RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   6 mayıs zeytinler (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2964)

discus 10-05-2007 19:47

kıvanç abi sen bizim takıma gel nede olsa karşı takım pek iddalı bişey diceklerini sanmam..... madem avans veriyonuz hadi göreyim sizi yiğitler yılın transferi kıvanç hocam bizde varmı ötesi...

Taygun KOCABIYIK 10-05-2007 19:58

Bu maç sahil güvenlik komutanlığında yada jandarma karakolunda biter :D

Hasan BALIKÇI 10-05-2007 19:59

Alıntı:

giritli tafarından gönderildi
abicim isterseniz siz önden gidin 5-10 tane tutun...avans vermiş olalım size:D

evet evet onur kardeşım serkana bence bıraz daha fazla verelım kardeşımızın kafası çok karışık bu sıralar hıç olmazsa böyle yardımcı olalım ne dersin kardeş.mutlu olur demı

Hasan BALIKÇI 10-05-2007 20:05

Alıntı:

discus tafarından gönderildi
kıvanç abi sen bizim takıma gel nede olsa karşı takım pek iddalı bişey diceklerini sanmam..... madem avans veriyonuz hadi göreyim sizi yiğitler yılın transferi kıvanç hocam bizde varmı ötesi...

nıye sıze kardeşım.kıvanç kardeşımızı neden yönlendırıyon canı ne tarafı ısterse oraya gıdecektır.oyle deyılmı onur kardeş.valla serkan kardeşım sen transferlere başla ıstersen.bızım takım beyaz-beyaz.sevgıler saygılar.haaaa unutum sana büyük bı balıkçı önereyım onuda transfer et hanı ıshak abımızın ve tagonun ayrıca benım tuttuklarımıza yorum yapan adı her neyse onu.bıraz stres atarız.ışte o zaman ben olta atmam.anladın sen onu

discus 10-05-2007 20:07

terbiyesizliğin luzumu yok seviyesizler dışarı lütfen...

sevgili ishak abimm...
bizim kimselere bişey ispatlamaya uğraşımız yok..bizler paylaşmak ve hoş muhabbetler için burdayız..yeri gelir gülüşür takılırız yeri gelir tartışırız ancak tüm bunlar yine belli bir seviyede olur..bu arkadaşlar bizden daha iyi balık tutup daha irilerini avlayabilirler buyursunlar koysunlar siteye biz onlarıda alkışlarız..daha aranıza katılalı ne kadar olduki ben bile taaaa çanakkaledeki ismail abime affına sığınarak çanakkale çatlatan diyerek taşlama atıyorum ancak daha onun yakalıdıklarını yarısı büyüklüğündeki balıkla yine siteden tanıdığım hasan abimiz sayesinde tanıştım...işte bence bizim gaye ve amacımız buuu..isteyen buyurur isteyen yuhlar torba değilki büzesin ağzını...

ancak bilmeyenler öğrensinki bizler daha henüz ismail abim hasan abim muvaffak abim ishak abim vb ustalarımızdan daha çoooookkk öğreneceklerimiz var...saygılar...

discus 10-05-2007 20:10

abicim kıvanç hocam transfer olmak istemiş sizler kalbimizde yer var diyonuz..kıvanç hocam valla bunlar reklam abi arabam emrine hazır sen çekinme gel bize onlar beyazı rüyalarında çeksinler..bu arada meerrrtttt kardeş sanada teklifim var aman atlama sakın haa...

Hasan BALIKÇI 10-05-2007 20:54

Alıntı:

discus tafarından gönderildi
abicim kıvanç hocam transfer olmak istemiş sizler kalbimizde yer var diyonuz..kıvanç hocam valla bunlar reklam abi arabam emrine hazır sen çekinme gel bize onlar beyazı rüyalarında çeksinler..bu arada meerrrtttt kardeş sanada teklifim var aman atlama sakın haa...

:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: artık araba tahsıs etmeye başladın.mert kardeşımın bana sözü var sana güle güle güle .taygun serkan abın coştu yıne
sakıncalı bu durum dımı.

Taygun KOCABIYIK 10-05-2007 20:57

Alıntı:

hasan64 tafarından gönderildi
taygun serkan abın coştu yıne sakıncalı bu durum dımı.

Hasan abicim bu durumu tasvip etmiyoruz :D sakıncalı bir durum sitemiz kapanabilir rtük tarafından :D fakat 00:01 den itibaren pek sorun teşkil etmez.

Uzm.Dr.Rastgele 10-05-2007 21:31

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
İshak abi aynı şahıs benim ve hasan abinin videolarınada ileri geri yorumlar yazmıştı bunları dikkate alman bile çok saçma izleyen binlerce kişi yorum yazmamış 1 tane kendini bilmez yazmış ne olur? ben yorumlarını kontrol panelinden sildim hiç muhattap olup cevap bile vermedim.

Taygun'um ve diğer sevgili arkadaşlarım doğru söylüyorsunuz....Önemli olan başkalarının ne dediği değil; benim dost ve arkadaşlarımın ne dediği......(Bu konuyu kapatalım...)

Neyse, bu hafta bakalım icraatlar nasıl olacak....Umarım her arkadaşım arzu ettiği kalitede av yapar....Şimdiden tüm dostlara rastgelsin....

kturkol 10-05-2007 22:22

:artist: :artist: :artist:
arkadaşlar trasnfer için ne para kabul ederim ne de rüşvet, maksat hoş muhabbet. aksi halde bağımsız aday olurum ona göre. herkese sevgiler.
:artist: :artist: :artist: :artist:

ishak beyciğim işte geldik gidiyoruz, hırsla büyümüyoruz. hoş görün kerataları, hoşgörülü olmak insanı rahatlatıyor.

Saat 15:09.