![]() |
Sen ne yapacan laf aramızda?Sakızlı kahve;)
|
Yenal ve Mehmet abilerimiz söz verdi zaten. Sazan sezonu açıldığında manisada ismini unuttuğum bir barajda sazan organizasyonu yapacağız :D Ben gelirim 1mm lik misinamı alıp :p
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Anaaaaaaaaaaa Koskoca Metin Kaptan bile yemedimi Karpuz.. Bana bir ıslık çalsaydın hemen tedarik ederdik be yahu.. Dilekolay o kadar teknenin birinde bir korpuz bulurduk heralde .. Hiç olmazsa Denizliden gelen Tuncay abiden alırdım.. Onda 2 tane vardı biliyorum..:D:D:D |
Alıntı:
Oooo Doğanım hakketen iyi yapar o işi .. Yemişliğim vardır.. |
Lafı kaarıştırmayın.Sazan orgundaki görevlerinizi belirtin bakayım haylazlar:)
|
Alıntı:
Tagooooooo ne zaman Gidiyoruz Manisaya De bakalım.. |
Alıntı:
Sakızlı kahve sana feda olsun be abi.. Ne demekk.. Öner abide Macunları getirdimi Tamamdır o iş..:D |
Alıntı:
Ben anlamaz.. Sen ne dersen o Abi .. İşin ustaları sizsiniz.. |
Alıntı:
|
Ben yemeğe kaçıyorum.Görüşürüz..
|
taygun teşekkür ediyorum.umarım birdaha başka sefere.mutlaka olumsuzluklar olacaktır.her insanı memnun edemessiniz.öylede bir iddaa olamaz.
benim bahsettigim konu gayet açık yazdım.tekne sahipleri.tok adam açın halinden anlamaz.açı doyurursun.tok adam doymaz.konu ücrette degil.olmamalı.ama verilen yazılan tahütler var.bunları tekne sahipleri eger biliyorlarsa yerine getirmek ile mükelleftirler.bu ara teknede manisalı dostlarımız karpuzu bıraktı.balık yakalayacagız diye onu bile yiyemediler.eger ayni karpuz ise.hehehe. |
Ben bulaşık yıkarım, tam otomatik 38 programlı A+++++ enerji sınıfı :D
|
Alıntı:
gerçekten çok güzel bir hafta sonuydu,özellikle bizi evinde misafir eden süleyman abime sonsuz teşekkürler hepinize. kendinize iyi bakın. |
Alıntı:
|
taygunum size 2 tane karpuz bırakmıştım giderken hasan balıkçının arabasının yanına 1 adet süleyman kaptanın teknesine 1 adet yeseydin ya :)
taygunum bizim buralarda bir laf vardır AĞZINI DEDİL GÖZÜNÜ AÇ neyse 15 gün sonra ben sane denizliden getiririm karpuzzz mercanla değişiriz :D :) olurmu |
manisaya bende gelirim karışmam kahveyi de çok iyi içerimm :)
bu arada necati abi karpuzları size bıraktımm nasıldı güzelmıydi. :) |
Alıntı:
Tuncay abi konuya açıklık getireyim ben müsadenle.. Hasan abinin arabasının yanına bıraktığın karpuzu.....: Ben Yağız Doğan Hüseyin Elif Serkan Ali Rıza abi. Ali abi Gökhan Uğur V ismini saymadığım 2-3 kişi beraberce yedik ... Hakkını helal et abim.. |
afiyet şeker bal olsun. biz zaten onları sizlere bırakmıştık biz bekleyemedik. kusura bakmayın düşündük ki sizler daha orada olacaksınız çay kahve dosluk muhapbeti falan takılırsınız. o arada yersiniz düşüncesi ile. :):)
|
Alıntı:
"Rastgelsin organizasyonunda karpuz skandalı" :D N.A ve arkadaşları Hasan Balıkçı'nın arabasının yanındaki karpuzu acımasızca yedi. Olay hakkında konuşan Tuncay Abi "Hepsi canlarım, ciğerlerim. Afiyet olsun" dedi. Yetkililer olay hakkında soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüleceğini, sorumlular hakkında kamu davası açılacağını" söyledi. D.H.A |
Alıntı:
Bu arada Uğur abi dün ağzımda mesir vardı konuşamadım :D:D:D İnşallah mesirsiz bir ortamda sohbet etme fırsatımızda olur. |
Alıntı:
Kahve sena feda olsun.. Sen hiç Damla sakızlı kahve içtin mi bu arada?? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bir ayar çekmeye çalışırım..;):D:D |
Alıntı:
Alıntı:
İlahi Uğur kardeşim.. Günün bombası bu olsa gerek.. Zaten Kamil abimin Değimi ile Resmim varmış birilerinin elinde gözleri bantlı .. Tam teşir oluruz o zaman.. Aman Haaaaaaaaaaa:D:D:D:D:D |
Alıntı:
Senin hakkını ben yedin..;) :helal:Laf aramızda..Herkeze ince birer dilim verdim Karpuzun yarısını yedim.. İnce bir parçasınıda senin için..:D:D |
Alıntı:
Tuncay abi akşam bize gelin tuttuğumuz balıkları yedikten sonra (tabi bozulmadıysa:) ) damla sakızlı kahvelerimizi içelim. |
tüm rastgelsin dostlarına selamlar. organısazyona katılamasamda gönlüm sizlerleydi. tüm emeği geçenlere ve katılımcılara yüreğinize sağlık diyorum. yediğiniz içtiğiniz sızin olsunda nerde bu balıklar abi ya.... hani resimleri.. sağlıcakla kalın.
|
Alıntı:
|
Necati abi bende seni arayıp onu söyleyecektim sana mesela msn gibi açık olanı görebileceğimiz bi sohbet odası oluşturabilirsen süpper ötesi birşey olur valla.
|
Cümleten selamunaleykum.
Tüm dostlara hayırlı işler hayırlı günler. |
Alıntı:
Yanık var mı yanık??? Ben hala domates gibiyim :D |
Alıntı:
Taygun cum benim ayakları görsen gülmekten yerlere yatarsın. ayağımda spor ayakkabı,patik çorap vardı bende hiç çıkarmamıştım. resmen kırmızı beyaz şu anda :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Tüm dostlara selam olsun.. Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. Org resimlerini merak edenler varmı ..:D:D Biraz daha bekleyin o zaman.. Sizin için en iyisini yapmaya çalışıyorum..;) |
Alıntı:
Bu arada Sinem'e bir mesaj yollamıştım geçtiğimiz sayfalarda arada gözden kaçtı herhalde mutlaka okusun Tuncay abi ona :) |
Tüm dostlara selam. Sabahtan kahveye uğrayamadım işleri biraz sallamıştım da birikmişş anca bitirdim. :)
|
ARKADAŞLAR 26/06/2010 TARİHİNDE İZMİR GÜZEL BAHÇEYE BALIĞA GİTMEYİ PLANLIYORUM BİR AKSİLİK ÇIKMAZSA TABİ. :D şimdiden duyurayım dedim. gelirken karpuzda getireceğim haberiniz olsun:D :) necati abi seversin sennn :) damla sakızlı kavemi isterim ona göre.
|
taygunun nasılsın? sanırım yorgunluk geçmiştir artık. balıklara söyle bir yere kaçmasınlar anıl kardeşime de selamm
|
Saat 04:29. |