese rastgele

brkknc 03-06-2010 13:07

Alıntı:

iboarmutlu tafarından gönderildi (Mesaj 86047)

sağol İbrahim hocam iyi avlar, iyi muhabbetler olsun..

Necati ARAT 03-06-2010 13:26

Alıntı:

iboarmutlu tafarından gönderildi (Mesaj 86049)
kıyıdan levrek avı ıle ilgilenen arkadaşlar bu konuda bılgılerını bızımle paylaşırlarmı acaba. levrek zamanı ne zamandır mesela dıp yapısı nasıl olmalı sabah erkenmı cıkmalı ne tur yem kullanmalı olta seçimi nasıl olmalı gibi bu konuda yardımlarınızı beklıyorum armutlu boz burun cıvarında levrek olduğunu biliyorum ancak nasıl tutabiliriz acaba ilgilenenlere şimdiden teşekkurler herkese rastgele

İbrahim abi bir zaman önce açtığım bir konu vardı Levrek ile ilgili geniş açıklamalı bir konu ..
Sanırım buradan istediklerini bulabilirsin..
Link i veriyorum..

Not : İmza ayarlarınını tekrar düzenledim bir yanlışlık varsa bana tekrar dönebilirsin..

iboarmutlu 03-06-2010 13:39

abi çok teşekkurler eline sağlık bende acaba kım yaptı dıyodum guzel olmuş. bilgi için ayrıca saol. bu sene kafaya koydum bi levrek tutucam abi umarım. nasipse olur cok teşekkurler ilgine.

Necati ARAT 03-06-2010 13:53

Alıntı:

iboarmutlu tafarından gönderildi (Mesaj 86053)
abi çok teşekkurler eline sağlık bende acaba kım yaptı dıyodum guzel olmuş. bilgi için ayrıca saol. bu sene kafaya koydum bi levrek tutucam abi umarım. nasipse olur cok teşekkurler ilgine.

Ne demek önemli değil..
Faydalı olacaksa sevinirim..

iboarmutlu 03-06-2010 19:31

kahve cok sessızleşmiş yav. bari ben konuşayım bıraz.kendimden bahsedeyim.ben yalova armutludayım. tamam onu bılıyosunuz zaten .burası gemlık korfezinin cıkışında guzel kuçuk bi ilçe. kışları sessiz sakin yazlarıda o kadar kalabalık oluyo. ben aşağı yukarı 12 senedır burdayım. daha önce ıstanbuldaydım. balık tutma ısteği değil aşkı dıyelim hep vardı ama ıstanbulda o ımkanı bulamadım.armutluya gelıncede o boşluğu doldurma fırsatım oldu.burada zeytınliklerimiz var ve onlarla meşgul oluyorum.yani yazın balık için cok vaktim oluyo.ozellıkle gece avları harika.onceleri sadece ispari tutuyodum.daha sonra sahillere t şeklinde kayalıklar yapıldı ve sargoz da çıkmaya başladı hanı şu karagoze benzıyo.ben onları karagoz zannedıyodum ama bu sıte sayesınde sargoz olduklarını oğrendim. sonra eşkına ve mırmır derken bu işin keyfide buyudu tabi.yalnız 4.5 senedır balıkta buyuk azalma var bariz yani neyse lafı uzatmıyım şimdilik aklımda olanlar bunlaar. herkese saygılar sevgiler ve bereketlı avlaaaar

Kamil ESEN 03-06-2010 19:35

Alıntı:

iboarmutlu tafarından gönderildi (Mesaj 86103)
kahve cok sessızleşmiş yav. bari ben konuşayım bıraz.kendimden bahsedeyim.ben yalova armutludayım. tamam onu bılıyosunuz zaten .burası gemlık korfezinin cıkışında guzel kuçuk bi ilçe. kışları sessiz sakin yazlarıda o kadar kalabalık oluyo. ben aşağı yukarı 12 senedır burdayım. daha önce ıstanbuldaydım. balık tutma ısteği değil aşkı dıyelim hep vardı ama ıstanbulda o ımkanı bulamadım.armutluya gelıncede o boşluğu doldurma fırsatım oldu.burada zeytınliklerimiz var ve onlarla meşgul oluyorum.yani yazın balık için cok vaktim oluyo.ozellıkle gece avları harika.onceleri sadece ispari tutuyodum.daha sonra sahillere t şeklinde kayalıklar yapıldı ve sargoz da çıkmaya başladı hanı şu karagoze benzıyo.ben onları karagoz zannedıyodum ama bu sıte sayesınde sargoz olduklarını oğrendim. sonra eşkına ve mırmır derken bu işin keyfide buyudu tabi.yalnız 4.5 senedır balıkta buyuk azalma var bariz yani neyse lafı uzatmıyım şimdilik aklımda olanlar bunlaar. herkese saygılar sevgiler ve bereketlı avlaaaar

Yalovada merkezde dayımın oğlu var.Ona gelirsem sanada uğrarım inşallah.

iboarmutlu 03-06-2010 19:39

inş her zaman beklerim. super olur inanki sen ara mutlaka ben gelıp alıcam senı tamammı .

Kamil ESEN 03-06-2010 19:44

Alıntı:

iboarmutlu tafarından gönderildi (Mesaj 86111)
inş her zaman beklerim. super olur inanki sen ara mutlaka ben gelıp alıcam senı tamammı .

Nasip diyelim kardeşim.Gelecek olursam telefon eder haber veririm.Sende Manisaya gelirsen haberim olsun.Beni sitedekilerin çoğu bilir.Yüz yüze tanışmayı görüşmeyi severim.Siteden de en az 100 üye ile tanışmışımdır.Belkide 100 den fazla;)Görüşebilmek ümidiyle,sağlıkla kal..

iboarmutlu 03-06-2010 19:47

ha bu arda kendimi tanıtırken unuttum evliyim ve 2,5 ay sonrada bebemiz geliyo inş. doktorun kız demesıne rağmen ben erkek beklıyorum abı ya . bakalım ne olacak tabi sağlıklı olsunda. onemlı olan o.

Kamil ESEN 03-06-2010 19:49

Alıntı:

iboarmutlu tafarından gönderildi (Mesaj 86118)
ha bu arda kendimi tanıtırken unuttum evliyim ve 2,5 ay sonrada bebemiz geliyo inş. doktorun kız demesıne rağmen ben erkek beklıyorum abı ya . bakalım ne olacak tabi sağlıklı olsunda. onemlı olan o.

Kızımız olursa dahamı az severiz sanki.Allah hayırlı evlat nasip etsin..

iboarmutlu 03-06-2010 19:59

kamil abi oncelıkle davetın için saol. bende çok isterim nasıp dıyelim belli olmaz bakarsın yarın ordayım hayat bu. abi tabi latıfe ediyorum yav evlat ayrılırmı hayırlsını versın hak taala.

iboarmutlu 03-06-2010 20:35

kamil abi ne işle meşgulsun, balığa ne zaman çıkıyosun. ben bugun nıyetlendım ancak deniz kenarından döndum. su bu sene çok bulanık burda. ılk defa oluyo böyle. bakalım ne zaman duzelecek durum kotu valla sabrım kalmadı. hayırlı akşamlar

brkknc 04-06-2010 06:31

herkese günaydın, hayırlı cumalar olsun..

HasanSenerdi 04-06-2010 06:36

Cumanız mubarek olsun günüz aydın işleriniz rast gitsin dostlar.:)

Kamil ESEN 04-06-2010 07:19

Alıntı:

HasanSenerdi tafarından gönderildi (Mesaj 86145)

Hasan abi seninde Cuman mubarek olsun.Keyifler nasıl?

Necati ARAT 04-06-2010 07:55

Alıntı:

brkknc tafarından gönderildi (Mesaj 86144)
herkese günaydın, hayırlı cumalar olsun..

Alıntı:

HasanSenerdi tafarından gönderildi (Mesaj 86145)

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 86147)
Hasan abi seninde Cuman mubarek olsun.Keyifler nasıl?

Cümleten Selamunaleyküm..

Cumanız mubarek olsun..

Hayırlı işler bol kazançlar dilerim..

(Tekaütlerede iyi istirahatler..:D:D)

ali rıza acar 04-06-2010 08:05

Üstüme alındım Necaticim. Dileklerine ben de katılıyorum. Herkese hayırlı günler diliyorum.

iboarmutlu 04-06-2010 19:15

herkese ıyı hafta sonları, ıyı tatıller ve bereketlı avlar dılıyorum. paylaşımlarınızı beklıyoruz. sevgıler rastgele.

Adem VARDARCIK 07-06-2010 04:55

Hafif serpintili karışık rüzgarlı bir hafta sonundan sonra herkeze bol güneşli hayırlı işler bereketli avlar ; güzel bir hafta dilerim..

brkknc 07-06-2010 06:24

günaydın arkadaşlar balığa gidenlerin iyi haberlerini bekliyoruz, Necati hocam oğlanın sınavı iyi geçmiştir umarım, herkese hayırlı haftalar hayırlı işler dilerim..

Saat 19:01.