RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Sırtı-Seğirtme (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=102)
-   -   Sinaritçi Mustafa'dan tek taş hatıraları ;) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7502)

Raif Yelkenci 05-03-2011 19:20

Seni gönülden tebrik ediyorum Mustafa bu genç yaşta bu ustalığa ancak şapka çıkartılır ve kutlanır gözümüzü şenlerdirdin teşekkürler kardeşim ve mutluluklar.

musty 07-03-2011 10:23

Alıntı:

Raif Yelkenci tafarından gönderildi (Mesaj 102200)
Seni gönülden tebrik ediyorum Mustafa bu genç yaşta bu ustalığa ancak şapka çıkartılır ve kutlanır gözümüzü şenlerdirdin teşekkürler kardeşim ve mutluluklar.

Raif abi teşekkür ederim gerçekten bilgilenmek topladığın bilgileri haftalarca farklı farklı uygulamak kolay olmadı teşekkür ederim tekrardan iyi günler hoşçakalın ...:)

paşalı 07-03-2011 18:59

Mustafacım paylaşım ve sunum için çok teşekkür ederim.Düşünüyorumda o canavarla nasıl baş ettin?Walla tebrik ederim.Daha nice trofelerini görmemiz dileklerimle.

musty 08-03-2011 11:03

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 102422)
Mustafacım paylaşım ve sunum için çok teşekkür ederim.Düşünüyorumda o canavarla nasıl baş ettin?Walla tebrik ederim.Daha nice trofelerini görmemiz dileklerimle.

Turgay abicim teşekkür ederim ben bu canavarları tutmadan inan Turgay abicim rüyalarımda yakalıyordum gerçeği anlatılmaz çok dinledim sırtıcı büyüklerimden anlatırken bile sanki yaşıyorlar o anı sende sanki dinlerken yaşıyormuşsun gibi niceleri inşallah Turgay abicim darısı herkesin başına :) hoşçakalın ...

muratdogan 26-05-2011 12:01

Alıntı:

musty tafarından gönderildi (Mesaj 82327)
tesekkrum ederım salih abı kullandıgım takım bıldıgımız rapala 2-3 kg arasında kursun kullanıyorum yerıne ve kafama gore:)

Selamlar elinize sağlık güzel av olmuş.
Kullandığınız TAKIM (Misina , Rapala Türü) ve MERA hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
İzmirde açıkçası yeniyim ve kafamda tasarladığım bazı projeler var fakat bu işi yapmış ve yakalamış dostların bilgi ve tavsiyelerine çok ihtiyacımız var.Sizler sayesinde bilinçli bir av yapma imkanı yakalamış olacağız kısmet olursa.

RASTGELE .....:helal: :helal: :helal:

musty 27-05-2011 14:31

Alıntı:

muratdogan tafarından gönderildi (Mesaj 107408)
Selamlar elinize sağlık güzel av olmuş.
Kullandığınız TAKIM (Misina , Rapala Türü) ve MERA hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
İzmirde açıkçası yeniyim ve kafamda tasarladığım bazı projeler var fakat bu işi yapmış ve yakalamış dostların bilgi ve tavsiyelerine çok ihtiyacımız var.Sizler sayesinde bilinçli bir av yapma imkanı yakalamış olacağız kısmet olursa.

RASTGELE .....:helal: :helal: :helal:

teşekkür ederim murat bey 3. sayfaya bir göz atarsanız kullandığım takım kombinosyanu orada mevcuttur hoşçakalın ...(Erol abinin bilgilerinden sırtı yapmak için formumuzda mevcuttur yararlı olaçağını düşünüyorum bende oradan ilk yola çıkmıştım...)

Saat 23:54.