![]() |
cumleten rasgele selamlar arkadaslar aksamınız hayırlı olsun
|
herkeze hayırlı aksamlarrrr çay varmı arkadaşlar
|
Tüm Rastgelsin Ailesine günaydın hayırlı işler.
|
tüm dostlara selam. buraya damla sakızlı kave kokusu geliyor güzelbahçe tarafından kim içiyor olablirr.:D
|
Cümleten selamunaleyküm..
Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. Tuncay abi evet kahve kokusu benim dükkandan geliyor.. Buyur beraber içelim.. Afiyet olsun ..sana hazırlattım.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
aleyküm selam necati kardeş . kahvede şahaneymiş. umarım bir gün beraber içmek nasip olur.;)tum dostlara selam hayırlı günler dilerim.
|
Alıntı:
|
Necati,bir kahveni içemedik ya gözlerim açık gidecek..Heryerde anlatıp duruyorsun..
|
Alıntı:
Abi ben herzaman dedim sana canım feda diye.. Gel 10 fincan içireyim sana.. Hen dur şimdi kafam bozuk.. Videolar su koyuverdi..:hıııı::hıııı::hıııı: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Şimdi onunla uğraşıyorum.. Resimler de video da ok?? merak etme sen.. Teşekkürler.. Ellerine sağlık.. |
Harun abi banada atabilirsen çok sevinirim.
imbat [at] rastgelsin.org |
Alıntı:
Alıntı:
Resimler görseller konusunun ilk mesajına eklenmiştir .. Bilgilerinize ...... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
uzun bır aradan sonra tüm dostlara selam olsun
merhaba |
Alıntı:
Ve Aleyküm Selam.. Hoş geldin abi.. |
necaticim benim kahve süvari olsun
|
bütün arkadaşların kandili mübarek olsun, hayırlı günler dilerim..
|
Günaydın hayırlı işler,bol kazançlar, kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.
|
Alıntı:
|
Regaip kandili
Herkesin Regaip Kandili mubarek olsun arkadaşlar. Büyüklerimin ellerinden öperim.
Gönülden yapılan hiçbir duanın boş çevrilmediği bu gecenin herkese hayırlar getirmesini Yüce Allah dan (cc) niyaz ederim. Allaha emanet olun. |
Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar. işleriniz RASTGELSİN.
|
tüm dostlara hayırlı cumamar işleriniz güzel kazançlarınız bol olsun. avlarınız daim ve bereketli olsun.
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Gününüz hayırlı Cumanız mubarek olsun dostlar.:)
|
Alıntı:
|
Selamunaleyküm arkadaşlar cümleten hayırlı işler.
|
Herkese hayırlı haftalar hayırlı işler dilerim...
|
tüm dostlara denizliden selam. sağlıklı bol kazançlı bir hafta dilerim.
|
Alıntı:
Eyvallah Burak abim sanada iyi haftalar.. Hayırlı işler.. Alıntı:
Aleyküm selam Tuncay abi .. Bir mukabele İzmirden.. Sanada yi haftalar.. Hayırlı işler.. |
necati kardeş teşekkürler güzel bahçe beni çağırıyorrr pazar günü oradayız ailecek derinle balığa açılacağız. denizliden bir isteğin varmı ? KARPUZ FALAN :d:d:d
|
Alıntı:
Karpuza gerek yok siz gelin yeter.. Selamlar sağlıcakla.. |
Alıntı:
Sen oraya biyere koy bana gelir onlar :) |
Alıntı:
|
selamlar Necati hocam nerelerdesin yav, birkaç gündür göremedik seni iyisindir umarım görüşmek üzere, bu arada benim bit kanlandı gene eşimin seyahatı bahanesiyle iznide kopardım gibi kısmetse ctesi gece balığa gideceğiz..
|
Alıntı:
Abi özür.. Geçtiğimiz perşembe ve cuma şehir dışında idim.. Eeee evdede internet yok biliyorsun.. Yani 4 günlük ara verdim.. Neee Cumartesimi .. Akşam mı .... Yengemden iyi bir izin koparmışsın sanırım...:D:D |
Alıntı:
|
Cümleten selamunaleyküm..
Hayırmlı işler bol kazançlar.. |
tüm dostlara selam. işleriniz yolunda sağlığınız yerinde kazancınız bol avınız bereketli olsun.
|
Saat 04:31. |