![]() |
aboww ben cayları kacırdım barı cabuk olanından bır kahve alsam olurmu :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sağolasın Necati kardeşim,bizde önce sağlık diyoruz,sağlık olduktan sonra gerisi gelir. |
arkadaşlar fizik tedaviyede bekleriz merkezimizde.madem sağlıktan konu açıldı :))))))))
|
Alıntı:
Neee birde fırça mı yiyeceğiz..:hıııı: Hem uğramayın hem de iflaz ettik deyin..:'( Müşteri olmazsa burası nasıl işler..:confused: Tabiiii kış geldı, soğuktan gidemiyorsunuz balığa evdede hanımlar tutmuyor..:D:D Nereye gidilecek tabiiki kahveye ..:rolleyes: neyse muhabbet varsa ben varım yoksa yokum..:cool: Çaylar yeter yeni yedek aldım.. en büyüğünden..:D:D:D Alıntı:
Yedek büyük boy.. Herkeze yeter.. Alıntı:
Ben yokum..:( Olduğum zaman istersin artık.. Alıntı:
Eyvallah kardeş teklifin için teşekkürler.. Allah eksikliğinide göstermesin oralarada düşürmesin..;) |
Cümleten Selamunaleyküm..
Cumanız mubarek olsun.. 2010 yılının bu son gününde Hayırlı işler Bol kazançlar dilerim.. |
Aleyküm selam Kardeşim.Hayırlı Cumalar.2011 geldi çattı.Bol nasipli geçer inşallah..
|
Kapüçino alan varmı arkadaşlar..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
bu arada hayırlı cumalar, hayırlı seneler dilerim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Cuma cuma iyi oldu bu kapicinı.. Gerci Cilveliyi tercih ederdim AMA NEYYSSSEEEEE...:) Alıntı:
Taner sende hoş geldin kardeşim.. Seninde cuman mubarek olsun.. |
Alıntı:
|
Saat 11:00 den sonra kahveye kimse uğramadı ..
Demlenen çay bozuldu döktüm. Bu gecenin yılbaşı olması münasebeti ile ocağımızı erken kapatıyoruz.. gelmek isteyen gelebilir ama çay yok haberiniz ola... Herkeze yeni yılda mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yıl geçirmesini temenni ederim.. Yeni yılda görüşmek üzere ..Sağlıcakla kalın.. |
2011 in ilk sohbet odası mesajı olsun.Herkese mutlu,şanslı ve huzurlu bir yıl dilerim..
|
Alıntı:
|
herkese iyi günler iyi pazarlar :)
balığa gitmeyen arkadaşlar kim bi görelim :D:D kaveci nerde :D:D herkese çay yapsın benden :D |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Hadi çaylar benden olsun bu seferde. Ama bi dahakileri sizden isterizz :) Hasan abi çayı demle size gelelim olmazsa :P |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Balığa gitçek kurt var da ortam yok :( . Benim Çay bu arada tek şeker olsun......
|
Alıntı:
o resmi nasıl yüklemişsin öyle yav kocaman kalamar olmuş :D:D:D |
Alıntı:
Alıntı:
Bizde de ortam var ama bu aralar balık yok ondan gitmek istemiyor canlarımız :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
şimdi çıkaar gelirlerse ben çıkıp gelemem demekki bende ortam olmuyo heeee öylemiii:D:D:D:D |
Alıntı:
|
bu kaverde caycı yokmu ya aloooooooooo
|
Alıntı:
|
hasan abi bu hafta boş döndüm çakmaklıdan
|
Alıntı:
|
Cümlatan selamunaleyküm..
Yeni yılın ilk mesaisinden selamlar.. Kahve açıldı.. İlk gelene en çilvelesenden kahve benden.. Herkeze hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. |
Yeni yılın bu ilk iş gününde çalışan tüm dostlarımıza bol kazançlı günler dilerim.
Necaticim sakızlı kahve stoğunu gözden geçir. Gerekirse takviye yap. Yoksa Rsük ten kahveyi kapatma cezası yersin. RSÜK= Rastgelsin Site Üst Kurulu |
Abim buyur kahven benden..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Süpersin be Necaticim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ANIL hasan abinin resmi nasıl ama manken gibi maşallah yeşilçamlık hi hi hi
|
Saat 22:46. |