![]() |
kıvanç abi sen bizim takıma gel nede olsa karşı takım pek iddalı bişey diceklerini sanmam..... madem avans veriyonuz hadi göreyim sizi yiğitler yılın transferi kıvanç hocam bizde varmı ötesi...
|
Bu maç sahil güvenlik komutanlığında yada jandarma karakolunda biter :D
|
Alıntı:
evet evet onur kardeşım serkana bence bıraz daha fazla verelım kardeşımızın kafası çok karışık bu sıralar hıç olmazsa böyle yardımcı olalım ne dersin kardeş.mutlu olur demı |
Alıntı:
nıye sıze kardeşım.kıvanç kardeşımızı neden yönlendırıyon canı ne tarafı ısterse oraya gıdecektır.oyle deyılmı onur kardeş.valla serkan kardeşım sen transferlere başla ıstersen.bızım takım beyaz-beyaz.sevgıler saygılar.haaaa unutum sana büyük bı balıkçı önereyım onuda transfer et hanı ıshak abımızın ve tagonun ayrıca benım tuttuklarımıza yorum yapan adı her neyse onu.bıraz stres atarız.ışte o zaman ben olta atmam.anladın sen onu |
terbiyesizliğin luzumu yok seviyesizler dışarı lütfen...
sevgili ishak abimm...
bizim kimselere bişey ispatlamaya uğraşımız yok..bizler paylaşmak ve hoş muhabbetler için burdayız..yeri gelir gülüşür takılırız yeri gelir tartışırız ancak tüm bunlar yine belli bir seviyede olur..bu arkadaşlar bizden daha iyi balık tutup daha irilerini avlayabilirler buyursunlar koysunlar siteye biz onlarıda alkışlarız..daha aranıza katılalı ne kadar olduki ben bile taaaa çanakkaledeki ismail abime affına sığınarak çanakkale çatlatan diyerek taşlama atıyorum ancak daha onun yakalıdıklarını yarısı büyüklüğündeki balıkla yine siteden tanıdığım hasan abimiz sayesinde tanıştım...işte bence bizim gaye ve amacımız buuu..isteyen buyurur isteyen yuhlar torba değilki büzesin ağzını... ancak bilmeyenler öğrensinki bizler daha henüz ismail abim hasan abim muvaffak abim ishak abim vb ustalarımızdan daha çoooookkk öğreneceklerimiz var...saygılar... |
abicim kıvanç hocam transfer olmak istemiş sizler kalbimizde yer var diyonuz..kıvanç hocam valla bunlar reklam abi arabam emrine hazır sen çekinme gel bize onlar beyazı rüyalarında çeksinler..bu arada meerrrtttt kardeş sanada teklifim var aman atlama sakın haa...
|
Alıntı:
sakıncalı bu durum dımı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Neyse, bu hafta bakalım icraatlar nasıl olacak....Umarım her arkadaşım arzu ettiği kalitede av yapar....Şimdiden tüm dostlara rastgelsin.... |
:artist: :artist: :artist:
arkadaşlar trasnfer için ne para kabul ederim ne de rüşvet, maksat hoş muhabbet. aksi halde bağımsız aday olurum ona göre. herkese sevgiler. :artist: :artist: :artist: :artist: ishak beyciğim işte geldik gidiyoruz, hırsla büyümüyoruz. hoş görün kerataları, hoşgörülü olmak insanı rahatlatıyor. |
Saat 15:09. |