![]() |
Cok enteresan ve ilgi cekici bir aparat bütün sırtı ceken arkadaşların denemesini tavsiye ederim ben şahsen deniyeceğim bu güzel haberin ve bilgiler icin cok teşekkürler erol ustam rastgele.
|
gerçek rapala bu olsa gerek.. ellerinize sağlık ..
|
Erol Abi her zamanki gibi harikalar yaratmışsın :). Üstadsın, ne diyeyim :)...
|
bu detaylı anlatımın için teşekkürler erol abi...sudak ta da oldukça işe yarayacak bi sistem...
rastgelsin... |
abi emeğine saglık çok faydalı bilgiler teşekkürler....
|
bilgileriniz için çok teşekkürler ancak levrek muğla dalyan yöresinde oldukça çok ve avlanmasıda bir o kadar zor biz burada daha çok kıyı şeridinde yol alıp suyun bulanıklığında sırtı çekiyoruz önerilerinizi dikkate alıp birde bunu deneyeceğim cizimler dikkat çekici
|
tesekkürler.......................................
|
faruk arkadaşım foruma yolladığı ilk mesajda günlerdir arayıp bulamadığım ama şu sıralar en çok ilgilendiğim konuyu hortlatmış :) ilk önce kendisine çok teşekkür ediyorum.. konuya ait tüm yorumları başından sonuna kadar okudum ve çok etkilendim.. bir şeyden kesinlikle eminim '' balıkçılık konulu başlık altındaki'' en kral site bizim sitemiz :helal: :helal: paylaşımlar için hepinize en içten teşekkürler.. tekneyi alır almaz hepsini sırasıyla denemezsem bi daha mangal yakmak nasip olmasın:P şimdilik karadan at-çek konusuna yoğunlaştım ( malum yatla sırtı biraz maliyetli oluyo).. bir iki rapala aldım kemeraltından '' faruk abi'' den.. her türlü tavsiye ve yardıma muhtacım.. abilere saygılar.. kardeşlere sevgiler..
|
Bu sistemler bayaga eski ve günümüzde fazla kullanilmiyor...Ya da ben görmüyorum...
Selim Abi nin yazdiklarina katiliyorum |
bilgiler çok güzel, teşekkürler
|
Saat 15:13. |