![]() |
Alıntı:
Adnan bey benim şahsıma ait teknem yok ama dernek üyelerinin 23 adet 4 ile 5.5 metre ile değişen fiber tekneleri var bir tanede gemi filikası var eğer bu organizasyonu halen daha ben üstlenmiş olsaydım servis arabasına kadar herşey hazırdı Hasan Balıkçı tekne konusunda benden yardım isterse seve seve bu konuda yardımcı olacağımı şimdiden bildiririm Benim organizasyondan ayrılma sebebim sizle alakalı Adnan bey bu organizasyon varken sizin başka bir organizasyon başlatmanızın doğru olmadığını düşünerek organizasyondan çekilmişimdir |
iyisimi biz yine eskifoça yapalım adnan abi,gene aynı tekneciyle irtibata geçmek lazım sen nasıl olsa tanıyorsun,zira baska yerde tekne bulamıycaz.SAYGILARIMLA
|
öncelikle uzun bir süreden beri giremediğim için uzak kaldım,sizlerden ögrenmek istediğim belirlediğiniz kesin tarih nedir.
|
Kaldiğimiz Yerden Devam
Adnan beyin bu işle ilgilenmiyeceğini düşünerek kaldığımız yerden devam ediyoruz gidilecek yer MERSİNKOYU tarih 22 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ eğer çoğunluk sağlanamazsa ileri bir tarihe ertelenir büyük tekne ve servis arabası dahil 500 YTL eğer küçük tekneler istenirse kaptanlarıda gelirler 4 ila 5.5 metre arası 100 YTL artı servis üçreti onuda burda servis firmalarından ayarlıyacam tekneye sabah saat 05:00 binilir akşam istediğimiz saatte ineriz saatini biz belirleyeceğiz
Teknelerde 4 kişi rahat avlanır herkes yiyeceğini ve yemini kendisi alır |
Aranızda olmaktan mutluluk duyarım.Ancak 22 haziran icin ameliyatlı olacagım 1 haftada toparlar obur haftaya sarkarsa eger organizasyon veya baska tarihe seve seve katılırım.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim Şeref Bey,şu anda hiç bir mani gözükmüyor,29 da sırtıdayız,sevgilerimle
|
Alıntı:
|
Saat 08:57. |