![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
süper av olmuş,tüm ekibi kutlarım...arabayı oraya kadar sokabilmenizde güzel..biz yukarıda bırakıp,eşyaları zorla indiriyorduk kıyıya..
|
Evet Hasan kardeşim, onlar sahici balıkmı? videoyuda seyrettim gerçekten sizlersiniz. Hepinizi kutluyorum. Bu iş bu kadar olur. En kısa zamanda tanışmak umudu ile.
|
Alıntı:
bırakta o kadar sözümüzün geçtiği yerler olsun.ilk gittiğim zaman ağaç ekseydim tapusu bende olurdu;)yaklaşık 17 sene oldu hepsi hemen hemen tanıyor ;)o yüzden bir sıkıntı olmuyor.;)bide bunun yanında kişilere güven meselesi de var tabi;) çevrene zarar verirsen tabiki kimse kayıtsız kalmaz.kıyıcılıkta bunu gerektiriyor birşeyler yapacaksan mutlaka çevrene saygılı olacaksın ;) |
Alıntı:
bizdeki dostluklarda ne yazıkki sahte deyil.en kısa zamanda tanışırız inşallah.:);) ali rıza abi imza ayarlarınıda yaparsan tüm dostlarımız hitap şeklinde bir hata yapmaz ;)sohbetlerimiz daha saygılı ve dostça olur ;) saygılar :) |
haklısın hasan abi,yarın sabah aksilik olmazsa oralarda olacağım...bakalım biz neler yapacağız..
|
Saat 15:07. |