![]() |
Değerli canlar Taygun bey siteye girmiyor ama benim face den de arkadaşım kendisine bu gün özel bir mesaj yazdım inşallah gereğini gerçekleştirir burada yeni arkadaşlarımızı görürüz
|
Haydi Nuri kaptanım Mehmet bey(Turna) neredesiniz
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Alıntı:
|
Günaydın kaptanım diğer tarafta da dedim ya erken uzun oturmaya geçmişim ki sizin geldiğinizi görmedim. Birde ben okumadan yapamam, illaki bir şeyler okuyacağım yoksa sabah olur ben olurum. Çokta sürükleyici bir kitabımı tekrar okuyorum, gelmiş olduğum yerinin kısmen neticelerine ulaşmak için erken ayrılmıştım. Dün Taygun'a facedende arkadaşım olduğundan siteye bir el atması ve de biraz ilgilenmesi için gerekeni yazdım ama dönüş yapmadı sizin yazınızı görürse ilgileneceğinden eminim. Sitemize bazı arkadaşların girmeleri için öneride bulundum hepsi girmek için çabaladılar fakat hiç biri giriş yapamadılar önlerine bazı engeller çıkıyormuş. Bakalım Taygun ne yapacak hayırlısı olsun. Benim tel:05352773345-05415311395 her ikiside 24 saat açıktır. Olur ya İzmir'e yolunuz düşer her daim hazır ve nazırım. Sevgiyle ve saygıyla kalın.
|
cümleten hayırlı akşamlar
|
gelen giden var mı diye uğradım ama yine yalnızım galiba
|
günaydın canlar sağlıklı huzur ve mutluluk dolu günlerimiz olsun bu günlerde bu tür dileklere çok ihtiyacımız var rasgele
|
cümleten hayırlı akşamlar
|
Saat 23:37. |