![]() |
Kahve hala mı kapalı. Herkese iyi haftalar, bol kazaçlar dilerim.
Sağlıcakla kalın. Necati kahveyi açtığında çek bir sakızlı. |
Kimse yokmu arkadaşlar selamlar
|
Valla kimse yok,kamera şakası falanmı :) yoksa süpriz partimi var ortada. :)
|
Alıntı:
|
Necati her gün sitede. Görülüyor. Ancak herhalde bir şeylere kızgın kahveyi açmıyor, ya da anahtarı hala paspasın altında unuttu. Kurabiyeler bile bayatladı.
|
Alıntı:
necati kime kızcak belli deyilmi :Dadam kahveyi açtı açalı üç kişiden fazla müşterisi olmuyoki :Dbence haklı yakında kahveyi tamamen kapatmazsa şaşırmayın.:(ben şaşırmam. halbuki burada sohbet güzel olur diye düşünmüştü arkadaşım.:hıııı: |
Hasan'ım haklısın. Ama biz üç-beş kişi olsak da gidelim zarar etmesin.
|
Alıntı:
Ancak hep zarar hep zarar.. Döktüğüm çayın haddi var hesabı yok.. Ya devredecem.. Yada adam akıllı sohbet olacak burada .. Facebook açıldığından beri buranın tadı yok ki.. Alıntı:
Hasan abim haklısın olayın farkındasın sen.. Haklıda değilmiyim.. Devretsem mi acaba??? Yada iyi bir Çırak olacak yokluğumda buraları toparlayacak.. Yoksa Millete Nöbet yazacam.. Nöbete uymayanlarada 3 gün Kahveden(siteden) uzaklaştırma verecem.. Böyle iyi olmamı.. Şimdi ben gidiyorum.. Yarın sabah Bakacam.. Eğer akşamki hasılat iyi değilse.... Vay halinize.. Hareket görmezsem.. B Planını uygulayacağım.. Herkeze iyi akşamlar .. Keyifli sohbetler.. Çıkarken ocağı kapatmayı Paralarıda Kasaya Bırakmayı UNUTMAYIN..... |
Alıntı:
necati kardeşime söyleyeyim devren satılık desin :) |
Alıntı:
kahveye çıkıyolar orda gürültü var okey taşlarından sesler yok al maçayı ver kupayı kavgası yok tavla pullarının sesi ohooooo saymakla bitmiyor.;) oysa burda öylemi otur koltuğuna hem balık muhabeti hem başka muhabetler.sanalda olsa herkes birbirine çay söylerken evde mutlaka çay kahve salep vs yapılıyordur.;)hem formumuzda neler oluyor bakılır hem bilgiler alınır. faydası saymakla bitmez.:) bence en iyi kahve burası ama muhabbet olmayınca zarar oluyor.:D |
Heeey rastgelsin ahalisi uyuma!... Kahve kapanıyor. Eller klavyeye. Ne var face 'de. Sohbetin alası burada. Haydeee.
|
Alıntı:
ali rıza abi aynen ben facebook üyeliğimi iptal edeceğim :)zaten arkadaş kabul etmiyorum bir sürü arkadaşlık isteği var ama kimse darılmasın sadece burada varım bundan böyle :Dfaceboooook umurumda deyil.:D |
Ben zaten o dediğini (Face) anlamıyorum. Ama burdan güzel alem mi olur.
Ancak sen hafta sonu boş durmamışsındır. Hani kurtların kaynaması meselesi. Yok mu yeni av, ve paylaşım? |
Alıntı:
bundan sonra üyelerimiz foruma girer girmez ilk bakacakları yer kahve olsun ;)belli bir saat koyalım mesela 20.30 gibi herkes yemeğini yemiş çayını içmek üzereyken sohbet kursak diyorum :) bence güzel olur hem irtibat kopmaz duygular şelale olur.:Dvaybeeeee amma döktürdüm haaaa :D |
[QUOTE[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ben bu işe varım bilgisayarda bi arıza yüzünden 2,3 gecedir siteye giremedim buyrun çaylar benden |
aslında burası varya hiçte küçümsenmeyecek güzellikte sohbetlerin kurulabileceği bir yer olabilir.;)hiç kimse farkında deyil veya işimize gelmiyo :D
|
Hasancım şu an kahvede 3 üye ve 2 misafir var. Yılmadan devam.
Çalışanlar 20.30 da katılsınlar. Ama benim gibi emekliler ve/veya fırsatı olanlar diğer saat te de canlı tutsunlar. Sevgiler. |
Alıntı:
manisadan taaaaa izmire helal olsun valla ;) buyrun işte bu güzel bişey deyilmi . helal olsun halil abiiiiii:helal::helal::helal::helal::helal::helal: :helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal::h elal::helal::helal::helal::helal: |
Heyyy rastgelsin ailesi. Halil kardeşimizden çaylar geldi. Fazlada demlemiş soğumadan gelin için.
|
Alıntı:
msj ımı yanlış değerlendirme ben bu msj ı sana istinaden herkese söylüyorum.:) |
yemekten sonra herkese bu kahvelerden
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Hasan cım sana tamamı ile katılıyorum. Çünkü burada devamlı olan kişilerin bir menfaat içinde olduğunu tahmin etmiyorum (Kerteriz v.s.). Ancak gelip geçici olan kişiler " Acaba yer öğrenebilirmiyim" düşüncesinde olabilirler. Onlarıda bir-iki yazışmadan sonra görmezsin.
Bu işe gerçekten gönül verenler, sevdalılar dostluğa dahil olsunlar. Bir mesaj da misafirlere: GELİN RASTGELSİN AİLESİNE. |
pazar günü vatan balkçılığa gittim düzündüm geldim yalnız ip misina 100 m yeter diye düşündüm bi 100m daha sardırsamıydım ki?
|
Alıntı:
ama ikisini bir arada sürdürebilen kaç kişi biliyorsun.;) benim bildiklerim sayılı ;) balli bir zaman sonra işte bu balıkçılık fesatlığı dostluğuda arkadaşlığıda bitiriyor.:) |
Alıntı:
|
ek olayından yaptırtmadım zaten
|
bana şimdilik müsade :)
yemekten sonra buralarda buluşmak dileğimle :)buyrun yemeğe :) |
çok balıkçı tanıdım bu işten ekmek yemelerine rağmen genelde vizyonları zayıf yeniliğe açık değiller atadan gördüklerini uygulamaktalar bu platformlar bu bakımdan çok değerli bence... bi de tabi bi çoğunun atıp tutması böbürlenmesi var malesef
|
çıkmam gerekiyor akşam devam edelim
|
Alıntı:
|
Hadi bakalım çaylar karıncaların aşkına..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
selamlar birini ben alayım hocam
|
AKŞAMKİ SOHBETİ DEVAM ETTİRELİM..
Cümleten selamunaleyküm.. Günaydınlar...Hayırlı işler bol kazançlar.. Sabah Çayı ve Gevreği Benden.. Afiyet olsun.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Necaticim yazını sabah okudum. Amma senden sonraki açılışı ben yapmak istemedim. Başkaları da bir şeyler yazsın istedim.Kimseden tık yok. Fazla çay demleme elde kalıyor ve bayatlıyor. Bu arada Organizasyon bölümüne de yazdım.
Biraz önceki Seferihisar için hava durumu iç açıcı değil. Sağnak Yağış, Rüzgar Güneyden 31 KM hızında veriyor. Hayırlısı olur İnşallah. |
Alıntı:
Canınız sağolsun..:( Bizimki sadece muhabbeti pekiştirmek..;) Gelene gel gidene git demeyiz be abi..;):helal::helal: Org Konusuna gelince..:oha: Sıkıntı yaşamanızı istemem ama...:) Sanırım ben gelme kararı alıncaya kadar havalar hep bozuk olacak...:P:P Acaba gelsem mi?? ne dersin belki düzelir hava heee??:D:D:D:D |
selamlar.. komitenin işi gerçekten zor bugün manisa resmen ayazdı biraz da ısınsa
şu hava.. ya nasip artık |
Herşeyin hayırlısı.Geç olsun ,güç olmasın derler ya.İşte öyle olacak heralde.
|
Necati; Hadi GELİYOM de gari.
|
Cümleten Selamunaleyküm..
Gününüz aydın işleriniz yolunda gitsin.. Hayırlı işler dilerim.. Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 04:29. |