RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Site Organizasyonları (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Rastgelsin.org 1. Tekne Organizasyonu Katılımcı Listesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7606)

kozdereli27 23-05-2010 22:23

Sevgili dostum beni de eklermisiniz listeye...ayrıca pazar günü olursa bir arkadas daha getirecegim...sevgilerle

Taygun KOCABIYIK 24-05-2010 11:10

Alıntı:

kozdereli27 tafarından gönderildi (Mesaj 85257)
Sevgili dostum beni de eklermisiniz listeye...ayrıca pazar günü olursa bir arkadas daha getirecegim...sevgilerle

Organizasyonumuz Pazar günü zaten Listeye sizi ekledim. Arkadaşınızda gelecekse onunda ismini seve seve ekleriz listemize :)

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 85252)
Yüksek müsadelerinizle misafirlerime bi kaç ekleme yapmak istiyorum bu isimleride ismim altına ekliyebilirseniz sevinirim

1)Orçun Sapmaz
2)Muhammet Engin
3)Hakan İlbasan

Aydın listeyi güncelledim bilgin olsun ;)

Aydın35 24-05-2010 11:18

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 85297)
Organizasyonumuz Pazar günü zaten Listeye sizi ekledim. Arkadaşınızda gelecekse onunda ismini seve seve ekleriz listemize :)

Aydın listeyi güncelledim bilgin olsun ;)

Eline sağlık taygun kardeşim saolasın

kaptankarabulut 24-05-2010 19:13

Taygun'um SERKAN USTA VE SAİM TİNEL'i de listeye eklermisin...

brkknc 24-05-2010 20:03

selamlar listeyi tamamlamadıysanız bende organizasyona katılmak istiyorum, bu arada son katılım tarihi 6 hazirandı ama ava çıkış ayın kaçı olacak..bilgi rica eder (soru mükerrer olduysa kusura bakmayın) iyi günler dilerim.

brkknc 24-05-2010 21:59

tekrar selam tanıtım yazısı ve imza ayarlarımı yeni hallettim gecikme için kusura bakmayın..

Aydın35 24-05-2010 22:49

Alıntı:

brkknc tafarından gönderildi (Mesaj 85325)
selamlar listeyi tamamlamadıysanız bende organizasyona katılmak istiyorum, bu arada son katılım tarihi 6 hazirandı ama ava çıkış ayın kaçı olacak..bilgi rica eder (soru mükerrer olduysa kusura bakmayın) iyi günler dilerim.

Burak abicim ava çıkış 13 Haziran Pazar günü olucaktır ana sayfada açıklayıcı bir yazı mevcut okursanız kullanılıcak yemden oltaya kadar bilgi bulabilirsiniz.

brkknc 25-05-2010 06:55

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 85332)
Burak abicim ava çıkış 13 Haziran Pazar günü olucaktır ana sayfada açıklayıcı bir yazı mevcut okursanız kullanılıcak yemden oltaya kadar bilgi bulabilirsiniz.

Sağol Aydın kardeşim, inşallah bereketli bir av geçiririz, ben yem olarak teke, sülünes ve kurt getireceğim, aşağıdaki haşmetlerin ne hoşuna giderse artık..

kekeme 25-05-2010 08:00

hayırlı haftalar dostlar.

:Pselamun aleyküm arkadaşlar.umarım saglıklar iyidir ,keyifler pırıldır. necati kardeşim ,bir manidar teşkil etmesse belediye agır bakımdan emekliolmuş balık sevdalısı eski bir arkadaşımı daha ava götürmek isterim.listeye adını eklerseniz memnun olurum.kubilay savaş.
saglıkla kalın

Necati ARAT 25-05-2010 08:25

Alıntı:

kekeme tafarından gönderildi (Mesaj 85348)
:Pselamun aleyküm arkadaşlar.umarım saglıklar iyidir ,keyifler pırıldır. necati kardeşim ,bir manidar teşkil etmesse belediye agır bakımdan emekliolmuş balık sevdalısı eski bir arkadaşımı daha ava götürmek isterim.listeye adını eklerseniz memnun olurum.kubilay savaş.
saglıkla kalın

Aleykümselam abi ..

Hemen Kubilay abinin ismini senin isminin altına ilave edeyorum..
Bilgilne..

Saat 15:27.