![]() |
herkese günaydın bol kazanclı günler hayırlı işler iyi bir hafta diliyorum.
|
Alıntı:
Alıntı:
Abi sınava gelince Oğlanın dediğine göre çok iyi hatta tv de beraber çözümde yaptık iyi görünüyor.. Ama geçen senede öyle dedi 6. sınıf SBS den 362 aldı:D:D Alıntı:
Eyallah aydınım Bir mukabele..;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sen nasılsın İşlerin Nasıl Keyfin Nasıl..?? |
Alıntı:
|
Müsadenizle ben istiharat moduna geçiyorum herkese tekrardan saygılar ,sevgiler hayırlı işler.
|
Alıntı:
Alıntı:
Rüyanda Güzel Trofelerle Birlikte ol.. |
Alıntı:
|
cümleten selamın aleyküm. herkese hayırlı bi hafta diliyorum. sızlerle bi anımı paylaşmak istıyorum maksat muhabbet olsun. gene bizim meşhur kayalardayız abi. istavrite çapari atıyoruz. yanımdada bacanak var. oltasıda 2 metre kamış ve 25 lik makina falandı. neyse atıp çekerken bunun kamış bişeye takıldı zar zor çekmeye başladı. kamışı bukuldukçe bukuldu makınasıda ağlamaya başladı. bacanakta hiç ses yok. çekmeye uğraşıyo biz sorduk ne oldu bişeyemi taktın diye . ozaman dedi, yok balık var diye. herkez donduk abi bacanağı seyrediyoruz.kayalıklara 3,4 metre kala balık yuzledi balığın sadece sırtını görebildik bi kafa atıp bacanağa hello dedi abi balık. hepimiz şoktayız tabi. acaba ne balığıydı diye. büyük ihtimal levrekti. oküçük makınayla o balığı çekmesi hiç gözümün önünden gitmiyo. hem komik hemde üzücü bi gündü sevgiyle kalın.
|
hızımı alamadım bıtane daha anlatıyım. bızim burda bi adnan abimiz var ressamdır kendisi. bi gece kayalıklarda balık tutuyordu yanına uğradım. rast gele dedım varmı bişey. ibo dedi bılıyomusun dün gece ne yakaladım. ne dedim abi. sımsiyah bi tane yılan çektim dedi. abi ne dıyosun dedim ya, ızgarasınımı yaptın tavasınımı dedım. oltayı kestim attım dedi. siz siz olun aman diyim dikkat edin yani. geceleyin oltanıza ne geleceği belli olmuyo demekki. tabi böyle şeyler dostlardan uzak olsun hoşça kalın
|
Alıntı:
İbrahim abi güzel bir anı bence.. Hem avcılığın temelini oluşturan terimide doğruluyor.. KAÇAN BALIK BÜYÜK OLURMUŞ.. Sağlıcakla kal.. |
Necati kardeş Paşa Team logoları hazır, bilgine..
|
Alıntı:
:helal:Abim sen birtanesin biliyormusun..:helal: İlgine çook teşekkür ederim.;):helal::helal: Eeeee O zaman Ne zaman geliyorsun Kahve İçmeye..??:D:D |
Cümleten Selamunaleyküm ..
Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. Keyifli forumlar.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Beğenirim beğenirim.. Sen o kadar uğraşacan ben beğenmiyeceğim.. Olurmu öyle şey.. Buyur gel abi bekliyorum.. |
Necati abiiii abi acil pm lere bakarmısın lütfen
|
Bu arada kusura bakmayın siteye hızlı bi giriş yapmak zorunda kaldım herkeze hayırlı cumalar bol kazançlar hayırlı işler dilerim.
|
Güney Ege fatihi Necati abim :D Nasılsın?
|
Cümleten Selamunaleyküm..
Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. Cumanız Mubarek olsun.. Alıntı:
Alıntı:
Merak etme.. Alıntı:
Marmaristen Kucak dolusu sevgiler getirdim sizlere..:helal: Bomba gibiyim bilesin..;):D:D:D |
Süleyman ve Oğuz Abi`ye selamlar..
Bugün devamlı bahsi geçen ünlü çayını içmek ve muhabbetini dinlemek için Süleyman Abi`ye uğradım, o yoktu ama sağolsun Oğuz Abi ile tanıştım internet harici karşılıklı muhabbet her zaman tercihimdir. Oğuz Abi balıklar güzel ellerine sağlık teknen hakikatten çok güzel ve temiz. Sohbetin güleryüzün ve ilgine çok teşekkür ederim..Süleyman Abi sana mutlaka bir daha uğrayıp çayını içeceğim görüşmek üzere..
|
Alıntı:
Bak kime niyet kime kısmet..:) Oğuz abim iyidir, iyiki denk gelmişsiniz..:helal: Süleyman abi eve gitmişti ..:( Keşke beni arasaydın hemen kaptanıda arardık emin ol çıkar gelirdi..:) Neyse başka sefere işallah.:P Burak abi sen izini koparamadın mı daha??:confused: Bak bir günün kaldı onagöre..:D Benim yanımda her daim bir kişilik yer var bilesin..;) |
Alıntı:
|
Necati kardeş sabah ilk iş organizasyonla ilgili görüşlerini ve resimleri bekliyorum, fazla merakta bırakma..
|
Alıntı:
Hem gelemiyorsun .. Hem merak ediyorsun..:):D:D:D |
Cümleten Selamunaleyküm..
Güzel bir haftasonun dan sonra.. Gerçekleşen, sorunsuz geçen tekne organizasyonundan sonra.. Herkeze iyi haftabaşları .. Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. |
Tün dostlara sağlıklı bol kazançlı haftalar diliyorum
|
Alıntı:
Bak hele sana ne diyeceğim.. Buralara kadar geldin .. O kadar foto çekildin.. Hiç mi Balıklarla birlikte foto çektirmedin.. Yap bir avatar resminide Neşeli yüzünü her daim görelim bizi mahrum etme..;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Abim emin ol ben bile merak ediyorum resimleri ..:oha: Bende 1 tane bile foto yok..:( nasıl olsun paylaşılır kendi halimi çook merak ediyorum..:D:D Abim bilirsin ki org işleri çok zor..;) Bu zorlukların altında kalkabilecek yönetim ekibine sahibiz..:helal: Bu ekip daha önceki forumculuk hayatlarında da çok tecrübeli oldukları için, altından rahatca kalkabilecek kabiliyetteler..:helal: Şükürler olsun ki sorunlardan keza Kazasız Belasız bir organizasyonu geçirmek bizleri Ziyadesi ile mutlu etti ..;) Umarım Misafirlerimizde Mutlu ayrılmışlardır..;) Sürçü lisan ettikse Af ola...........:helal::helal::helal::helal: |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
burak abım hayırlı sabahlar hayırlı ısler olsun |
Günaydın abilerim....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Nasıl yanıkların, sızlıyor mu?? Alıntı:
Gelirmiydin sen kahveye?? |
Yağız`cım sanada günaydın hayırlı haftalar dilerim kendine iyi bak..
|
Alıntı:
abı hem oturdugum yer agrıyo bırde dustan sonra sırtım kavrulmaya basladı oldum ıstakozzz :D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
S.a herkese günaydınlar
|
Alıntı:
|
Saat 18:57. |