![]() |
Alıntı:
-Benimki biraz açık olsun ;) |
Ocak başı doldur çayları benden yandan çarklı osun :) necati kardeşiminkine karanfil koy açık olsun:)
|
Alıntı:
Ocakcı başına kalırsak işimiz yaş .. En iyisi ben sana ısmarlıyayım çayları.. Buyur Afiyet olsun..... Bu Benim [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu Senin..... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Oooh çaylar demlenmiş.Banada bi çay doldurun bari..
|
Alıntı:
Vayyy abim hoş geldin kahveye.. Nasılsın bakalım.. Sen çay isteyeceksinde ben yapmammı.. Hemde yanında Sıcacık gevreğini bile veririm.. Şirketten..:D:D buyur afiyet olsnu.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
amaaaan boğaza karşı simit ve çay.Herşeyden tatlı gelir.Sağolasın sanalda olsa ikram güzel;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Cümleten Selamunaleyküm..
Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. |
aleykum selam Necati abi hayırlı işler bol güneşler:)...
|
Bol güneşli Isparta'dan tüm gönül dostlarına selamlar.;)
|
Alıntı:
SANADA HAYIRLI İYLER BOL GÜNEŞLER..:D:D Alıntı:
Keyifler iyidir işaallah?? |
herkese çok selam, birkaç haftadır forumla ilgilenemedim kusura bakmayın, ava gidenlerin avı işe gidenlerin işi bereketli olsun iyi günler dilerim..
|
Arkadaşlar herkese hayırlı işler neşeli enerji dolu bir gün dilerim...
|
Cümleten Selamun aleyküm..
Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. Alıntı:
Alıntı:
|
Necati çay varmı varsa çek bir çay bakalım kardeş ;)
|
Alıntı:
Lafımı olur abi istersen Şöyyyle köpüğü üzerinde bir kahve yapayım sana ne dersin?? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Buyur abi o zaman afiyet bal şeker olsun.. Gördün abi açılışı böyle yapınca moralim düzeldi ..:) Gönlüm pir nur oldu..;):D:D:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
önce winapı aç sonra lınge tıkla benin çıkan kutuya aç de bende açıldı :) |
Alıntı:
Alıntı:
Olmuyor abi olmuyor.. Sende açtı bende açmıyor.. |
Alıntı:
|
tüm dostlara selam sağlıklı bol kazançlı günler dilerim.
|
merhaba dostlar
uzun zamandır yoktum nasılsınız |
hayırlı akşamlar dostlar
|
Kampanya ...çay kahve bedava..
Cümleten selamunaleyküm..
herkeze hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. Bakıyorum kahve battı batacak Biraz uğrayın da sohbet muhabbet edelim.. Kahvede bu hafta sonuna kadar çay kahve beleş bilgilerinize |
Alıntı:
|
Alıntı:
Olur abi neden olmasın buyur gel beklerim..:) |
Cümletten hayırlı haftalar, hayırlı günler, hayırlı işler efenim :) 6 günlük ayrılıktan sonra tekrardan merhaba :)
|
Eyvallah Tago hoş geldin..
|
Hoşbulduk Necati abim özledim vallahi, 5 gün Güllük, 1 gün Alaçatı tatili yaptım internetsiz hayat bana göre değilmiş :D
Yarın yada çarşamba çayını içmeye gelebilirim iki lafın belini kıralım :) |
Arkadaşlar iyi bir hafta diliyorum hepinize hayırlı işler..
|
herkese selam
sitenin ve alemin acemisi |
Öncelikle selam ve sevgilerimle ama sanırım birileri burayı kurmayı unutmuş:hıııı: en son dün'denberi kimse gelmedimi kahveye:'(
|
:helal:Herkeşe benden çayyy :) hayırlı günler herkese tabi bir benim sanırım bu hafta sonu deniz balık hayalleri yapamayıp çalışan:'(
|
balıktutanların dikkatine
daha demin kireç burnundan beşiktaşakadar olan sailden baka baka geldim sanki denizin dibi kurumuş yok böyle birşey balığa gideceklere öemle duyrulur
|
bu hafta sarayburnunu deneyecegim bakalim oralardan birseyler cikacak mi
|
Herkeze hayırlı sabahlar bereketli işler dilerim.Bugün de benim tamirhanede pinekleyip kazalı Taksimin onarılması varmış nasibimde.
Bu arada çaylar bendennnnnnnn. [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] |
Alıntı:
Hay Allah razı olsun be Adem abi..:helal: Uzun zaman olmuştu kahveye gelmeyeli ..:( Bir kontrol edeyim işler nasıl diye seni gördüm karşımda..:oha: Sana ve tüm dostlara günaydınlar olsun..:) Hayırlı işler bol kazançlar..:) İRTİBATI KOPARMAYALIM ...;);) |
Alıntı:
|
Saat 16:36. |