![]() |
cumleten hayırlı aksamlar
|
Alıntı:
şu çayı bi demle bakalım :D |
Selam abiler
Bu sefer çayları ben demledim herkese afiyet olsun ;)bi zamet çayını herkes kendi alsın biraz acele edelim lütfen ilerleyelim :deli:sağ taraftaki çaydanlığı ellemeyelim o hasan abinin anca yeter:oha:
|
Alıntı:
hoşgeldin.:) nasılsın bakalım varmı bi program :D org iptal ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Murat kardeş tavşan kanı gibi olmuş maşallah. Bu akşam kahve dolup taşacak gibi. Organizasyon iptal olunca millet dolar kahveye. Bende servis yapayım bari.
Çaylaaaaaaar buyrun beyler. Çay içen beylere çay var çaaay [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
aynen öyle ahmet biladerim.:)
bu arada sanada iyi akşamlar izmirden.:) |
ben alayım bir tane Ahmet sağol
|
hasan öbür linkten sataştım sana cevap bekliyorum
|
Alıntı:
hoşgeldin bu arada :) ne demek halil abi başımın üzerinmde yeriniz var :) |
benim cayım gelmedi dursunamı söyledik
|
Alıntı:
bana bile vermediler yav :) |
hoş bolduk kovalım bu kavecıyı ocaga ben gecerim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
oooo nasıl kahve burası self servismi
|
Alıntı:
ama sağlık olsun haftaya daha iyi olur.:) bu arada resim arbiden çok hoş sağol . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
beyaz suyu suyun kenarında içeriz :D:D:D |
balıga gitmişiniz varmı bişeyler
|
Hasan abi seninle aynı teknede olacaktık. Not deftterimi kalemimi hazırlamıştım. Engin avcılık bilgilerini canlı canlı heyecenlı dinlemeyi hayal ettim bir hafta. Haftaya olacaz inşallah dediğin gibi.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
engin bilgi derken sadece oltayı atıyom be bilader vallaha yav bal var başka bişey deyil.:D |
Beyler çaylar kuru kalmasın buyrun birer tane alın bakem.
Afiyet olsun [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
Alıntı:
eline sağlık.:D |
Alıntı:
Bal tutan parmağını yalar misali |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Afiyet olsun. İsterseniz kekte var. Vereyimmi.
|
Alıntı:
|
ahmet kardeşim hafta içinde yurt dışından gelecek büyük kızı karşılamak için gele
ceğim gözünü sevdiğimini istanbuluna zaten.1 ve 2 ocakta bebek hisar arasında bütün oltacıların yüzüne baktım sen misin tanışalım diye kısmetse org da artık |
Alıntı:
|
bana müsade herkese en iyi geceler.:)
kahveyi boş bırakmayın aradfa sırada sohbetimiz olsun :) |
Alıntı:
Hayırlı geceler olsun. Bende az sonra kalkacam. |
teşekkür ederim tlf kaydettim fırsat bulabilirsem arayacağım
|
Kahve bugün (Pazar) kapalı galiba. Kıyı avcıları seferdedir. " Başta HASAN"
Hasan cım Pazartesi yeni konu ve avlarını bekliyorum. |
Saat 04:31. |