![]() |
Tebrİkler
Erol Usta Demekte Hakliymışım Sanirim, Teknİk Bİlgİ Budur Dİyorsun, Tebrİk Edİyorum Devamini Beklİyorum......
|
arkadaşlar bu balıklar nasıl pişirilmeli
[IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] |
Hüsnü abi bizi intahara teşebbüs ettireceksin :D harika balıklar lahoz sanırım bunlar maşşşallah diyorum başka bişey demiyorum daha doğrusu diyemiyorum :)
|
bu balıklar patlakgöz dediklerimizden. gözleri ve hava keseleri denizden çekerken patlıyor. tanesi 20 kg civarında ve derinlik ısrarla 450 mt.çıkrık elektrikli dir.
|
Harika balıklar gerçekten. 20 kg balığı hep beraber yiyebileceğiniz bir grup toplayın, gidin bir restorana onlar pişirip servis yapsınlar bence :)...
|
Maşallah,valla bu derya kuzularını bir taş fırında pişirmek gerekir diye düşünüyorum, lezzetine doyum olmaz ...
|
Hakikatten güzel olurmu bu balıklar taş fırında erol,çok güzel balıklar 450 metreden bu büyüklükteki balığı alanı tebrik etmeyelimde kimi edelim tebrikler,rastgelsin.
|
brawo...tebrikler...
bu balıkları bütün olarak pişirmek eğer uzman değilseniz oldukça riskli olabilir...ben dilimlenerek ızgara yapılmasını tavsiye ederim...ama iri bi ızgaraya ihtiyacınız olacak...zira her dilimi neredeyse evlerde bulunan ızgaraları kaplayacak kadar büyük olacaktır... kıskandım şimdi ne diyeyim...bu balıkları 450 m. den... elle çekebilmek bana inanılmaz bi heyecan yaşatabilir... rastgelsin... |
arkadaslar bu balıklar elektrıklı cıkrıkla cekılmıstır.[/u]
|
Alıntı:
rastgelsin... |
Saat 12:59. |