![]() |
Cümleten selamunaleyküm..
Günaydınlar.. Yeni bir haftada Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. |
Alıntı:
Alıntı:
Muratım sanada hayırlı işler günaydınlar.. |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Buyur Necati abi kahvaltın hazır. |
Alıntı:
Vay kardeşim.. Teşekkürler .. Ellerine sağlık.. Kaşar karsmış galiba harika idi emin ol ..:) |
Necati abi hani raporlar nerde.
Özlettiniz bukadar boş bırakmayın bizi.:'( Hasan abimde yok. Ben tuttuğum balıklara rapor yazamıyom sizin raporları gördükten sonra:D:D:D |
Alıntı:
2 haftadır hava muhalefeti ile çıkamıyoruz..:'( Ama sanırım sen yine avda idin ..;) Aç o zaman konuyuda gözlerimiz bayram etsin..;);):) |
Alıntı:
BİKAÇ MERCAN Bol miktarda erkek mercan. Ve fırtınada mücadele.:( Dalgadan resim bile çekemedik doğru düzgün. Islanmadık yerim kalmadı:deli: |
Alıntı:
Alıntı:
Olsun be kardeşim .. Oda bir tat işte.. Hayırlısı .. Hafta içi hava şahane Hafta sonu bozuk.. Bu sene bu rüzgar hiz rahat bırakmadı vesselam.. Ama bunada şükür.. |
Perşembe ıldırı daydım.
Sağolsun windguru 9 dan sonra hava düzeltiyo diye gösteriyodu:hıııı: Ne mümkün saat 15:30 da anca düzeldi. Tabiki ben bittim.Çapa at çek.:'( Yağmur hiç dinmedi zaten. Oltayı hissetmek imkansız.:oha: Yinede azmettik saat 16:30 da geri döndük |
Alıntı:
Herşeye rağmen :helal::helal::helal::helal: Olsun yapcak bir şey yok.. Bende bazen derim.. Ben POSEİDON un yalancısıyım diye :D:D:D |
Saat 17:14. |